Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele cu oglinda. Are in ikea o oglinda pentru baie pentru ras si machiaj. Eu d-aia o sa-mi iau.

Decenuela, cum sa amesteci balsamul cu oxidantul bre? Unde-ti era mintea? Si eu m-am vopsit aseara si intr-un final sunt {aproape} o singura culoare.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

deci era recipientul clar de oxidant..un tub in care de obicei e vvopseaua si inca un recipient pe care scria sampon colorant dar io aam citit doar sampon...si ete

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

vai ce e in Bucuresti, e coloana pe strada de masini cum nu am vazut niciodata! au innebunit toti, domne'!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cred ca ii bag si eu la al meu copil niste oscilococcinum. Ca de Paste are agenda cam incarcata si mi-am amintit ca o sa se intalneasca si cu cumnatul...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna seara
Anastasia a fost cam farnaita noaptea trecuta, azi nu a fost in apele ei ca de obicei, ma gandesc sa fie din cauza iritatiei la fund si nu raceala. Spuneti-mi va rog o crema minune pentru eritem fesier , is disperata o curatam la fundulet numai cu ceai de musetel, uscat bine, dat cu sudocream, a mers bine, acum iar ....

Ruxita si sotul meu nu vrea 'cotizatii' la botez , dar cand le-am spus la invitati au sarit cu gura ca ei nu stiu ce cadouri sa cumpere si sa nu-i stresam ca doar nu vor veni cu mana goala .

noi am fixat botezul pe 10 aprilie si vom merge la munte la o pensiune. am ales asa ca sa invitam doar persoanele f apropiate si sa avem si spatiu, acasa nu prea incap toti, si vor fi doi nasi, ambii din localitati diferite, am rezervat si camere, sper sa ne simtim bine

daca ai folosit deja sudocream,ai incercat bepanten si nu merge,e asa...cam pe ghicite,pe incercate ... eu am folosit la radu pasta petrini[preparata in farmacie,nu de "fabrica" ] si a fost ok... la alex am mai multe creme,dar am inceput cu o crema PENATEN si sunt mai mult decat incantata:trebuie sa pun putina,nu a fost iritat niciodata,folosesc la fiecare schimbat de scutec si inca sunt la prima cutie de crema!
pt anastasia sa-i treaca iritatia si sa nu fie racita...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

multumesc pt rapuns , notat, am sa caut la farmacie penaten sa vedem cum merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Eu ma duc sa ma spal si apoi sper sa reusim sa iesim afara la aer.

Pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

vai ce e in Bucuresti, e coloana pe strada de masini cum nu am vazut niciodata! au innebunit toti, domne'!

Ce zona sa ocolim ???

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

poate spun acu prostii in ceea ce priveste alaptatrul asa k scuze dinainte.
vad ca sunt pareri patimase.si io fsc parte din tabara pro. motivul? mi se pare k e cel mai bun pt jiji apoi mi se pare par la ces sa-i tuflesc in gura de cate ori vrea muschiul lui decat sa sterilizez..etc.

si acum vin io cu cireasa. daca tineti poate minte iscasem discutia despre cezariana care la fel a fost putin aprinsa. DAR si atunci nu eram contra ceza din necesita si celei asa...la cerere. UITE k a trebuit sa fac ceza si....daca as fi intrebata din nou as zice NU CEZA.
OARE o femeie gravida care vrea ceza stie k aia este o taietura
totusi? stie k vrei nu vrei trebuie sa cari 3-5-9 kg de nu stiu cate ori pe zi? sU S tii aceste kg pestre tine ore in sir ca de, suge? na bineinteles daca nu a ales si varianta LP. io am senzatia k in curand imi ies matzele afara si stau k un stres teribil.

si ce este inte e k toate au uitat de dureri...si ete k niciuna nu a murit...dar as fi f curioasa sa-si dea cu parerea fetele care au fc ceza la cerere cum se simt...asta dupa ce jijicii si jijelele fac 6 kg.

nu vreau sa fiu rea insa uneori daca mi se intampla ceva rau, care putea fi prevenit ma simt datoare sa spun, sa invete si altii din greseli.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

inca nu ai mers la medic ???
of ce mamica neascultatoare!
sper sa fie jiji cuminte pe drum [ sper sa fie si al meu,ca nu-i prea place in masina ]

btw...unde pot gasi oglinda ce se monteaza pe tetiera scaunului din spate sa-l pot urmari pe copil?aici am citit despre asa ceva,dar am fost ca n-am intrebat atunci...

asa creste Alex

aleuxuza a zis de asta, deci ea trebuie sa stie.. dar sa cautam pe net, poate gasim

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

la multe lunitze tuturor sarbatoritzilor zilei!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Am uitat... Lucia, multe pentru tine!!!! Te declar mamica eroina. Sa nu papi nimic interzis trei luni... esti foarte tare!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

de parca febra cumparaturilor de paste nu era de ajuns, avem greva la RATB, FRATILOR!!!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput