Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

doura merci de parola

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetele care nu au parola activati-va PM-ul pt ca altfel nu am cum sa va trimit.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

buna seara viitoarele mamici...eu sunt noua pe aici, si deja am emotii... in primul rand felicitari burticilor cu ursuleti...eu sunt deja happy pt voi...si multa sanatate si optimism celor care intampina greutati...
posibil sa fiu si eu pregnant ca testele imi arata linia a 2roz pal,beatrice ma incurajat deja ca sunt gravida si ma invitat sa vin aici pe forum.sunt la prima sarcina. la ginecolog inca nam fost ca e prea devreme. nustiu sigur in ce saptamana sunt, si as vrea sa ma ajutati voi pe mine sa inteleg. ultima menstruatie data 14/03, contact sexual data19-20/03. primul test lam facut pe data24 si sa vazut linia a2a slab vizibila. apoi pe 31iar am facut test..rezultatul la fel ca pe24. am ciclu neregulat(cand24,cand26,28,31). de pe 27 am inceput sa simt impunsaturi in uter, de parca mar gadila cceva, si dureri usoare ca de ciclu...am studiat ca durerile sunt cauzate de implantarea embrionului.posibil sa fiu gravida chiar daca am avut contact in a 6 si 7zi de la UM?
stiu ca medicii calculeaza varsta sarcinii de la UM(data14), si reiese ca sunt in a3saptamana. dar dupa contact sexual(data21) eu socot ca am 2 saptamani de sarcina. ce imi spuneti voi? miar prinde bine ajutorul vostru.
acuma ma tratez de o usoara raceala, nas infundat, gat rosu...medicul de familie mia prescris un tratament usor, natural ca sa nu afecteze sarcina (chiar daca inca nam confirmarea100%)...deja ma simt mai binishor.
din ianuarie beau deja acid folic, si inca continui...care e doza recomandata in primul trimestru ca eu iau cate 2 pastile de 2ori pe zi(4 pe zi, 0,004g). fac bine?
nam greturi, voma, doar sunt mereu obosita si somnoroasa...
dupa calculele mele eu cred ca sunt gravida 2weeks...si nasterea posibil sa fie pe 25decembrie...corect?
puiul meu se va numi "craciunel" paremise
vam pupat pe toate, ca deja ma simt ca intro familie aici..

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

bine ai venit la noi..esti gravida sigur si cu 2 teste pozitive no doubt..felicitari...eu iti recomand sa mergi la medic...el iti spune exavct cat acid folic ai nevoie ..senzatiile alea pe care le simti sunt absolut normale nu-ti face probleme.....te astept ciu toate datele ca sa te adaug in lista..DN..UM...DPN..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

buna fetelor,
am ajuns si eu de la eco si avem un sacut de 1,12 cm si un embrion de 1,8 mm, nu s-au vazut bataile inimii, dar mergem sapt viitoare iar. ceea ce ma nelamureste este ca varsta gestationala dupa um este de 6 sapt si 5 zile si ecografic este de 5 sapt si 1 zi.
ca sa nu va spun ca de dimineata am fost la medlife ci baietii si m-au tinut 3 ore degeaba pe acolo, cumplit a fost si era si foarte cald si mie mi s-a facut rau......sa nu va duceti pe acolo cu copii...

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

probabil ai ovulat mai tarziu..eu aveam diferenta de 2 sapt la cealalta sarcina..nu-ti face probleme..la 5 sapt mai greu se pot observa bataile inimii..la mine la 5 sapt a vazut doar sacul gestational si mi-a zis sa evin la 7 saptamani..

Mergi la inceput

ina, rala, hera bine ati venit si voi la odisee..hera astept datele pt lista..ina si rala sunteti pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Doura, merci frumos de reteta , abia astept sa o incerc.
Ina, Rala si Hera bine ati venit, sa avem parte de o odisee plina de vesti bune.

Si in categoria "vestilor bune", nu mai pot de rau. Mi-e asa greatza ca incep sa ma gandesc cu jind la pastilele doctorului desi mi-am promis sa nu iau pastile. Sunt ca un zombie, merg sa las fetitza la daycare dimineatza, apoi servici 9 ore dupa care o iau de la daycare si nici nu mai am energie sa mai merg cu ea in parc cum faceam pana acum . Ea pleaca la plimbare cu sotul iar eu acasa ca o vegetala pic la somn.
Sper sa-mi treaca starile astea in curand ca nu ma mai suport.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

buna seara viitoarele mamici...eu sunt noua pe aici, si deja am emotii... in primul rand felicitari burticilor cu ursuleti...eu sunt deja happy pt voi...si multa sanatate si optimism celor care intampina greutati...
posibil sa fiu si eu pregnant ca testele imi arata linia a 2roz pal,beatrice ma incurajat deja ca sunt gravida si ma invitat sa vin aici pe forum.sunt la prima sarcina. la ginecolog inca nam fost ca e prea devreme. nustiu sigur in ce saptamana sunt, si as vrea sa ma ajutati voi pe mine sa inteleg. ultima menstruatie data 14/03, contact sexual data19-20/03. primul test lam facut pe data24 si sa vazut linia a2a slab vizibila. apoi pe 31iar am facut test..rezultatul la fel ca pe24. am ciclu neregulat(cand24,cand26,28,31). de pe 27 am inceput sa simt impunsaturi in uter, de parca mar gadila cceva, si dureri usoare ca de ciclu...am studiat ca durerile sunt cauzate de implantarea embrionului.posibil sa fiu gravida chiar daca am avut contact in a 6 si 7zi de la UM?
stiu ca medicii calculeaza varsta sarcinii de la UM(data14), si reiese ca sunt in a3saptamana. dar dupa contact sexual(data21) eu socot ca am 2 saptamani de sarcina. ce imi spuneti voi? miar prinde bine ajutorul vostru.
acuma ma tratez de o usoara raceala, nas infundat, gat rosu...medicul de familie mia prescris un tratament usor, natural ca sa nu afecteze sarcina (chiar daca inca nam confirmarea100%)...deja ma simt mai binishor.
din ianuarie beau deja acid folic, si inca continui...care e doza recomandata in primul trimestru ca eu iau cate 2 pastile de 2ori pe zi(4 pe zi, 0,004g). fac bine?
nam greturi, voma, doar sunt mereu obosita si somnoroasa...
dupa calculele mele eu cred ca sunt gravida 2weeks...si nasterea posibil sa fie pe 25decembrie...corect?
puiul meu se va numi "craciunel" paremise
vam pupat pe toate, ca deja ma simt ca intro familie aici..

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

Daca a doua linie de test a aparut, fie ea si pal, inseamna ca e sarcina. Felicitari!

Prea devreme nu e ca sa mergi la ginecolog. Vei fi uimita cate lucruri trebuie sa afli. So orice tratament medicamentos sau naturis trebuie sa aiba avizul medicului ginecolog, el stie cel mai bine ce il poate afecta pe bb si ce nu. In principiu, toti ginecologii evita recomandarea medicamentelor in primul trimestu de sarcina. Chiar si cand exista afctiuni precum candida, vaginite etc, le amana tratarea dupa primele 12 cand este mai putin periculor pt bebe.

Acid folic eu iau de 5 mg, la rec medicului, 1 pastila/zi.

Ca sa calculezi saptamanile de sarcina foloseste-te de data ultimei menstruatii. Asa fac toti ginecologii, si incepand cu acea data socotesc prima saptamana de sarcina.

Daca mai ai alte intrebari,

Beatrice, imi pare bine sa te vad mai optimista !

Hera, bine te-am regasit!

Victoria, mami de Anna Sofia, 7+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Hera, bun venit!Noi ne "cunoastem" mai de mult timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

DenyAnd, ma bucur ca mi-ai urmat sfatul si ai intrat pe acest forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Shashenka_h te rog spune-mi cat e consultatia la Anais? Am auzit ca e o clinica privata. Mi-ai spus ca Dr Gherasie e si acolo? Se poate face acolo si eco?

7+

Mergi la inceput