Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

eu am auzit de ficat contine multa vit A...ficatul cu care se face drobul...dar o bucatica de pofta poti sa gusti ca doar nu o fi foc

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Aaaaa, am inteles. De fapt pe mine ma interesa mielul mai mult, asa ca o bucatica nu are nimik.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

eu am auzit de ficat contine multa vit A...ficatul cu care se face drobul...dar o bucatica de pofta poti sa gusti ca doar nu o fi foc

Doamne ai grija si de noi 6+

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Hm, de aia mi-o fi fost mie cam rau ieri ca am mancat 100 grame pateu de ficat? Nu stiam ca ficatul e interzis. Aveti cumva pe undeva o lista de alimente interzise in sarcina?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

exista aici pe site lista cu alimente si plante recomandate si nerecomandate . o sa caut sa vad unde este si iti pun link-ul..carnea de miel nu are nimic e chiar f buna..nu este grasa..mie imi place f mult

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Hm, de aia mi-o fi fost mie cam rau ieri ca am mancat 100 grame pateu de ficat? Nu stiam ca ficatul e interzis. Aveti cumva pe undeva o lista de alimente interzise in sarcina?

6+

nu mai manca ficat deloc pt ca vit A in exces provoaca malformatii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

dragi Burtici!

Va uram si noi (eu si bebe) sa aveti un Paste cat mai fericit, fara probleme, sa va bucurati din plin de el alaturi de cei dragi si impreuna cu un bebe care o sa creasca frumos si sanatos!

Pup cu drag pe toate!

Madelain5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

si eu mai intru in panica putin ..de ex ieri si azi nu mi-a fost greata aproape deloc...dar stiu ca nivelul hormonilor fluctueaza asa ca imi revin la normal...vad ca toate cam trecem prin aceleasi etape..

Douradoudou, nu este nicio problema daca dispar greturile. Asa cum ai spus si tu tin de fluctuatiile hormonilor deci nu au legatura cu starea bebelui. Eu la prima sarcina am avut greturi 2 zile, si gata. Acum am tot timpul, mai ales dimineata. Scuze ca insist, eu am activat pm-ul dar nu am primit parola .

Sashenka ce harnicuta esti! Eu am avut ajutoare, Alex a vopsit ouale iar eu am facut cozonacii si pasca... dar acum sunt lesinata de oboseala. Asta pentru doar 2 cozonaci, ma intreb cum fac unii cate 6

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Nu stiu daca apuc sa fac pregatiri de Paste. Am tot amanat sa fac cumparaturile si nu am nici zile libere. Uff! Si imi doream tare mult sa fac ceva special. O sa incerc sa pregatesc maine cozonacul.
Rau e sa nu fii acasa, la mine Pastele se sarbatorea intotdeauna cu toata familia. Mi-e dor de parinti si de frati . Mi-e dor de mers la biserica in noaptea de Inviere ca sa iau lumina.
Aici nimic nu e la fel, exista o biserica ortodoxa dar e ruseasca. Prietenii nu sunt langa noi, stau in suburbes. Poate o sa reusesc sa gasesc slujba transmisa pe internet pe undeva.

Fetitza mea a incercat azi sa cante "Douazeci pitici voinici" , ea care nu zice mai nimic in romana. Cred ca i-a placut melodia, oricum eu sunt fericita pentru ca mi-era teama ca nu va incerca de loc romana.

Fetelor va urez Paste fericit! sa va aduca in casa si in suflete lumina credintei. Sa fiti fericite alaturi de familiile voastre.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

mirunam nu ai pm activat..cel putin eu nu vad pm la tine..mai incearca inca 1 data sa-ti editezi profilul

Mergi la inceput