Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Andre_lina spune:
DESPRE TELECONFERINTA LA PRIMARIE, fetelor, tineti-va bine
sun, in final raspunde cineva si imi zice, citez:
"AICI ESTE PRIMARIA, DAR NU VA POT DA LEGATURA LA ALOCATII, CA AU TELEFONUL DERANJAT.
SI CUM DAU DE EI?
MERGETI ACOLO!"
SO...!!?!!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
Andre_lina spune:
De sapt trecuta tot deranjat e tel ala... sa merg sa il platesc eu?!
toate pozele
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina De sapt trecuta tot deranjat e tel ala... sa merg sa il platesc eu?! Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
Nuuuuuu, trebuie sa suni la deranjamente si sa anunti ca e deranjat. Ca doar in tara asta e cultivat spiritul civic la maxim.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Nuuuuuu, trebuie sa suni la deranjamente si sa anunti ca e deranjat. Ca doar in tara asta e cultivat spiritul civic la maxim. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
cred ca normal ar fi sa il si platesc... dn bun simt, ce naiba?! ei imi trimit inspector acasa, DOAR MIE, si eu sa nu platesc un amarat de telefon suspendat/deranjat?!!
toate pozele
cris.dogarel spune:
buna dimi!
noi in continuare super mucioshi, dar vaccinati. am aspirat de vreo 5 ori de ieri pana azi, ca se ineaca cu ei... sper sa treaca repede si s fie doar atat
vad ca v-ati incins la discutii despre sensibilitati gen alaptat. multa lume ne citeste, vad . insa putina ne cunoaste asa cum am ajuns noi sa ne stim si sa ne acceptam in astea...10-12 luni (deja?). noi suntem ca intr-o maare casnicie, menage a 103, mai zicem ca altele, mai facem ca noi, mai primim sfaturi cerute, mai din alea nesolicitate, dar mergem mai departe impreuna si tinem una la alta, ca stim ca FONDUL si intentii;le sunt intotdeauna bune. io zic ca cine nu ne stie bine poa' sa zica, iar noi sa ascultam sau doar sa "auzim".
DECENUELA, drum bun si sa te bucuri de rasftaz acasa. Ai grija la cozo si pasca si alte bunatati (asta zic si ptr mine)
CRISTIES, pai, da, cam asa;ampicilina nu e la raionul de bomboane?
linkul cu attachementparenting l-am furat de la fulgushori, de la stephy
ELEFANTICA, si eu am citit prin ce ai trecut, dar nu am apucat sa dau cu in tine. si, da, laptele se face din dragoste de mama, ca doar nu din papa de supermarket (no ofense, doar ca majoritatea asa ne hranim, nu?)
PLATEEA, m-am tot gandit la ce ai scris: tre sa fii un aluat ff moale si manevrabil ca sa traiesti cu socrii/parintii. eu is d-ala tare ca piatra, ca am trimis-o pe maica-mea casa la ea dupa 3 zile, daramite sa stau cu socrii la ei in casa . asa ca meriti statuia aia de care sper ca s-a apucat sotzul
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 4 kile!
poze
povestea noastra
danasor spune:
citat din mesajul lui al3csa Neata' fetele .. danasor si eu am patit ca tine .. o gramada de creme si nimic .. Am facut un ceai de musetel .. l-am dat dupa baita cu el .. dupa care cu albastru de metil si cu crema de galbenele .. intr-o noapte i-au disparut bubitele .. i-a mai ramas un pic locul rosu dar au fugit uratele de bubite Acum e din ce in ce mai bn .. Aseara a fost a doaua oara cand i-am dat. de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
al3csa multumec am incercat si metoda asta, la inceput a mers, s-a amelorat dar apoi s-a agravat mai tare
ce face yannis, s-a mai linistit?
dulcineea_cj spune:
din consult mi-a spus de rahitism Are oasele occipitale moi si fontanela e prea deschisa Si la sold a auzit niste cracmente
cam cat costa crema de la Mustela pt cruste ?
Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010
danasor spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
sar'na ...am vazut acum cum arata...vad cum voi pune o retrovizoare autohtona[improvizez ceva ],ca tin minte ca se plangea alexutzzza ca mothercare nu livreaza in rom... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
nu poti sa-l pui pe Alex in fatza? ai mult de mers cu mashina?
cristies spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj din consult mi-a spus de rahitism Are oasele occipitale moi si fontanela e prea deschisa Si la sold a auzit niste cracmente cam cat costa crema de la Mustela pt cruste ? Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010 |
37.98 la centrofarm.
Cat despre rahitism, nu poti sa mai ceri o opinie?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
dulcineea_cj spune:
acum tinem traramentul si vedem peste 2 saptamani Adevarul e ca am simtit si eu ca e cam moale caputul in spate
Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010