Aspirante si Gravi Nou-Venite (87)
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
Eu nu am inteles nimic Vad ca te pricepi
Citat: | ||
citat din mesajul lui mvb of, of.....cred ca la viitoare sarcina ar fi indicat un cerclaj........cred ca si la paunel trebuia, dar e tardiv acum sa spunem ce ar fi trebuit sa se faca
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
douradoudou spune:
lia exprimarea mi se pare este destul de vaga dar nu sunt medic si nici nu am vreun studiu in acest sens...din ce am citit pana acum cred ca a fost ceva in neregula la placenta...tu ai rh neativ?ai avut tensiune mare?infectia o excludem pt ca a zis ca aveai analizele ok..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou lia exprimarea mi se pare este destul de vaga dar nu sunt medic si nici nu am vreun studiu in acest sens...din ce am citit pana acum cred ca a fost ceva in neregula la placenta...tu ai rh neativ?ai avut tensiune mare?infectia o excludem pt ca a zis ca aveai analizele ok.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
am rh pozitiv, tensiune nu am iar analizele au fost f bune
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
pianna spune:
Lia, scuze daca pun o intrebare stupida, dar ce a fost trimis la analiza? Doar placenta?
10+
Lia73 spune:
citat din mesajul lui pianna Lia, scuze daca pun o intrebare stupida, dar ce a fost trimis la analiza? Doar placenta? 10+ |
placenta si fatul
douradoudou spune:
pai din ce-mi dau eu seama ce scrie acolo este legat doar de placenta...si inca nu vad o cauza clara..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
Lia73 spune:
citat din mesajul lui douradoudou pai din ce-mi dau eu seama ce scrie acolo este legat doar de placenta...si inca nu vad o cauza clara.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
nush nu ma pricep
sa vedem ce-mi zice dr
dar mai e pana ma duc
pianna spune:
Asa mi se parea si mie normal. Rezultatul tau pare sa se refere exclusiv la placenta, deci acolo a fost problema.
Oricum medicul iti va spune mai multe.
10+
mvb spune:
Trutzi ce hartii faci mama? faci traduceri sau ce?...m-ai facut super curioasa....
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Lia ma pricep spre deloc la medicina....o sa vorbesti cu mai multi doctori si ai sa ajungi la o concluzie......uite eu, nici acum nu stiu ce s-a intamplat cu BB-le meu....doar supozitii, doar vorbe si atat
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!