Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Helou,
Burticute sa aveti un Paste minunat, fara simptome urate, fara greturi,arsuri si alte minunatii!
Sa dormiti bine, sa mancati la fel (pt cine poate, eu din pacate nu prea mananc mai nimic )!

[+8 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Eu as spera sa nu mananc chiar ca porcul de Pastele asta, macar sa mananc ca mielul:-). Imi plac foarte mult carnita de miel, pasca, cozonacii, chiar sper sa nu exagerez pentru ca in perioada asta ma simt mai predispusa la indigestii. Sunt inca la servici dar sincer nu mai am nici un chef de munca. Va urez un Paste fericit, sa il simtiti pe Dumnezeu deasupra voastra zilele astea! Eu ma voi duce cu fetita diseara la Denii sa trecem pe sub masa la biserica.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutare fetele, multumesc de urari si primire, si multumesc doura pt parole. Eu sunt azi acasa, cred ca am scapat de raceala, oscilo vad ca face treaba, si ceaiul de ceapa. Odata cu simptomele racelii vad ca nu le mai am nici pe cele de sarcina . A mai patit cineva sa aiba zile in care nu o mai dor sanii? Aproape deloc?
In rest... mi-am facut si eu analizele alaltaieri, partial decontate de casa de asigurari, am platit in total 470. Dar de ieri am auzit ca nu se mai elibereaza retete compensate si nici trimiteri. Inca o aberatie romaneasca.
Deny cu grija la curatenia de pasti, sa nu ridici greutati si daca simti dureri de burta sa faci pauze dese, te intinzi la orizontala si te odihnesti 10 minute. Eu am luat si nospa in primele saptamani de cate ori simteam ceva deranjant prin burta (maxim 2 pe zi).
Fug sa pregatesc si eu cate ceva pt sarbatori. Fetele fane drob, ce facem> Nu mancam deloc, deloc?

6+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Rala nici pe mine nu ma mai dor sanii ca inainte, dar sunt tari, grei. Parca nici greturi nu mai am ca zilele trecute. Oare ce sa fie?

Citat:
citat din mesajul lui rala

Salutare fetele, multumesc de urari si primire, si multumesc doura pt parole. Eu sunt azi acasa, cred ca am scapat de raceala, oscilo vad ca face treaba, si ceaiul de ceapa. Odata cu simptomele racelii vad ca nu le mai am nici pe cele de sarcina . A mai patit cineva sa aiba zile in care nu o mai dor sanii? Aproape deloc?
In rest... mi-am facut si eu analizele alaltaieri, partial decontate de casa de asigurari, am platit in total 470. Dar de ieri am auzit ca nu se mai elibereaza retete compensate si nici trimiteri. Inca o aberatie romaneasca.
Deny cu grija la curatenia de pasti, sa nu ridici greutati si daca simti dureri de burta sa faci pauze dese, te intinzi la orizontala si te odihnesti 10 minute. Eu am luat si nospa in primele saptamani de cate ori simteam ceva deranjant prin burta (maxim 2 pe zi).
Fug sa pregatesc si eu cate ceva pt sarbatori. Fetele fane drob, ce facem> Nu mancam deloc, deloc?

6+
-- Don Herold

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

ai mei nu mai sunt nici macar tari si nici grei. Am 3 prietene care au fost gravide anul trecut. Imi amintesc perfect ca toate au trecut prin asta, cu grade de isterie diferite, una era ferm convinsa ca pierduse sarcina si si-a alergat medicul in weekend prin 3 clinici, alta isi pregatise deja tampoanele... Tuturor le spuneam ce citisem si eu pe net, ca hormonii fluctueaza, ca simptomele nu sunt un indice real, ca cel mai mult rau pentru sarcina e stresul inutil... dar iata-ma acum in aceeasi situatie si sunt si eu stresata . Sunt convinsa ca nu-i nimic, nici la mine nici la tine.

6+
-- Don Herold

Mergi la inceput

Sincer si eu cred acelasi lucru, doar ca e inevitabil sa nu ne facem griji. Marti si joi voi merge iar la doctor ca sa scap odata de grijile astea, deoarece acum trebuie sa se vada calumea sarcina. Miercuri voi intra in 9 saptamani.

7+

Mergi la inceput

Acum merg sa fac putin nanii pentru ca imi este tare somn.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu mai intru in panica putin ..de ex ieri si azi nu mi-a fost greata aproape deloc...dar stiu ca nivelul hormonilor fluctueaza asa ca imi revin la normal...vad ca toate cam trecem prin aceleasi etape..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

mie totrau imi este si ma dor sanii rau si am multa treabaaa.
deja am vopsit ouale si vreau sa ma apuc de praji

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Burticute, a mai pus cineva intrebarea mai devreme. E vreo problema daca mancam miel si drob? Fiind prima sarcina nu prea stiu cum se face.

7+

Mergi la inceput