Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Fetele cu oglinda. Are in ikea o oglinda pentru baie pentru ras si machiaj. Eu d-aia o sa-mi iau. Decenuela, cum sa amesteci balsamul cu oxidantul bre? Unde-ti era mintea? Si eu m-am vopsit aseara si intr-un final sunt {aproape} o singura culoare. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
deci era recipientul clar de oxidant..un tub in care de obicei e vvopseaua si inca un recipient pe care scria sampon colorant dar io aam citit doar sampon...si ete
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....
ratusca_mica spune:
vai ce e in Bucuresti, e coloana pe strada de masini cum nu am vazut niciodata! au innebunit toti, domne'!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
cristies spune:
Cred ca ii bag si eu la al meu copil niste oscilococcinum. Ca de Paste are agenda cam incarcata si mi-am amintit ca o sa se intalneasca si cu cumnatul...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
daca ai folosit deja sudocream,ai incercat bepanten si nu merge,e asa...cam pe ghicite,pe incercate ... eu am folosit la radu pasta petrini[preparata in farmacie,nu de "fabrica" ] si a fost ok... la alex am mai multe creme,dar am inceput cu o crema PENATEN si sunt mai mult decat incantata:trebuie sa pun putina,nu a fost iritat niciodata,folosesc la fiecare schimbat de scutec si inca sunt la prima cutie de crema! pt anastasia sa-i treaca iritatia si sa nu fie racita... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
multumesc pt rapuns , notat, am sa caut la farmacie penaten sa vedem cum merge
ratusca_mica spune:
Eu ma duc sa ma spal si apoi sper sa reusim sa iesim afara la aer.
Pe mai tarziu!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica vai ce e in Bucuresti, e coloana pe strada de masini cum nu am vazut niciodata! au innebunit toti, domne'! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Ce zona sa ocolim ???
_
Cresc
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
inca nu ai mers la medic ??? of ce mamica neascultatoare! sper sa fie jiji cuminte pe drum [ sper sa fie si al meu,ca nu-i prea place in masina ] btw...unde pot gasi oglinda ce se monteaza pe tetiera scaunului din spate sa-l pot urmari pe copil?aici am citit despre asa ceva,dar am fost ca n-am intrebat atunci... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
aleuxuza a zis de asta, deci ea trebuie sa stie.. dar sa cautam pe net, poate gasim
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
mamidepuiuti spune:
la multe lunitze tuturor sarbatoritzilor zilei!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
Am uitat... Lucia, multe pentru tine!!!! Te declar mamica eroina. Sa nu papi nimic interzis trei luni... esti foarte tare!
_
Cresc
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica vai ce e in Bucuresti, e coloana pe strada de masini cum nu am vazut niciodata! au innebunit toti, domne'! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
de parca febra cumparaturilor de paste nu era de ajuns, avem greva la RATB, FRATILOR!!!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele