Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna da asa este...de intensitate medie sa zic...nu sunt fff rau dureroase...dar nu am mai avut pana acum si de asta m-am speriat...mai ales ca am luat si 2 nospa si degeaba

Doamne ai grija si de noi 6+

Sunset esti cumva constipata ? Ce intrebari pun si eu...

Ideea este ca am avut o perioada cu dureri asa cum le descrii tu. La inceput nu deranjau foarte tare dar incet incet deveneau foarte puternice.

Dr. mi-a explicat ca este din cauza tranzitului intestinal defectuos. Resturile se acumuleaza in colon si organismul nu le elimina/nu le poate elimina motiv pentru care se incarca si devine dureros. Poate fi din cauza constipatiei de sarcina, ceva ocazional sau din cauze fiziologie (colon in forma ciudata).

Astfel de dureri nu trec la nospa ci doar la normalizarea tranzitului.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+

nuuuuuuuu chiar pot spune ca sunt apropape de cealalta extrema ...iar durerea o simt localizata acolo pe partea de uter+ovare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

apropo de cele 126 zile...m-am documentat si lamurit ..se face ca la un concediu medical obisnuit..adica iei banii de la angajator ( care nu ii da din buzunarul lui) si acesta ulterios ii recupereaza de la stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

alexa si eu ma duc maine iar la gherasie dar la anais, nu te speria crede-ma, si eu am patit la fel

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Votez pt ursuleti

M-am saturat deja de stari de rau... de 2 saptamani le am si parca in loc sa se amelioreze, mai rau imi e

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Maine plec in vacantaaaaaaaaaaaaaaaa

Sper sa pot sta cu ochii pe voi! Oricum,daca nu mai pot intra ,va doresc cel mai frumos Paste,primavara binecuvantata,muuuuulta sanatate si voua si bebeilor,sa piara toate durerile,toate temerile,toate neleinistile,sa aveti soare si afara si in suflet!!!!!!!

Simona,+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:

Propuneri: bulgarasi stralucitori, acadele, bombonele, ursuleti, inimioare, dovlecei,stelute vii, fulgusori pufosi, ingerasii nostrii, nasturei, bilibizdrucei, mostrofontzi, pichipontzi, farlifushi, diamante, sclipiri, licurici, bursucei, fluturasi.

Sunset: ursuleti (c5,p9)
Madanic: stelute, ursuleti (c5,p20)
Florina: pichipontzi (c5,p24)
Alinushca: licurici sau ursuleti (c6,p1)
Sashenka: licurici (c6,p2)
Dourandoudou: licurici (c6,p2)
Joy21: bilibizdrucei (c6,p3)
Ioana_Mami: ursuleti (c6,p3)
Mirunam: ursuleti si bilibizdrucei (pe loc)

Rezultate:

I. Ursuleti - 5 voturi
II. Licurici - 3 voturi
III. Bilibizdrucei - 2 voturi
IV. Stelute si Pichipontzi - 1 vot

DENUMIREA CASTIGATOARE: URSULETI

Nu am avut in vedere posturile de genul "imi place" pentru ca unele dintre voi si-au schimbat pararea mai tarziu. Daca doriti sa contestati... astept !

Ce facusi? Eu am votat cu ursuletii! Hai ca te iert, ca oricum ei au castigat

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Sahenka-h si Joy 21 ieri am fost la o clinica particulara sa fac eco transvaginala si acolo mi-a spus ca i-a vazut bataile inimii dar nu e poate masura, dar nu a scris nimik in foaia de eco despre asta. Azi am fost la CFR 2 la doctorul Gherasie Cristian si acesta a spus ca nu vede bataile inimii. O cauza ar fi si ca bb este prea mic. Voi ce credeti? M-am speriat rau. Mi-a dat sa nu mai fac efort si asa ca mi-am luat concediu pana pe 12.04.

7+

In primul rand, linisteste-te, doar astfel ii poti transmite lui bb doar ganduri bune. Desi e cat o bobitza, de pe acum simte starile mamicii lui.

In al doilea rand, e f probabil ca la clinica particulara ecograful e mai performant decat cel de la stat si de aceea s-au vazut bataile inimii.

In al treilea rand, incearca sa-ti faci o programare la o eco cat mai curand, la Sanador sau undeva unde sa fie un ecograf mai de Doamne-ajuta. Si asta doar pt linistea ta. Poate mai gasesti un loc pt maine, desi tb sa dai multe telefoane.

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

pupici la burtici
votez pentru "ursuletzi" , desi mi ar fi placut si licurici si stelutze..
noi venim de la doctor avem 1,8cm, ne bate inimioara repede repede si ne pregatim pentru Paste: tocmai ne a spus dl. doctor ca putem papa oua, icre, peste, pui si tot ce ne mai pofteste inimioara.. prin urmare, pentru ca ne ati facut pofta, pe drum spre casa ne am oprit si am cumparat o shaworma fara cartofi si maioneza.. o minunatzieeee!
din pacate avem si o veste proasta.. de fapt doua: avem o infectie urinara si una vaginala pe care medicul a spus ca le tratam abia in trimestrul II. deci asteptam cumintzi si ne rugam la bunul Dumnezeu sa fie totul bine..
succes la burticile ce fac echo zilele astea

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Se pare ca situatia-i de asa natura ca indiferent de ce decizie as lua, riscurile sunt foarte mari si, deci, va trebui sa imi asumi decizia si riscurile presupuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:

Propuneri: bulgarasi stralucitori, acadele, bombonele, ursuleti, inimioare, dovlecei,stelute vii, fulgusori pufosi, ingerasii nostrii, nasturei, bilibizdrucei, mostrofontzi, pichipontzi, farlifushi, diamante, sclipiri, licurici, bursucei, fluturasi.

Sunset: ursuleti (c5,p9)
Madanic: stelute, ursuleti (c5,p20)
Florina: pichipontzi (c5,p24)
Alinushca: licurici sau ursuleti (c6,p1)
Sashenka: licurici (c6,p2)
Dourandoudou: licurici (c6,p2)
Joy21: bilibizdrucei (c6,p3)
Ioana_Mami: ursuleti (c6,p3)
Mirunam: ursuleti si bilibizdrucei (pe loc)

Rezultate:

I. Ursuleti - 5 voturi
II. Licurici - 3 voturi
III. Bilibizdrucei - 2 voturi
IV. Stelute si Pichipontzi - 1 vot

DENUMIREA CASTIGATOARE: URSULETI

Nu am avut in vedere posturile de genul "imi place" pentru ca unele dintre voi si-au schimbat pararea mai tarziu. Daca doriti sa contestati... astept !

Ce facusi? Eu am votat cu ursuletii! Hai ca te iert, ca oricum ei au castigat

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

ai dreptate... am febra 39, am o scuza, deliram.

Mergi la inceput