Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele am o problema ...de azi dimineata simt ca niste impunsaturi de cutit pe partea stanga...la eco medicul zicea ca acolo s-a prins bebe..am luat 2 nospa si tot nimic...nu ma lasa deloc durerile astea...nu sunt ff mari dar nici de neglijat Doamne ai grija si de noi 6+ |
nu iti face probleme ca si am la fel si am avut si la celelalte sarcini, cand nu simti nimic atunci sa te alarmezi.
deci licurici mai exista..... bursucei....fluturasi....nu mai stiu
Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele am o problema ...de azi dimineata simt ca niste impunsaturi de cutit pe partea stanga...la eco medicul zicea ca acolo s-a prins bebe..am luat 2 nospa si tot nimic...nu ma lasa deloc durerile astea...nu sunt ff mari dar nici de neglijat Doamne ai grija si de noi 6+ |
sunset incarca sa te relaxezi un pic...daca esti la job gaseste un loc unde poti sa stai un pic mai intinsa...si eusimteam asa in fiec zi in partea dreapta si la eco era ok adica nu se vedea ceva in neregula..si sa stii ca mai simti intepaturi si de la uter care se intinde..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
mirunam spune:
Sunset e o durere care iti da senzatia ca nu poti sa te misti? Ca o impunsatura de cutit din fata pana in spate?
Eu imi mentin votul pentru ursuleti si biliz... (nu mai stiu cum )inventati de Sashenka.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+
sashenka_h spune:
BILIBIZDRUCEI.....
Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Joy21 spune:
Eu votez cu ursuletii, dc se ofera cineva sa numere voturile.
Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
vmadelain spune:
Buna gravidutelor,
Sunt cu Doura, va rog cand lucrati la listuta adaugati-ma si pe mine pentru luna decembrie, UM 24 Februarie, DPN 04 Decembrie.
Multumesc si sa fie o zi usoara!
Pup
Madelain5+
alinushca spune:
au fost licurici de ianuarie - februarie 2009.
doura, nu ai vrea sa imi dai reteta exacta (cu cantitati) de shaorma ? sotul meu o iubeste la nebunie. e adevarat la noi se pune si ketchup. dar la noi si pizza se serveste cu o tona de ketchup iar in italia nici gand...
Mami de (28.10.2008) si bb2 7+
mirunam spune:
citat din mesajul lui Joy21 Eu votez cu ursuletii, dc se ofera cineva sa numere voturile. Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara Sofia, 1 an si 5 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Ma risc eu dar dati o limonada
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+
sunset_zuzi spune:
miruna da asa este...de intensitate medie sa zic...nu sunt fff rau dureroase...dar nu am mai avut pana acum si de asta m-am speriat...mai ales ca am luat si 2 nospa si degeaba
Doamne ai grija si de noi 6+