Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madanic Nu stiu daca apuc sa fac pregatiri de Paste. Am tot amanat sa fac cumparaturile si nu am nici zile libere. Uff! Si imi doream tare mult sa fac ceva special. O sa incerc sa pregatesc maine cozonacul. Rau e sa nu fii acasa, la mine Pastele se sarbatorea intotdeauna cu toata familia. Mi-e dor de parinti si de frati . Mi-e dor de mers la biserica in noaptea de Inviere ca sa iau lumina.Aici nimic nu e la fel, exista o biserica ortodoxa dar e ruseasca. Prietenii nu sunt langa noi, stau in suburbes. Poate o sa reusesc sa gasesc slujba transmisa pe internet pe undeva. |
Imi dau seama ca ti-e greu, insa credinta si sarbatoarea ramane in suflet si nu uita ca ai alaturi de tine o familie minunata (care in curand se va mari Victoria, mami de
Anna Sofia,
7+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
Ioana_Mami spune:
Buna ,
Vad ca ati deschis subiectul ..."ce mancam?"
Mie doctoritza mi-a zis sa nu am restrictii , ca o sa am suficiente dupa ce nasc...
Ficatul de pui ESTE RECOMANDAT ca are fier si toate gravidutele duc lipsa...
Asa ca de Pasti papati ce vreti voi caci la anu vom alapta si nu mai papam carne tocata , miel , porc...prajeli!!!!
Va 
Fericita
+8
ral_eli spune:
am fost la doctor ieri si am facut eco transvaginala. s-a vazut un saculet de 0,5 cm. dupa um ar trebui sa am 5 sapt si 4 zile dar dupa eco as avea cam 4 sapt, deci prea devreme pentru un embrion.asta pentru ca am microplichisturi si c.m. nu e de 28 de zile ci pana in 35 zile. vestea m-a dezamagit complet ca eram convinsa ca minunea s-a intamplat pe 10 martie
apropo de feeling: eu "simteam" ca este baiat.
dar cred ca este doar latura mea irationala care-mi joaca feste
deci mai asteptam cateva saptamani pana cand se pot face masuratori.
Madanic spune:
Nici mie nu mi-au recomandat sa nu mai mananc ficat. Au zis doar ca trebuie ca tot ce mananc sa fie procesat, carnea sa fie gatita neaparat, fara oua crude, laptele sa fie pasteurizat. O alta recomandar a fost sa nu mananc mult peste oceanic din cauza cantitatilor crescute de mercur.
Eu chiar ma gandeam sa fac drob, asta daca gasesc ingredientele.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ral_eli spune:
la eco s-a mai vazut o aglomeratie/ cheag de sange (numai tin minte cum s-a exprimat), de care sa nu-mi fac griji dar se va elimina la un moment dat. deci sa nu ma sperii cand apar sangerari.
era o burtica care se plangea de sangerari, poate a avut ceva asemanator...
venit acasa cu foto si capul plin de emotie.
m-a cam enervat sotul cand am ajuns acasa ca nu intelegea nika; ori eram prea emotionata
si nu reuseam sa ma fac inteleasa.
deci nu e nici o problema cu cele 2 coldrex-uri pe care le-am luat inainte sa-mi dau seama ca sunt insarcinat si nici cu faptul ca am ramas insarcinata din prima luna fara anticonceptionale (eu am luat pilule, fara nici o intrerupere, vreo 9 ani)
ral_eli spune:
ma puteti trece si pe mine pe lista de pe prima pagina
DN 15.04.1980
UM 22.02.2010
DPN 29.11.2010
5+
chance2008 spune:
buna, mamici de ursuleti...
va rog sa ma treceti si pe mine pe lista...
um- 16.02. 2010
dn- 19.04. 1978
dpn- 20. 11. 2010
eu abia am aflat si sunt inca uimita de veste.. eu inca alaptez.. maria are 8 luni, iarsamburelul din burica m-a luat prin surprindere....
am repetat analiza de sange si s-a triplat aproape in doua zile, asa ca oficial sunt gravi...
la eco inca nu s-a vazut... mai astept o saptamana....
legat de manccarurile de Paste.. mancati ce simtiti ca nu va face rau.. fara prajeli, fara tocaturi grase... cu moderatie si putin din toate,,,
Sa aveti Lumina in suflet!!
mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani
sashenka_h spune:
mai fetelor eu stiu ca trebuie sa ne ingrijim si sa avem grija ce mancam dar mi se pare totusi exagerat sa controlam tot ce bagam in gura. sicer la celelalte sarcini am mancat ce am poftit si ce mi-a picat bine. spre exemplu eu de obicei nu beau cola si sucuri, dar in sarcini as fii baut numai cola, efectiv baloseam dupa cola
si mai beam desi stiam ca nu este indicata deloc si cu toate astea copii nu au avut nimic. normal ca trebuie sa existe niste limite si sa nu exageram dar in primul rand trebuie sa ne simtim bine si sa nu fim stresate restul se rezolva..![]()
. nu dati cu parul dar asta este parerea mea ![]()
![]()
![]()
, vorba aia mamele si bunicile erau mult mai relaxate si uite ce fete frumoase si destepte au facut...
cu ursuleti sanatosi in barlog (nu stiu cine a zis asta dar a fost super)
Asa ca burticute sa aveti un Paste cat mai fericit si lipsit de griji !!!!

miruna imi plac tare pregatirile de sarbatori, dar cozonaci nu fac, mi se pare cam complicat si mai bine i-am comandat 
Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Ina_Alacran spune:
Buna seara la ursoaice 
Mada, Doura, multumesc de intampinare!
Doura, multumesc ca m-ai adaugat in lista si scuze ca nu ti-am dat toate detaliile; daca poti adauga: DN: 15.11.1984 si DPN 21.11.2010
Inca nu am reusit sa ajung la vreun medic, si nici sa iau pastile (astept sa vad ce zice dr). O sa imi fac programare dupa Pasti.
N-am nici o simptoma inafara de sfarcuri sensiblie ... ma simt in schimb cam umflata
... si merg mai des la baie.
Am si niste dureri, nu mari, mai mult ca niste senzatii, asemanatoare durerilor mestruale; sper ca nu e nimic grav, daca intensitatea e mica;
Sunt mai tot timpul obosita, nu stiu daca sa pun asta in seama sarcinii sau nu ... poate o fi de la schimbarea de ora; oricum, casa mea numai a Pasti nu arata
noroc ca ne ducem noi pe la rude si nu vin ei la noi ![]()
De luni intru in sapt a8a ... nu se vede burtica deloc inca; si probabil pentru ca nu am fost la dr nici nu constientizez bine ca-s insarcinata;
Eu sper sa fie baietel ... tati ar vrea fetita; si mi-ar placea sa iasa si Scorpion
ca mamica lui
Va pup si va doresc sarbatori linistite, cu multa sanatate!
P.S.: abia astept sa pap drob
ral_eli spune:
singura recomandare care mi-a dat-o medicul in legatura cu alimentatia a fost sa fie cat mai diversificata si multe fructe si legume.eu am inteles ca am liber la mancare ![]()
5+

. Mi-e dor de mers la biserica in noaptea de Inviere ca sa iau lumina.