FIV 270
Raspunsuri - Pagina 21
BuburuzaL spune:
Adhnana multa bafta in cursa pentru fiv!!!
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!

BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Multumesc Buburuza. Te astept sa ma ajungi din urma sa mergem la Odisee. ![]() Astept Beta cu sufletul la gura ca sa ma linistesc. |
Lasa ca si beta trebuie sa iasa pe masura testului! Si oricum, e mai bine ca l-ai facut si ai stiut un lucru decat sa tot astepti si sa sa-l/ sa-i necajesti si pe bebe/bebei.
Eu, de data asta nu cred ca ma voi incumeta sa fac nici un test...astept ziua cea mare, dar bineinteles sper sa fiu suficient de tare si sa ma tina nervii

yarrina spune:
Buburuza si eu am zis ca ma voi abtine...a fost bine primele 3 zile dupa care....m-au luat toate gandurile si starile. Te trag te trag. ![]()
morena29 spune:
felicitariiiiiii!!!! Yarrina sa fie intr-un ceas bun si o sarcina dusa pana la final ....sa te ajute d-zeu
nu iti mai face probleme de beta ....o sa fie mare si pozitiv
Fc_anca ...bafta ..iti tin pumnii si doamne ajuta.
Yarrina ....trage-ne si pe noi dupa tine ...
pup toate fetele
moshulik spune:
YARINA felicitari, dragutza!
te astept la odisee!
am intrat special sa vad ce rezultat ai (p.s. din ce scrisesei intre ET si test eram sigura ca va fi pozitiv)!
FC-Anca hai ca ziaua ainceput cum nu se poate mai bine! vei vedea: azi bate-ti recordul: doua rezultate
cu cate doua liniutze fiecare!
Angieangie ce faci?
te-ai remontat? abia astept sa vad ce iti zice Profu' miercuri...
cat despre mine, pot sa va zic ca am fost ieri la contro si l-am vazut pe BB (3,56cm). Are de toate: cap, ochisori, nasuc, gurita, urechiuse, 2 (nu mai multe) manute, 2 picioruse.
si sa va zic si o chestie super tare: cand mi-a dat profu poza am inceput sa rad si i-am zis ca seamna cu ciocanitoarea Woody (avea o creasta - cred ca era o umbra sau ceva ,cordon ombilical). asistenta, cand a auzit radea atat de tare ca nu mai putea sa scrie masuratorile pe care i le dicta si ii zicea Profului ca asta e o premiera: a reusit sa creeze si ciocanitori prin FIV!!!
Moshulik
+10
BuburuzaL spune:
Moshulik ce ma bucur ca mai tragi si tu cu ochiul pe aici dar mai ales ma bucur ca esti fericita si ca bebele tau e bine, sanatos si creste!

fc_anca spune:
fetelor, va multumesc la toate din suflet ptr incurajari! AMR cateva ore pana la rezultat!
Anca
yarrina spune:
Morena multumesc!
Moshu si eu va citesc pe ascuns.
De cand am inceput FIV-ul si am vazut ca m-as incadra la noiembrie-decembrie am tot intrat sa vad cate sunteti...ce faceti...
Acus se face ora 3...am un nod in stomac!!! Oare pot fi eronate testele?
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Moshulik ce ma bucur ca mai tragi si tu cu ochiul pe aici dar mai ales ma bucur ca esti fericita si ca bebele tau e bine, sanatos si creste! ![]() ------------------------------------ Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bubu, pai sunt la curent cu tot ce faceti!
sa te uit eu pe tine la greu?
oricum, stiii doar ce ti-am zis acu' vreo luna jumate: am tras cu piciorul dupa mine si am facut poteca....
Moshulik
+10