Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Listeria nu da imunitate.Legat de ouale crude,listeria poti lua.
Nici eu nu am imunitate la toxo,de aceea refac analiza sapt viitoare,cu tot cu cea pt listeria ca sa stau eu calma.

Carmen,cum zice Aelita,inseamna ca stii o gramada de retete care mai de care!!
Otilia, ai jucat fotbal?sau n-am inteles eu bine?si al gineco cum nu mergi?ca spuneai doar de vizita la dr de familie o data la luna.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

enik83, nici eu nu am anticorpi pt toxoplasmoza, dar am mai mancat salata de vinete facuta cu maioneza si branza de la sat....nu ma pot abtine, si daca pana la 30 de ani nu am facut asa ceva pai sper sa nu fac nici acum.........

25+

uite o graviduta pozitiva si optimista
cam asa gandesc si eu

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

si eu am comis-o cu vinetele cu maio...de mai multe ori chiar...si nici eu n-am imunitate la toxo...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

asa cum am mai zis, desi nu e la fel de buna, maioneza vegetala constituie o alternativa
sau nici asta nu e buna?!

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sincer nu pot crede ca o gravida sa-si poata da seama de listerie dupa simptome. Pot fi foarte usor confundate cu simtomele care apar in sarcina.

Cristina, eu am facut analiza de toxoplasmoza dupa ce am nascut-o pe Ana. La prima sarcina eram cam in pom cu banii asa ca nu am facut nimic din cele TORCH, nici screening pentru SD. Le-am facut in ideea ca poate o sa ne apucam candva de bb2 si sa stu cum stau la acest capitol. Parca la Synevo aveau preturile cele mai bune, sunt diferente mari intre laboratoare.
Problema cu listeria este ca te poti reinfecta, nu se lasa cu imunitate permanenta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Oana,maioneza vegetala se gaseste in magazine conservata in borcanase;e safe dpdv al toxo si listerei,dar pe de alta parte contine o gasca de "E"-uri.DE ce nu papi maioneza facuta cu ou fiert tare??

Dragaica,ai incecat un umidificator de camera?eu am unul si ma ajuta enorm.Si va fi bun si cand vin bbeii.Saracu sot!!
Tot de la sarcina,sforaiau frate fetele din salonul de la spital!!!(cat am fost internata).Asta e inca o neplacere a sarcinii...

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici.
Maya sa arunci niste miere si pe la mine,mor de pofta
Legat de toxo si listerie:eu mi-am facut analizele pt toxo,au iesit bune insa nu am imunitate iar doctorita mi-a interzis categoric sa ma mai joc cu cushi-cushi al meu,asa ca acum sta in culcusul lui frumos iar eu doar il privesc cum se agita la 5m distanta de mine.Mi-e atat de drag incat imi vine sa il pupacesc dar nu am ce face
Eu am programare la eco in sapt 25-26 ( a zis dr ca are nu stiu ce de masurat pe la bebe) si pana atunci o sa imi fac analizele de listerie ,sa ma pot calma,deoarece am dat-o in bara tare de tot.Fiind prima sarcina nu am stiut cu exactitate ce nu am voie sa mananc,iar pe site scrie doar evaziv,insa icre,macrou prajit +saramura,maioneza,etc etc am savurat.Iar apoi voi face si toxoplasmoza iarasi
Legat de dureri:eu am de ieri dureri inghinale,oasele ma termina,insa cum mi-a zis si cineva pe forum (nu mai stiu exact cine) se dilata uterul .Iar cu coastele:juniorul meu numai pe sub coasta stanga isi face siesta ,el nu stie prin ce trec eu.Dar na,tot il iubesc
Oanna daa,mergem la sora mea la Cernavoda si cu ocazia asta profitam si de faptul ca marea e aproape,sper sa fie vreme frumoasa si nu ca astazi
Va

24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetele..eu am facut complexul TORCH..dar din cate am vazut nu contine listeria.. voi cat ati platit pe listeria separat?

mie doctorita mi-a recomandat sa repet toxo la fiecare 6 sapt..

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, da si eu ma amuz cd le vad pe fete asa de interesate si cauta si vad ..da, na..oi fi eu de felu meu mai putin pasionata de shopping..de fapt, chiar e o activitate care dc trece de un anumit nivel, ma oboseste..si nici nu sunt genu care sa toace banii pe tot fleul de chestii mai mult sau mai putin utile..

hehe..in primele luni cu Stefan stateam la socri, intr/o camera, in care de/abia avea loc patutul lui..hainute nu avea exagerat de multe..le tineam intr/o cutie :) cd a aparut si sterilizatorul si biberoanele..deja o stresam pe soacra/mea ca ii ocupa juma de masa in bucatarie :)

dar din proprie experienta..acu stau cu camera lui stfena plina de jucarii..pe care le sterg de praf, le dosesc prin dulapuri..caci el e interesat de dat cu mopul, de tot ce tine de bucatarit..desene animate..nicidecum de jocul in camera lui..asa ca, ideea de "camera copilului"..sa nu va streseze asa de tare..el va avea de fapt toata casa a lui, are nevoie asa cum ziceam de un loc mai linistit in care sa doarma, ca apoi oricum misuna peste tot.:)

elena, sper sa reusiti candva sa va luati o casuta a voastra, desi e greu sa o platesti atatia ani..dar na, macar stii ca dai banii aia pt tine si nu ii dai altcuiva.
as fi curioasa sa vad cum e patul vostru. al nostru va fi de 1,75..1,80 m parca am dat comanda..na ca am si uitat...:)al tau cat are inaltime, nu il masori, te rog?

Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

BTZ_OVI tie doctorul ti-a interzis sa te mai joci cu catelul sau nu am inteles eu bine??

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mie nu imi iese maioneza cu ou fiert. Si decat sa pun si fiert si crud am preferat calea comoda, adica doar crud.

Ouale pot fi vinovate de salmonela si produsele lactate de listeria, parca asa.

Eu n-am nici centru de activitati nici leagan. Cu doua surori mai mari numai centru de activitati n-are sens sa cumpar, pai o sa-i joace ochii in cap dupa surori prin casa. Cand era Ana mica erau carusele si atat. Dar nici din acela nu am mai luat. Se pot face tot felul de improvizatii cu jucarele atarnate pe lateralul patutului, agatate la carut, etc. Daca as avea o locuinta foarte spatioasa si eu la primul copil, probabil as cumpara cate ceva sa fie in fiecare camera dar cum nu am spatiu ma limitez la tona de jucarii existente de la celelalte doua fete mai mari.

Carla, am jucat in 2006-2007 cu colegii de servici. Incercam si eu sa slabesc, veneam si pe jos la servici 40 de minute dar nu-ti inchipui ca am fost vreodata asa slabuta ca tine, n-am in gena.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

BTZ_OVI tie doctorul ti-a interzis sa te mai joci cu catelul sau nu am inteles eu bine??

20 fix cu o minune de
poze

Da,cushi-cushi ii spun eu,insa e vb de caine.Am noroc ca stau la curte si in casa nu are voie deloc.

24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput