FIV 270
Raspunsuri - Pagina 20
yarrina spune:
Pai stimularile nu tot in burta le faci? Asa am facut si eu Diphereline in Z 21 si apoi dupa 14 zile stimulare cu Puregon. Multa bafta!
Adhnana spune:
nu le fac in burta, nici data trecuta nu am facut Menogonul in burta. Se face intramuscular profund.
Acum se pare ca o sa fac Menopur care din ce stiu tot asa se face.
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)
amzulica spune:
Adhnana - menopurul se face cel mai bine in burta subcutan. Eu asa am facut 3/zi.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
angieangie spune:
scuze ca intervin..eu am facut menopur in burtica..incepand cu ziua a 3-a a ciclului 3 fiole pe zi
Adhnana spune:
serios? nasol...si eu chiar credeam ca am scapat.In fine , asa stiam. Scuze, nu am vrut sa duc pe nimeni in eroare.
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)
yarrina spune:
Mi se pare cel mai comod in burta. Eu mi le-am facut singura de fiecare data. Nu dor deloc.
BuburuzaL spune:
YARRINA, FELICITARI!!! Mama cata bucurie!!!!Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina frumoasa si la termen!!!
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!
yarrina spune:
Multumesc Buburuza. Te astept sa ma ajungi din urma sa mergem la Odisee.
Astept Beta cu sufletul la gura ca sa ma linistesc.
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fc_anca eu la 7:30 in dim asta imi luam sange :) se pare ca in jur de 5-6 voi avea rezultatul. nu am avut curaj sa fac niciun test de pp, am zis ca fac dupa ce vad beta-ul. revin pe seara, sper eu cu vesti bune Inca o data o mie de pupici , esti foarte-foarte tare! O invingatoare! Anca |
Anca te asteptam si pe tine cu vestea cea mare!!!!!!!!Tin pumnii !!!
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!