Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

la multi ani pt toti bb sarbatoriti astazi...sunt ceva...incepand cu patriotul si terminsand cu bobitza...

dam si noi pe alese tortuletz cu multe fructe inecate in frisca...si o guritza de sampanie....

pup dulce pt cel mai scump sarbatorit,,,( povestestea cu cioara)...nume de scena..JIJI......PT EL....TZATZA LA GREU

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!

Super ideea cu croisantele... Merci de cafea Xela

Eu sper ca s-a inteles ca n-a vrut nimeni sa jigneasca pe nimeni si ca suntem aici pentru a ne incuraja/ajuta una pe alta! De aceea multumim pentru pareri si pentru linkuri, le mai asteptam de cate ori sunt necesare si as vrea sa reamintesc celor care nu vor sa-si exprime parerile contra ca tocmai asta e rolul forumului, sa aflam pareri pro si contra, deciziile vor fi luate impreuna cu medicii sau cu liberul arbitru al fiecareia, dar dupa ce stim cat mai multe despre un lucru. tuturor!

Mamidepuiuti, ce Paste eco o sa ai .

Decenuela, maine dimineata plecati? Nici tu nu pregatesti nimic la tine acasa? Si la mine miroase doar a odorizant de camera, in timp ce pe scara lesini daca iesi.

Andre_lina, ce ai rezolvat cu telescandalul! Iti tin pumnii sa nu mai fie nevoie de vizitatori! la Patriotul contorsionist .

Danasor, pentru eritemul fesier poti sa incerci crema de la mustela dermopediatrie si apa termala. Dupa fiecare scutec o speli la fundulet, o stergi, apa termala, lasi sa se usuce si apoi mustela verde... asa a trecut la o prietena. Noi folosim preventiv mustela albastru dar cu acelasi ritual expus mai sus. Si n-am avut niciodata nimic. Iar cand folosesc servetele dau de doua ori cu apa termala...
Sper sa treaca repede, ca astia zic ca pentru bebe nu e nimic mai urat decat eritemul fesier.

V-ati distrat voi cu ampicilina dar nu e de ras. Am anuntat sotul ca fi-miu nu va sta in veci la soacra-mea fara noi! Soacra-mea ia pentru raceala doua zile cate doua amp. la sase ore si culmea ii si trece! Baietii ei insa nu sunt la fel de norocosi. Cumnata-meu nu si-a vazut nepotul decat de doua ori in trei luni. De ce? Pentru ca e racit (din noiembrie pana in aprilie in fiecare an). Iar sotul face in fiecare an un tratament pentru refacerea florei intestinale distruse evident de antibiotic.
Sa nu intelegeti gresit, sunt pentru a urma tratamentele prescrise de medici, chiar si cu antibiotice, dar sunt impotriva automedicatiei si am niste nervi pe farmaciile care dau la toti tolomacii antibiotice dupa ureche de nu va vine sa credeti.

Mai scriu ca gaza se intinde peste perna de alaptat.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

MAMIDEPUIUTZI cred ca si io tre sa fac o improvizatie....acu nu ca merge tasu cu el in spate...dar cand sunt singura si plange...sunt agitata k nu stiu de ce....dfe kiki sau poate are ceva

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata!

Noapte un pic agitata, ca deh, puiul de somn de la ora 19.00 s-a simtit!

Am o grooaaaaaaaaaza de treaba azi!!!!!!!!!!!!!!

Am reusit sa gasesc pe cineva sa imi ia infacolul si pachetul de pampers ramas mic, deci intalnire cu persoana,
curatenie
2 masini de spalat
impartasanie, voi mergeti cu copiii?
uh si multe altele ... cumparaturi de paste etc etc

Fug sa pap ca mi-e foame!

AZI IMPLINIM 4 LUNI!!!!!!!!!!!!!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR TUDORAS, LUCA, IRINUCA, MATEI, ADRIAN SI IURIA!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

Ce mare sarbatoare azi !

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna dimineata!

Noapte un pic agitata, ca deh, puiul de somn de la ora 19.00 s-a simtit!

Am o grooaaaaaaaaaza de treaba azi!!!!!!!!!!!!!!

Am reusit sa gasesc pe cineva sa imi ia infacolul si pachetul de pampers ramas mic, deci intalnire cu persoana,
curatenie
2 masini de spalat
impartasanie, voi mergeti cu copiii?
uh si multe altele ... cumparaturi de paste etc etc

Fug sa pap ca mi-e foame!

AZI IMPLINIM 4 LUNI!!!!!!!!!!!!!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

spor la treburi

CE FRUMU SPUI TU ACOLO LA SEMNATURA...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Buna dimineata !
ne primiti si pe noi ? imi spuneti si mie reteta pt crustele de pe capul lui bb ? saracul de 2 saptamani tot are Si nu stiu cu ce sa-l tratez
ieri am fost la vaccin A fost f cuminte Un pic a plans Dupa doua ore i-am pus un Novocalmin in fundulet,preventiv ca mi-a fost teama sa nu faca febra Dupa aceea m-am gandit ca poate a fost prea mult un supozitor intreg pt el Dar nu l-am putut taia in 2 Tot s-a sfarmat
Noua ne-a zis ieri ca are Cranio-tabes,primul semn de rahitism S-a mai lovit cineva de aici de pb asta ? am fost disperata ieri Acum m-am mai linistit Mi-a dat tratrament si mie si lui i-a crescut doza de Vigantol si i-a mai dat un remediu homeopat

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Fetele cu oglinda. Are in ikea o oglinda pentru baie pentru ras si machiaj. Eu d-aia o sa-mi iau.

Decenuela, cum sa amesteci balsamul cu oxidantul bre? Unde-ti era mintea? Si eu m-am vopsit aseara si intr-un final sunt {aproape} o singura culoare.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Buna dimineata !
ne primiti si pe noi ? imi spuneti si mie reteta pt crustele de pe capul lui bb ? saracul de 2 saptamani tot are Si nu stiu cu ce sa-l tratez
ieri am fost la vaccin A fost f cuminte Un pic a plans Dupa doua ore i-am pus un Novocalmin in fundulet,preventiv ca mi-a fost teama sa nu faca febra Dupa aceea m-am gandit ca poate a fost prea mult un supozitor intreg pt el Dar nu l-am putut taia in 2 Tot s-a sfarmat
Noua ne-a zis ieri ca are Cranio-tabes,primul semn de rahitism S-a mai lovit cineva de aici de pb asta ? am fost disperata ieri Acum m-am mai linistit Mi-a dat tratrament si mie si lui i-a crescut doza de Vigantol si i-a mai dat un remediu homeopat

MIE MI-A ZIS SA- DAU ACU ACID ACETILIC..sau ceva de gen....pt crusta dar nu i-am luat vad ca se duce la baie.

mai bine ii temperatura si daca creste pune-i supozitor

de unde a tras concluzia cu rahitismul????? i-a fc analize?

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Buna dimineata !

Eu ii dau de doua saptamani cu mustela pentru scuame. Mai are doar in zona fontanelei unde mi-e cam teama sa insist. Dar oricum mai are foarte putin, eu zic ca in maxim o saptamana se duc si alea.

Multa sanatate!

_

Cresc

Mergi la inceput