Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
sora mea a fost la anais acum vreo 4 ani si a facut echo (ovare polichistice)..sigur ca poti face echo acolo.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Shashenka_h te rog spune-mi cat e consultatia la Anais? Am auzit ca e o clinica privata. Mi-ai spus ca Dr Gherasie e si acolo? Se poate face acolo si eco? 7+ |
pai mi-a facut doar eco fara consult si a fost 180 ron. de cand am ramas acum gravida numai la anais am fost la el. dar este numai joia la anais. eu merg si joia urmatoare
Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
pt alexa1985: http://www.anaismedical.ro/
ALEXA1985 spune:
Fetele dormiti? Si mie imi e un somn dar bb isi face simtita prezenta si imi da greturi, greturi, greturiiiiiiiiiiii.
7+
douradoudou spune:
pt alexa1985: http://www.anaismedical.ro/...vezi k poti sa-ti faci programare online
sashenka_h spune:
eu zic mai bine sa dai un telefon alexa este mai sigur....
eu inca nu dorm dar nici mult nu mai am ca imi pica ochii in gura de somn 

Mami Andreea
6sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
NEM75 spune:
Salutari la mamici de ursuleti. Suna tare dragalas ursuleti.
Eu sint iar necajita, marti am fost la eco, am vazut inimioara, sarcina are 6 saptamani,5 mm, totul roz..iar miercuri dimineata ma trezesc cu sangerare.Asa din senin, fara sa fac nimic. Nu foarte mult, cateva picaturi, apoi s-a transformat intr-o secretie maro permanenta..
M-am speriat si miercuri m-am dus iar la gineco, iar eco, se pare ca sarcina e bine, nu s-a dezlipit, dar "dedesupt????" sangerez putin. Am intrebat de ce, si nu mi-a zis decat ciudatenii, ca e o "agitatie" acolo, ca se formeaza vase noi si se mai rup. Sa stau mai mult in pat, sa nu fac efort. Acu normal ca stau, dar si pana acu am stat cuminte, de sex nici vorba..
Am tot citit pe net, ca 50% din sarcinile care au sangerat vor ajunge la final fericit, sper Doamne sa ma numar printre ele.
NEM75 spune:
Am fost si la laborator sa vad cat costa analizele, sa nu ma fac de ras, sint aproape 6 milioane, fara rubeola ci Citomegalovirus, ca la astea am deja facute..
Pentru fetele care au greturi pe mine ma ajuta mult berea de ghimbir, nu are alcool si o iau de la mag naturiste. E buna-buna, cel putin pt mine!
douradoudou spune:
nu ti-a zis chiar ciudatenii pt ca asa este...si daca la echo nu s-a vazut nici o decolare de placenta e ok..
douradoudou spune:
dedesubt adica unde se prinde placenta (care e in formare) de perete