Aspirante si Gravi Nou-Venite (87)
Raspunsuri - Pagina 5
mvb spune:
Vezi? cea din trenulet care ne face cu mana esti tu
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Fetelor, la noi la munca s-a spart tzeava de treaba....taman acum in ajunul Pastelui
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
lorin7774 spune:
MVB, iti multumesc din suflet si-ti doresc sa-mi iei urma. La toate va doresc asta.
Eu cred ca nici nu realizez ce mi se intampla. Am asteptat atata timp vestea asta, ca acum sunt aeriana, emotionata, speriata, fericita, toate in acelasi timp !
Va pupacesc de molipsire
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 MVB, iti multumesc din suflet si-ti doresc sa-mi iei urma. La toate va doresc asta. Eu cred ca nici nu realizez ce mi se intampla. Am asteptat atata timp vestea asta, ca acum sunt aeriana, emotionata, speriata, fericita, toate in acelasi timp ! |
de ce te inteleg perfect
Doamne ai grija si de noi 6+
lorin7774 spune:
dupa-amiaza placuta tuturor
ma duc sa-mi iau comoara de la gradi....
ieri am dormit 12 ore. azi imi vine sa repet povestea
sper sa nu ma tina 9 luni somnolenta
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
Lia73 spune:
citat din mesajul lui lorin7774 MVB, iti multumesc din suflet si-ti doresc sa-mi iei urma. La toate va doresc asta. Eu cred ca nici nu realizez ce mi se intampla. Am asteptat atata timp vestea asta, ca acum sunt aeriana, emotionata, speriata, fericita, toate in acelasi timp ! Va pupacesc de molipsire LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
mmmmmmmmm
vreau si yo
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
pe rezultatul de la anatomie patologica scrie asha:
cheaguri, mucus, vilozitati coriale discret edematiate cu vascularizatie prezenta
mvb spune:
of, of.....cred ca la viitoare sarcina ar fi indicat un cerclaj........cred ca si la paunel trebuia, dar e tardiv acum sa spunem ce ar fi trebuit sa se faca
citat din mesajul lui Lia73 pe rezultatul de la anatomie patologica scrie asha: cheaguri, mucus, vilozitati coriale discret edematiate cu vascularizatie prezenta Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mvb of, of.....cred ca la viitoare sarcina ar fi indicat un cerclaj........cred ca si la paunel trebuia, dar e tardiv acum sa spunem ce ar fi trebuit sa se faca
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
zi zi
ce-ai inteles u din asta?
trutzi spune:
Nu imi vine sa cred, azi am fost
Chiar nu m-am putut concentra la modificari.
Acum am ajuns acasa si tr sa fac alte hartii, la 8 le predau. Sunt rupta de oboseala
citat din mesajul lui lorin7774 Trutzi, mai pune si un "sa", te rog ! "s-a hotarat sa apara" ! PS : mofturi de LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!