Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andraiulia
Ce-ai facut? Ai transat copilu'?? Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
mielul, maica, mielul!!! eu, care nu mananc carne de oaie...
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andraiulia
Ce-ai facut? Ai transat copilu'?? Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Credeam ca e o poanta de-a voastra mai veche si nu inteleg eu?! Explica-mi te rog, altfel toata noaptea o sa ma gandesc la asta..
La fel cum nu inteleg de ce face techila plecaciuni lui luto ..ma simt asa frustrata ..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
DanuKa spune:
buna seara doamnelor
am vrut sa va zic de patch-urile care anesteziaza ptr analize , noi folosim de ani de zile ptr Alexandru su tare bine a fost la analize ptr ca nu doare foarte tare asa , sa nu credeti ca anesteziaza total , tot se simte cat de cat , si la Iza am luat ptr vaccin dar ea a urlat si asa , prima data a urlat mai tare cand am dezlipit patch-ul jos si a ramas cu o urma rosie si mare cateva zile , pe prospect scrie ca au un risc mare de alergie si nu se tin mai mult de maxim 1 ora .
hepi si eu am aceeasi nedumerire legat de iaurt si branza , eu m-am gandit sa incer pe bio , cand o sa fie momentul ptr ca alta varianta mai buna nu am desi medicii de aici imi zic intr-una sa am incredere in produsele ptr bebelusi ptr ca sunt foarte controlate
dupa 2 saptamani de lins legumele ca altfel nu-i pot spune la 2-3 lingurite de pireu , am crezut ca o sa sara pe compotul de mar dar nu mananca nici atata cat legumele si astia nu ma lasa sa-i dua fructe crude pana la 1 an cica le fac mai mult rau decat bine
am crut sa va intreb , voi ce fel de cereale folositi ?
eu aici gasesc doar de zilvat in biberon si nu de facut pasta , si alea ptr biberon au doza de 1 lingurita la 180 ml de lapte . ori nu vad cum e posibil sa pun 2-3 lingurite de 30 ml de lapte cat sa-i dau cateva lingurite de cereale ( mai peste 2-3 saptamani as incerca )
si inca o chestie si termin
prin imbarligata si vasta lume virtuala ati vazut cumva o cadita ptr dush ptr bebe ? nici eu nu am cada aici doar dush si deja devine imposibil sa-i mai facem baita culcata , da din maini si din picioare de stropeste toata baia si as vrea sa o pun in dush dar intr-o cadita si desi am cautat peste tot aici nu am gasit , cel putin nu marimile noastre , am gasit ceva gonflabil dar nu patrata.
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanna81
mielul, maica, mielul!!! eu, care nu mananc carne de oaie... Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Phiu...cuscra...mieluuu..!! Am inteles..Da iar n-o sa dorm bine..imi amintesc de un amarat de mielutz pe care l-am carat odata in masina intr-un sac transparent si i se vedeau ochii intr-un mare fel... Era mort, evident... Doamne cum a m condus pana acasa, aveam impresia ca iese din sac si vine spre mine ..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
cuscra draga... am transat fiul oii... pe el MIELUL pe care l-am cumparat de la un oier din Oieria tocmai de la Urziceni
Pataniile noastre
andraiulia spune:
A...ce nasol tre' sa fie, daca nu-ti place carnea de miel...sa te ocupi de el. Bine ca ai reusit! Sper ca nu te-a suparat gluma mea...proasta.
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia A...ce nasol tre' sa fie, daca nu-ti place carnea de miel...sa te ocupi de el. Bine ca ai reusit! Sper ca nu te-a suparat gluma mea...proasta. Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
nuuu... deloc
asta cu capul animalului imi a si mie friguri...
Pataniile noastre
andraiulia spune:
Si mielul' luat de mum e tot de la Urziceni!! Eu sunt chiar nascuta acolo. Eu si mieii..
monica_dicut spune:
Buna seara.
DEsi sunt invizibila trebuie sa-mi descarc si eu fericirea ca nu mai pot.
Am fost si noi azi la pediatra ca eram putin mucosi si cu ochii curgatori. Pana la urma am facu vaccinl de 6 luni. Nu asta e important. Ci faptul ca mi-a zis pediatra ca este foarte incantata, ca Zgatix a facut niste progrese fantastice, ca parca este alt copil. Ca ea nu a mai vazut asa copil schimbat intr-o luna de zile. Ca ii pare rau ca m-a speriat data trecuta dar ca ea considera ca mai bine sa previna si dc Doamne fereste e o problema sa se inceapa o eventuala recuperare din timp. Marog, are si ea dreptate pe o parte. Am intrebat-o si de capsor, ce ma ardea pe mine, si mi-a zis ca mai are copilasi ca el sau chiar cu capsor mai mare si ca sa nu-mi fac griji, ca daca era sa fie ceva se vedea la eco si pur si simplu asa este conformatia lui. CHiar m-a linistit, se vedea ca e multumita de el si de cum a evoluat iar eu am plecat chiuind de acolo.
Ca date tehnice avem 9,9 kg si 74 cm, 48 perimeru cranian si toracic. Sa nu imi fac griji ca nu papa deloc mult, e foarte ok cum arata, sa nu ma stresez, e f bine ce si cat ii dau, sa nu ma stresez cu numar de mese sau altceva, sa-i dau sa pape cand vrea si cat vrea, evident sa nu exagerez. Oricum observ ca nu mai papa ca haplea.
In plus am inceput sa ne ridicam in manute si sa ne taram de-a busilea cu capul ianinte, dra l-a verificat pe toate partile,l-a ridicat in picioruse si mi-a zis ca ea crede ca nu va merge de-a busilea ci dupa cum pare, cat de curand va incerca sa se ridice de marginea patului ca se sustine f bine pe picioare dar mainile nu prea ii place sa si le oboseasca
Oricum, sunt tare fericita. E prima data cand dra a stat de vorba cu mine asa cum trebuie si ce mi-a spus a facut sa imi plece 99% din pitici. In sfarsit respir si eu usurata. CHiar nu mai pot de fericire, nici nu va dati seama ce usurare simt in suflet.
Si inca cra cra putin. Aseara fii-miu maraia ca ii era cam foame, si a zis mama papa brrrm brrrm. Am zis ca lesin pe loc. Era si maicamea langa mine ca altfel nu m-ar fi crezut nimeni. N-a mai vrut sa-i spuna si lu ta-su. Oricum, ma uimeste ce progrese face zilnic, in special la "vorbit" si la efort fizic.
Alex, tie vroiam sa iti mai spun felicitari pt progrese si ca ai sa vezi ca o data ce si-a dat drumul la "sport" o sa te uimeasca zi de zi. UIte al meu, brusc, tare brusc a inceput sa faca diverse si acum face zilnic ceva. printesa frumoasa. Hai, cand vii in IOR?
Ralukule, tie vroiam sa iti mai raspund cu dermatita. Noi cu lapte de-al meu pe fata si cu Trixera pe corp. Unde am dat cu lapte de la mine a trecut in 2-3 zile, adica pe fata iar pe corp unde am dat doar cu trixera cam in 2 sapt. Acum este fin si nu mai are nici urma de bubita. Acum nu stiu, eu am totusi dubii daca la el a fost sau nu DA. dulce sa scapati de toate belelele.
IN rest everybody si mi-e tare dor de voi, de fiecare in parte chiar daca nu sunt eu aia sa raspund la mesajul fiecareia sa stiti ca traiesc totul la intensitate maxima alaturi de voi aici. In fiecare seara asta este "iesirea" mea. Mi-ar placea daca vreti, dupa PAste sa facem o intalneala mare, daca vreti bineinteles
Fetele de IOR, ne vedem maine ca au anuntat vreme frumoasa.
Hai ca m-am lungit... me scuzati
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica uka - multumesc pt detaliile cu baita. e foarte misto canuta aia. ma, sa stii ca nebuneala cu stabilpozii era doar asa de radeala , da' ma bucur ca de acum iti vor aminti de o batranica care nu si-a vazut visul cu ochii in viata asta . ma gandesc sa ne mutam in baia mare. mai nasol e ca baia e jos (cada), dormitorul maiei e sus si tb sa ne trambalam asa.... (sus, cu toate ca am 2 bai, am numai o cabina de dus si ma tot gandesc cum naiba sa mai punem o cada acum...hmmm). techila - suportul ala de baie de la Mothercare e cu tot cu covoras? adica in pretul asta intra si covorasul sau asta se vinde separat? tu ii speli pe pui pe caput acolo, in suportul ala...? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
da duamna, e cu tot cu covoras, iar covorasul e destept tare, are ventuze multe. mai nou da...acolo le fac baitza pe creieras ...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.