Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici ce as fi stat si eu acasa azi dar din pacate sunt la munci...pe baricade...si nu ma pot lauda ca ma simt minunat

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Va urez un Paste plin de Lumina si liniste!
Eu una abia astept sa ajung in mijlocul naturii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Am inteles, multumesc. Dar de ce te cheama in fiecare saptamana? Si eu merg sapt viitoare din nou la CFR 2 , dar asta pentru ca nu i-a vazut bataile inimii.

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Shashenka_h te rog spune-mi cat e consultatia la Anais? Am auzit ca e o clinica privata. Mi-ai spus ca Dr Gherasie e si acolo? Se poate face acolo si eco?

7+

pai mi-a facut doar eco fara consult si a fost 180 ron. de cand am ramas acum gravida numai la anais am fost la el. dar este numai joia la anais. eu merg si joia urmatoare

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

7+

Mergi la inceput

Fetelor marti ma duc sa fac la Municipal eco transvaginal la doctorul Parviz, deoarece au un aparat ft performant si este un medic ft bun, am toata increderea in el. Si miercuri sau joi merg la Gherasie sa imi faca si el control, deoarece in perioada asta am inima cat un purice , ca daca nu ii vede inimioara nici sapt asta?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

buna dimineata burticilor cu ursuleti. eu va multumesc mult tuturor celor care miau raspuns. sunt deja happy ca sunt pregnant(dupa teste).
joy21 mas duce de pe acuma la ginecolog, dar as vrea sa mai astept sa vad daca imi va veni ciclul.pe data de 10apr treb sa inceapa in mod normal. si daca numi va veni menstruatia, atunci ma voi duce la medic.
medicamentele naturiste care le iau pt raceala, sunt recomandate si gravidelor. iau niste sirop cu patlagina, vitamine ("revit" A,B1,B2, C), si solutie de NaCl pt nas infundat.atat. azi am fost la medic sa vad rezultatele sangelui. nu am vesti bune. hemoglobina e scazuta.nu e bine. si medicul mia prescris "sorbifer" cate 1pastila de 2ori.medicul de famile mia zis ca trebuie neaparat sa iau acest sorbifer daca vreau pastrez sarcina. ca va afecta la bebe hemoglobina scazuta.
fetelor, ca masura de precautie, inainte de a folosi medicamentele naturiste am citit instructiunile, si la toate scrie ca e recomandat si in timpul graviditatii.
maine-poimaine o sami mai fac inca un test de sarcina, si marti dupa pasti poate am sa ma duc la ginecolog (la privat), ca la policlinica la care am fost e de stat si la ginecolog este liber cu programarea abia pe 22aprilie. dar ma gandesc deja ca daca ma duc la ginecolog acuma (voi fi in 3saptam) oricum ma va trimite la ecograf ca sa aiba confirmarea100% ca este sarcina, si stiu ca la 3-4 sapt nu are ce sa vada in uter. si la fel imi va spune sa revin la ea dupa 10 sau 15 aprilie ca sa vedem daca imi va veni sau nu ciclul...inca o confirmare de sarcina. sunt la prima sarcina, dar toate astea stiu ca asa a trecut o prietena de a mea, si mereu asa se intampla la primele controale la ginecolog. fara ecograf nu poate sati spuna cine stie ce diagnostic. o alta prietena ma sfatuit ca in prima luna de sarcina sa nu ma duc la ginecolog ca daca ma controleaza inauntru apoi imi va da bebele afara, fara sa stiu eu. plus la asta mii frica ca o sa rada de mine ca prea repede cred ca sunt gravida(doar dupa 2-3 teste cu linia2 slab, si abia in 2-3saptam) dar si mii frica ca daca aman prima vizita la ginecolog, o sa afecteze dezvoltarea normala a sarcinii. uff asa nu mai stiu ce sa fac. orice ar fi , ma voi duce la privat cat mai repede chiar daca am doar 2-3saptam. mii frica .

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd
o alta prietena ma sfatuit ca in prima luna de sarcina sa nu ma duc la ginecolog ca daca ma controleaza inauntru apoi imi va da bebele afara, fara sa stiu eu. plus la asta mii frica ca o sa rada de mine ca prea repede cred ca sunt gravida(doar dupa 2-3 teste cu linia2 slab

Hai sa-ti zic ca ce ti-a spus prietena ta intra in categoria folclor, "babisme" samd De fapt, pana acum n-am mai auzit asa grozavie Nici un ginecolog intreg la cap nu-ti va face intrerupere de sarcina fara ca tu sa-ti doresti acest lucru. Si la un simplu control nu are cum sa ajunga la tine in uter, colul este bine inchis si ca sa-l deschida e o procedura dureroasa pe care sigur ai sesiza-o. Oricum, nici n-are rost sa te gandesti la astfel de lucruri ca n-au legatura cu realitatea.

Intr-adevar, o ecografie mai relevanta o poti face dupa 6 sapt de sarcina dar nici dc mergi mai devreme n-o da rada nimeni de tine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 7+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata mai pe la pranz...denyand nu am mai auzit in viata mea ceea ce ti-a spus prietena ta..nu crede asa ceva..eu zic ca cel mai bine este sa te duci la doc chiar daca sarcina este mica...ai 2 teste pozitive esti sigur gravida .ai grija cu vitaminele pt ca unele in exces sunt periculoase in sarcina..de ex vit. A..chiar daca sunt medicamente naturiste mai bien vb si cu un ginecolog ..este cel ami sigur.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

DenyAnd mersul la ginecolog nu iti poate afecta sarcina.Nici eco transvaginala nu afecteaza. Se face pana la 12 saptamani. Dar la 3-4 saptamani este cam devreme sa faci aceasta eco.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si in legatura cu anemia...e normal in sarcina f f multe gravide iau fier in timpul sarcinii..unele de la inceput si chiar dupa nastere pt ca prin alaptat pierzi mult fier..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

multumesc mult joy21, douradoudou, alexa1985 pt raspunsurile voastre, am sa va urmez sfatul si am sa ma duc la ginec chiar marti dupa pasti.ca azi nu mai apuc sa ma duc ca am de facut curat prin casa. multumesc doura ca m-ai atentionat cu privire la exces vitamine, ca "revit" luam cate 2-4 odata.desi treb sa iau cate una. am sa fac o mica pauza cu "revit" ca sa nu fac ceva mai rau, si am sa astept cemi spune ginecol. vam pupat pe toate , si am sa revin mai spre seara ca mama ma ia la cearta ca pierd timpul pe net cand am multa treaba de facut... va doresc tuturor sanatate si sarcini usoare.

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

Mergi la inceput