Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Dar nu vreti "globuletze de noiembrie-decembrie" (va puteti gandi la glob de sticla, glob de aur - adica ceva pretios)? Dintre licurici si ursuleti eu as alege ursuleti.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

acum am mancat shaorma si nu avea ketchup deloc, adevarul este ca este luata de la un arab din militari care face, excelentaaaaaa

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Propuneri: bulgarasi stralucitori, acadele, bombonele, ursuleti, inimioare, dovlecei,stelute vii, fulgusori pufosi, ingerasii nostrii, nasturei, bilibizdrucei, mostrofontzi, pichipontzi, farlifushi, diamante, sclipiri, licurici, bursucei, fluturasi.

Sunset: ursuleti (c5,p9)
Madanic: stelute, ursuleti (c5,p20)
Florina: pichipontzi (c5,p24)
Alinushca: licurici sau ursuleti (c6,p1)
Sashenka: licurici (c6,p2)
Dourandoudou: licurici (c6,p2)
Joy21: bilibizdrucei (c6,p3)
Ioana_Mami: ursuleti (c6,p3)
Mirunam: ursuleti si bilibizdrucei (pe loc)

Rezultate:

I. Ursuleti - 5 voturi
II. Licurici - 3 voturi
III. Bilibizdrucei - 2 voturi
IV. Stelute si Pichipontzi - 1 vot

DENUMIREA CASTIGATOARE: URSULETI

Nu am avut in vedere posturile de genul "imi place" pentru ca unele dintre voi si-au schimbat pararea mai tarziu. Daca doriti sa contestati... astept !

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna da asa este...de intensitate medie sa zic...nu sunt fff rau dureroase...dar nu am mai avut pana acum si de asta m-am speriat...mai ales ca am luat si 2 nospa si degeaba

Doamne ai grija si de noi 6+

Sunset esti cumva constipata ? Ce intrebari pun si eu...

Ideea este ca am avut o perioada cu dureri asa cum le descrii tu. La inceput nu deranjau foarte tare dar incet incet deveneau foarte puternice.

Dr. mi-a explicat ca este din cauza tranzitului intestinal defectuos. Resturile se acumuleaza in colon si organismul nu le elimina/nu le poate elimina motiv pentru care se incarca si devine dureros. Poate fi din cauza constipatiei de sarcina, ceva ocazional sau din cauze fiziologie (colon in forma ciudata).

Astfel de dureri nu trec la nospa ci doar la normalizarea tranzitului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Propuneri: bulgarasi stralucitori, acadele, bombonele, ursuleti, inimioare, dovlecei,stelute vii, fulgusori pufosi, ingerasii nostrii, nasturei, bilibizdrucei, mostrofontzi, pichipontzi, farlifushi, diamante, sclipiri, licurici, bursucei, fluturasi.

Sunset: ursuleti (c5,p9)
Madanic: stelute, ursuleti (c5,p20)
Florina: pichipontzi (c5,p24)
Alinushca: licurici sau ursuleti (c6,p1)
Sashenka: licurici (c6,p2)
Dourandoudou: licurici (c6,p2)
Joy21: bilibizdrucei (c6,p3)
Ioana_Mami: ursuleti (c6,p3)
Mirunam: ursuleti si bilibizdrucei (pe loc)

Rezultate:

I. Ursuleti - 5 voturi
II. Licurici - 3 voturi
III. Bilibizdrucei - 2 voturi
IV. Stelute si Pichipontzi - 1 vot

DENUMIREA CASTIGATOARE: URSULETI

Nu am avut in vedere posturile de genul "imi place" pentru ca unele dintre voi si-au schimbat pararea mai tarziu. Daca doriti sa contestati... astept !

braavoo!
atunci incepem cu o urare: sa avem toate la sfarsitul odiseei niste ursuleti sanatosi si simpatici, veniti la termen si cu note bune la purtare!

[+8 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Mirunam , buna treaba ...meriti limonada
Sa ne traiasca ursuletii sanatosi , la mami in "barlog"

Fericita +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Sahenka-h si Joy 21 ieri am fost la o clinica particulara sa fac eco transvaginala si acolo mi-a spus ca i-a vazut bataile inimii dar nu e poate masura, dar nu a scris nimik in foaia de eco despre asta. Azi am fost la CFR 2 la doctorul Gherasie Cristian si acesta a spus ca nu vede bataile inimii. O cauza ar fi si ca bb este prea mic. Voi ce credeti? M-am speriat rau. Mi-a dat sa nu mai fac efort si asa ca mi-am luat concediu pana pe 12.04.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu stiam ca no spa este pt contractii..adica "rezolva " durerea provocata de spasme ale unor muschi si contractii..daca la tien durerea era de ex de la intinderea uterului atunci de aia nu a avut efect..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Mirunam , buna treaba ...meriti limonada
Sa ne traiasca ursuletii sanatosi , la mami in "barlog"

Fericita +8

Super remarca cu barlogul! Multumesc de limonada .

Apropo de lucruri distractive, va reproduc o discutie de aseara dintre mine si ALex...

Alex: Cati ani are Mickey Mouse?
Eu: Nu stiu sigur dar cred ca a trecut de 100.
Alex: Asta inseamna ca nu exista atunci cand tu erai mica? Mami dar dinozaurii existau cand erai mica tu si tati?

Nah, ce impresie buna. Precizez ca i-am explicat in detaliu povestea dinozaurilor si ca degeaba e foarte bun la matematica ... tot fosila ma vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am actualizat lista pt vmadelain

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput