Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
sunset_zuzi spune:
neata fete
...vin si eu cu o problema
...nu mai am stari de voma... sa fie de rau? adica am avut ieri dimineata si de atunci mai nimic...si ma sperie chestia asta 

Doamne ai grija si de noi
6+
DenyAnd spune:
sunset eu cred ca e ceva normal ce simti tu, pt ca mai devreme fetele spuneau ca e din cauza fluctuatiile hormonilor...toate patzesc asa, nu cred ca e cazul sa te alarmezi...relaxeazate si nu te stresa. ca stresul face rau la bebe.
sarcina usoara in continuare iti doresc 
aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...
alinushca spune:
bine ati venit fetelor noi! sarcini sanatoase si bebei la termen!
fetele care va ingrijorati ca v-au disparut simptomele de greata.. nu e in principiu motiv de ingrijorare. ele pot disparea brusc in orice moment. la sarcina trecuta am avut mai putin de 2 saptamani de greturi usoare si au disparut dintr-o bucata (la 8 saptamani).
chance2008, si eu inca alaptez. bine ai venit in club .
sa nu lasi vreun doctor sa te sperie ca nu e bine sa mai alaptezi sau mai stiu eu ce. doar tu esti in masura sa iei decizia asta in functie de cum te vei simti. daca te simti bine (lasand la o parte ca vei avea sfarcurile mai neplacute la alaptat) in sensul ca nu te simti prea slabita (ceea ce nu se va intampla daca mananci corect - sanatos), si nu ai contractii neplacute la alaptat, atunci bb1 poate beneficia inca mult de pe urma imunitatii tale. scuze daca stiai deja toate astea
. la noi in tara cam este o conceptie gresita pe tema asta si bazata pe nimic concret. http://www.llli.org/FAQ/bfpregnant.html
despre ficat si eu stiu ca e de evitat din cauza continutului ridicat de vitamina A. dar o felioara de drob sigur nu poate sa faca decat bine (la papilele gustative ale ursoaicelor).
va doresc un Paste minunat alaturi de familiile voastre! 
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 7+
alinushca spune:
si ca un mic comentariu personal: nu imi vine sa cred ca sunt deja la 8 saptamani. parca a trecut atat de repede prima luna... poate si de unde la sarcina trecuta facusem deja vreo 7 ecografii pana acum iar de data asta in afara de a sti ca era in uter sarcina nu am aflat nimic inca despre samburica.![]()
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 8+
alinushca spune:
si mi-am adus aminte. din categoria nu faceti ca mine. stiam foarte bine si la prima sarcina ce nu am voie sa mananc si riscurile implicate, dar cine s-a putut abtine de la maioneze si de la icre ?... sau de la branza cumparata de la tzarani (ergo, nepasteurizata)? am mers pe principiul ca daca in 25 de ani nu am facut nici macar o data listeria sau toxoplasma si care mai sunt, mancand din plin chestiile astea, nu mi s-o intampla taman acum. poate nu a fost foarte safe, dar a fost si sanatos intr-un fel. laptele pasteurizat isi pierde mult din calitate, la fel si branza. sa nu mai zic ca laptele de la cutie mi se pare apa chioara si nu-mi place de nici un fel. e o marca cu un gust mai bun totusi, mai apropiat de realitate. aia e zuzu. tnuva, danone, milli - de evitat la maxim. va puteti documenta destul pe net.
si mi-am amintit pentru mirunam - nu neg ca ar avea si rezultate - dar sigur nu sunt "din plante". invitam doar la o mai buna cunoastere a subiectului.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 8+
DenyAnd spune:
daca stie cineva
e posibil ca dupa 2 teste de sarcina pozitive (a2a linie roz pal), a 3lea si 4lea test sa fie negativ. ce inseamna asta? ca nu mai este sarcina? 
1test facut in 1sapt
2lea test facut in a2sapt
3 si 4lea facute in a3sapt.
aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...
DenyAnd spune:
sau prea devreme leam facut?

![]()
sashenka_h spune:
neata burticutze si bun benit celor noi 

am trecut sa vad ce faceti ptr ca vreau sa ma apuc de treaba, desi eu tot nu ma simt bine, nu este grav dar e ceva surd sacaitor dar mergem inainte 

spor la treaba....
a si am o propunere: nu vreti sa ne intalnim, macar cele din bucuresti dupa Pasti? facem asa un club 

Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
buna diminetzul...eu vb de excese alimentare..acum daca gusti putin drob nu e nimic sau daca ai pofta o data de ficat..of course nu cantitati industriale si sa fie bine gatit...eu am mancat si brie si rockford si sunt din lapte pasteurizat...cel putin de la brie nu ma pot abtine

...deny nu stiu ce sa spun..sunt 2 variante: ori ai avut niste teste de sarcina f proaste dar si asa e ciudat sa iasa amandoua pozitie la interval de 1 sapt...ori a fost sarcina si s-a oprit si se va elimina singura...imi pare rau dar la altceva nu ma pot gandi..ai putea sa te duci la un doctor sa verifici..doar nu sunt toti in vacanta..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
mirunam spune:
| Citat: |
a si am o propunere: nu vreti sa ne intalnim, macar cele din bucuresti dupa Pasti? facem asa un club ![]() ![]() Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Buna idee, obligatoriu cu copii pentru posesoare, mai socializeaza si ei
. Ina, Chance, bun venit printre noi, sarcini usoare, bebei sanatosi si la termen.
Chance, pai se pare ca ai mari sanse de scorpion. Eu cel putin am 3: sotul, copilul 1 si bebe 2... fac colectie
Referitor la alimentatie eu cred ca este nevoie doar de echilibru. Laptele de la tarani de exemplu poate fi cat de cat safe daca il fierbem bine inainte. Cu singuranta are de 1000 de ori mai multi nutrienti decat cel din cutie. Ouale daca sunt procesate nu cred ca mai prezinta pericol, lucru valabil pentru toate alimentele.
La prima sarcina am fost obsedata de alimentatie, acum poftesc numai la ciudatenii...cikenroll, cocacola, pateuri etc. Incerc sa ma abtin dar mai cedez. Totusi, asa cum zicea alinushca daca pana acum nu am facut lysteria sau alte porcarii desi am mancat ce mi-a trecut prin cap, nu cred ca am sanse acum.
Doura, verfic pm-ul si iti spun cand l-am rezolvat

PASTE FERICIT TUTUROR BURTICILOR CU URSULETI

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
8+