*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, ANDRU SI DARIA!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani ANDREI!!!
Sa va bucure viata,Ramo

La multi ani,DARIA!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

pentru tuchisor care n-a bagat de seama ca am servit -ua de azi noapte serviti si ...-icesc pe toate si va multumesc pentru toate urarile...si DA imi doresc din suflet o titza cu ochisori albastrii ca taica'su dar nu acum....

kya ti-am vazut coditele mici

in rest am facut cojile pt nuci ,3 checuri si cam atat..diseara vreau sa merg la biserica cu andru si apoi sa taiem primul tortuletz

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

La multi ani ,Teodora !
Stela,sa va traiasca printesa mare ,frumoasa ,fericita si sa va aduca numai bucurii !
Superb montajul !

La multi ani ,Andru !
Ramo ,sa va traiasca puiutul ,sanatos ,fericit si sa va aduca numai bucurii !

La multi ani ,Daria !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ramo, scuze!la ora aia ma ateptam doar la beutura cu cine stie melodia cu nuuuuuuuuuuuuuu am cheeeeeeeeeeeeef azi, n-am chef de nimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccc.....

Mimo, unii oameni mai fac diabet si fara o cauza de-astea evidenta care sa tina de stilul de viata.
dar bautura afecteaza ficatul care are un rol major in reglarea glicemiei...so.....
apelam sediul central!( ai gasit masina?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!
LA MULTI ANI, DARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Kya ce tititza cu codite! uite ca nici eu nu am incercat sa ii fac Andrei codite, dar sigur tot trage de ele.. bine macar ca ma lasa cu clamita in par..
si da mai e inalta, mereu a fost.. pai cu cine sa semene daca nu cu noi.. amandoi inaltogi..

ma apuc de pascute (2 cu branza si una cu smantana - una cu branza e pt ca mergem la niste prieteni), cozonac nu fac, nici nu am luat nuci sa nu ma tenteze .. deci a venit un pic de chef..
am si Dansezul coloana sonora..

am fugit la framantat..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

N-am gasit masina A luat Mimu una care zice in engleza ceva, cam tot aia Cu becuri, cu sirena...asta e.I-am luat si tablita d-aia de scris magnetica, creta si un puzzle ...niste oua cu surprize ...sper sa fie incantat PentruTeo am luat ceva fff frumos, sunt f incantata, mie nimeni nu mi-a luat vreodata asa ceva ...dar nu va pot spune pentru ca s-ar putea sa citeasca si stric surpriza
Si gata, scurmaram si-n nisip in parc, la noi functioneaza minunea! O fi murdar dar nici toboganele nu-s curate...nu-si pune in cap, incarca excavatorul ala, sta locului, e minunat
Beau o bere cu lamaie, mai pofteste cineva ???

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cucu-bau
Mai primiti cu urarile??

La multi Andru, sa cresti mare, sa fii sanatos, sa innebunesti toate fetele cu ochisorii tai frumosi foc

Mai nene...eu ma declar invinsa..de 5 cozonaci maaari si 3 pasca, la plural Deci, sunt varzica, am dat in balbaiala azi..a mers masina de paine la foc automat si cuptorul la fel...am facut si o tava cu drob si o poienita cu ciuperci...mai adineauri niste piure sa pape si baietii...nu mai pot de picioare si de shale daarrr, am facut cu o asa bucurie...un cozonac si o pasca i le impart soacra-mii, pentru tata...

Mimo, "sofer fantoma pe autostrada, cerem intariri, avem nevoie de un elicopter" Vlad are o motocicleta de politie cu un politist pe ea, si am vazut zilele trecute la Cora...
Ce bine suna retetele de pasca , eu am si taiat din a mea pt. ca aproape plangea Vlad langa ea, pofticiosul mic Eu am pus stafidele la inmuiat in esenta de rom, are o aromaaaa

Maine fac ciorbita de miel si stufat de miel si o supica de curcan cu galusti pt. pitici...apoi putina ordine, ma spal pe cap si am in plan sa fac nani la pranz cu baietii Sper sa-mi iasa planu'...

Kya, e atat de dulce cu codite si in primele poze, alea din lift e leita tati, la gurita seamana rau cu el

Clau, Paste Fericit si tie, sa sarbatoriti frumos

Eu sunt prin zona zilele astea, asa ca o sa intru sa "ciocnim" un ou si un pahareul cu vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

bai ce ma doare capul de cat vorbiti....auziti, inca e post, nu?
sper sa mai tin pacientii mei postul, sa nu manance toti din cozonac si pasca in noapte asta!

Mihule ceacudoruldecasa....bine ca ti-a venit cheful.
Mie nu!
parca vad ca maine sunt zombi si nu sunt in stare sa gatesc mai nimic!
Anyway, de foame n-om muri si daca da, ii fac o vizita Bubulinei!

Mergi la inceput