Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Doura si mie mi sa parut ciudat sami iasa testu pozitiv doar la cateva zile(a 4zi)de la contact sexual(adica in 1a saptamana), si apoi a 11zi(a2a saptamana) pozitiv tot de la contact.ca stiu ca testele se fac cand iti intarzie menstruatia. de aia am expus povestea mea de la inceput ca poate mar lumina cineva ca nu e posibil sa fiu pregnant, ca e prea devreme pt test pozitiv. orice ar fi, eu voi mai astepta sa vad daca imi vine ciclul sau nu.(p 10 sau 14 aprilie). desi stiu ca ma asteapta crudul adevar: ca nu sunt pregnant. dar e dureros cand stii ca ai depus tot efortul(me&iubitul) pt a concepe un bebe mult dorit si...nimic.
asta e. poate nu acuma e momentul pt bebe.
la ginecol oricum ma voi duce ca mia dat tratament pt deficienta la ovare(ovar drept e mai mare decat stangul) din care cauza am ciclu neregulat.si nu incepusem sal urmez cu gandul ca vreau bebe acuma.

am sa ma bucur macar pt voi, burticilor cu ursuleti.
sa fiti toate sanatoase si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa duceti sarcina pana la termen.
si puiul vostru sa se nasca sanatos si voinic
va doresc si sarbatori dePasti placute si linistite.

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Multumesc Doura pentru linkurile legate de alimentatie. Macat teoretic sa stiu ca practic...am pofta numai de interzise. Numai azi am mancat icre de somon, oua frecate in tigaie care dupa cum stiti nu ies complet complet prajite. Am facut pasca si am gustat din compozitia cu oua crude ca sa vad daca ii mai lipseste ceva...deci numai ilegalitati. Si nu stiu ce am in ultimele zile ca mi-a fost cam FOAME, cam cum este cateodata inainte de CM daca stiti senzatia. Sper sa fie si asta ceva trecator.Eu am vopsit doar cateva oua, am facut pasca si voi face dupa amiaza friptura. Cozonac a facut mama si a iesit mmmmmmmm. Va pup si inca o data Paste fericit!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici cu ursuleti va urez si eu "Paste Fericit". Sa ne auzim cu bine.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Mirunam, cred ca la mine te gandeau cand ai scris pentru Chance ca are sanse sa ii iasa Scorpion

Sper ca sunteti toate bine, ca nu sunteti obosite dupa pregatiri!

Va doresc sarbatori luminoase si linistite alaturi de cei dragi! Paste Fericit!

Cat despre intalnire, daca sunteti de acord, propun data de 7 Mai, pentru ca atunci vin si eu in Bucuresti M-as bucura sa va cunosc!

Va pup!

Mergi la inceput

Doura, multumesc de update ul din lista magica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele multumesc ff mult pentru incurajari si pt sfaturi ...si vreau sa va doresc un Paste fericit si sa va dea Dumnezeu sanatate voua si bebeilor vostri

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Doura si mie mi sa parut ciudat sami iasa testu pozitiv doar la cateva zile(a 4zi)de la contact sexual(adica in 1a saptamana), si apoi a 11zi(a2a saptamana) pozitiv tot de la contact.ca stiu ca testele se fac cand iti intarzie menstruatia. de aia am expus povestea mea de la inceput ca poate mar lumina cineva ca nu e posibil sa fiu pregnant, ca e prea devreme pt test pozitiv. orice ar fi, eu voi mai astepta sa vad daca imi vine ciclul sau nu.(p 10 sau 14 aprilie). desi stiu ca ma asteapta crudul adevar: ca nu sunt pregnant. dar e dureros cand stii ca ai depus tot efortul(me&iubitul) pt a concepe un bebe mult dorit si...nimic.
asta e. poate nu acuma e momentul pt bebe.
la ginecol oricum ma voi duce ca mia dat tratament pt deficienta la ovare(ovar drept e mai mare decat stangul) din care cauza am ciclu neregulat.si nu incepusem sal urmez cu gandul ca vreau bebe acuma.

am sa ma bucur macar pt voi, burticilor cu ursuleti.
sa fiti toate sanatoase si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa duceti sarcina pana la termen.
si puiul vostru sa se nasca sanatos si voinic
va doresc si sarbatori dePasti placute si linistite.

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

deny imi pare rau dar lasa ca data viitoare o sa fie bine...mergi la doctor sa vezi daca totul e in regula ..esti bine venita la noi la odisee oricum..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna seara dragi burtici de ursuleti!

eu din pacate, nu am intrat zilele acestea , am fost internata cu baietelul meu,la internare diagnosticul a fost insuficienta respiratorie acuta, a doua zi dupa radiografie, mi-au spus ca are pneumonie.Din fericire, evolutia lui a fost foarte buna in cele cateva zile, astazi am venit acasa, acum luam antibiotic pe cale orala, in spital totul a fost intravenos, mergem de 2 ori pe zi la aerosoli si speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa-si revina complet.
El in noiembrie a avut varicela,si sistemul imunitar e cam la pamant aproximativ 6 luni dupa varicela, a fost racit mereu iarna asta.

Joi trebbuia sa ajung la ecografie,dar n-a fost sa fie. Oricum sper sa ajung sapt asta si sa fie totul bine.

Va doresc Paste Fericit alaturi de cei dragi, bun venit noilor burticute, sarcini usoare si bebelusi sanatosi ca doresc!

6+

Mergi la inceput

Tigrut, multa putere si multa sanatate pentru bebe mic al tau!

Deny, ai rabdare si nu iti pierde speranta! din cate stiu, testele de sarcina pot fi fals - negativ, dar niciodata fals pozitiv! Ai grija de tine si nu fi trista! te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Imi pare foarte rau tigrutz! Stiu cat de mult te stresezi cand e copilul bolnav si trebuie internat si mai ales ca diagnosticul initial suna destul de urat! Am trecut si eu prin 2 internari cu fetita mea si stiu ce inseamna! Oricum bine ca s-a terminat cu bine, trec bolile astea ale copiilor dar atunci cand sunt, numai Dumnezeu stie ce e in inimile mamicilor! Paste fericit!

6+

Mergi la inceput