Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

te sustinem bea si o sa vezi ca o sa ai un ursuletz frumos si sanatos

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

pai sa inteleg ca s-a hotarat ptr ursuleti dar cine ne schimba denumirea subiectului??
beatrice fruntea sus si o sa vezi ca va iesi bine

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Userul comun se foloseste numai pt. a deschide cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

pai sa inteleg ca s-a hotarat ptr ursuleti dar cine ne schimba denumirea subiectului??
beatrice fruntea sus si o sa vezi ca va iesi bine

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Gand la gand... Tocmai ma logasem cu userul comun si intrebasem dc vreti sa schimb titlul. De aceea a intervenit moderatoarea.

Victoria, mami de Anna Sofia, 7+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

pa noi daca vrem sa adaugam pe cineva nou in lista trebie sa asteptam mereu pana terminam capitolul? sau daca vrem sa facem vreo completare la 1st page??nu stiam pana acum de asta

Mergi la inceput

pa noi daca vrem sa adaugam pe cineva nou in lista trebie sa asteptam mereu pana terminam capitolul? sau daca vrem sa facem vreo completare la 1st page??nu stiam pana acum de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Alexa nu-ti face griji, daca la eco i-a gasit puls este bine. Mie mi-a facut doua ecografii pana acum dar la nici una nu a incercat sa-i masoare pulsul, nici nu cred ca are cum in momentul asta. Bebe este prea mic, asteapta prima eco morfofetala atunci incep masuratorile, pana atunci it zice doar cat e de mare ursuletzul.
Simona_maris vacanta placuta, sa te odihnesti, sa te distrezi si sa fie totul bine cu burtica.
Vad ca ne-am hotarat la ursuleti. La prima sarcina, cand am fost prima oara la dr Parvu mi-a aratat-o la ecograf si mi-a zis "Uite ursuletzul!". Si zau daca nu arata ca un ursuletz de plus.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Beatrice de sustinere. Am citit foarte multe povesti pe forumul asta ale unor fete care au avut probleme peste probleme si care in ciuda tuturor pronosticurior defavorabile si a medicilor care nu le dadeau nici o sansa au reusit sa-si implineasca visul de a fi mamici. Curajul si optimismul lor m-a impresionat. Ai incredere in visul tau, ajutorul dat de medici e important, insa modul in care privesti lucrurile e si mai important. Optimismul te poate ajuta sa fii mai relaxata si prin asta iti ajuti organismul si copilul.

PS. Fetelor, mi-ati facut pofta de shaworma , iar eu aici nu am de unde sa iau asa ceva . Stie careva reteta ca as incerca sa-mi fac singurica.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multam de incurajari!
Fetelor, eu chiar ieri am mancat shaorma ca nu mai puteam de pofta!si in mijlocul vartejului in care ma aflu, m-a amuzat pofta voastra de shaorma c

Mergi la inceput

moaaaaaaaamaaaaaaa isterie de shawarma..fetelor eu nu am facut pana acum acasa pt ca la noi gasim peste tot..originala si divinaaaa...dar prmit maine pun pe mailul comun o reteta pt ca vreau sa verfic nainte sa fie cat mai aproape de orginal..ok?si pt sosul toum(sosul de usturoi)..va

Mergi la inceput