Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
nici mie nu imi iese maioneza cu ou crud, se taie iremediabil...
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Oana,maioneza vegetala se gaseste in magazine conservata in borcanase;e safe dpdv al toxo si listerei,dar pe de alta parte contine o gasca de "E"-uri.DE ce nu papi maioneza facuta cu ou fiert tare?? |
am incercat o singura data, si indiferent cat mustar ma pus tot s-a taiat

Florentina_C spune:
Fetelor, voi cat ati platit pt analiza de listeria si toxoplasma?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
enik83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Da,cushi-cushi ii spun eu,insa e vb de caine.Am noroc ca stau la curte si in casa nu are voie deloc. 24+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
mi se pare o porcarie..eu expre am intrebat doctorul si a zis ca pot sta linisita..de pisici sa ma feresc ca ele sunt purtatoare de toxo..cateii nu..intra si tu un pic pe net si o sa vezi ca peste tot scrie de pisici..de catei nu am auzit..
20 fix cu o minune de 
poze
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo nici mie nu imi iese maioneza cu ou crud, se taie iremediabil... Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007) |
cu ou crud nu mi se taie niciodata

btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor, voi cat ati platit pt analiza de listeria si toxoplasma? ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
FLorentina listeria e in jur de 50 lei,iar toxoplasmoza depinde.EU am platit pt IGM si IGG 90 lei,a fost "oferta" deoarece la acel laborator am facut toate analizele.

24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
btz_ovi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui enik83
mi se pare o porcarie..eu expre am intrebat doctorul si a zis ca pot sta linisita..de pisici sa ma feresc ca ele sunt purtatoare de toxo..cateii nu..intra si tu un pic pe net si o sa vezi ca peste tot scrie de pisici..de catei nu am auzit.. 20 fix cu o minune de ![]() poze |
Stiu ca e riscul mai mare la pisici,insa cum eu nu am asa ceva si nici anticorpi mi-a recomadant "fortat" sa ma abtin si de la joaca cu catelul pe perioada asta,sa evit orice,mai ales ca e un caine de curte,sta si cu alti catei pe strada cand are pauza de alergare si in plus nu sta in conditii asa igienice ca cei de la apartament:beneficiaza de tratamente,insa nu de baie lunara si alte chestii.

24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Enik uite aici "Gazde pot fi probabil toate animalele cu sange cald, incluzand oamenii si animalele domestice. De o mare importanta este pisica, membra a familiei felinelor, gazdele definitive ale parazitului."
Mai bine sa evit decat sa tratez.
24+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Oana,maioneza vegetala se gaseste in magazine conservata in borcanase;e safe dpdv al toxo si listerei,dar pe de alta parte contine o gasca de "E"-uri.DE ce nu papi maioneza facuta cu ou fiert tare?? Dragaica,ai incecat un umidificator de camera?eu am unul si ma ajuta enorm.Si va fi bun si cand vin bbeii. Saracu sot!!Tot de la sarcina,sforaiau frate fetele din salonul de la spital!!!(cat am fost internata).Asta e inca o neplacere a sarcinii... Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 21+ Carla Maria Matteo Cristianhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Am si umidificator, aici iarna nu poti trai fara umidificator iar vara fara dezumidificator

Cat despre cumparat lucruri de bebeii, eu le iau inainte, de ce ....pai....sotu ramane cu mine o saptamana inainte de nastere si 5 dupa, nu prea mult timp cat sa ma acomodez acasa cu copii si sa-mi revin dupa cezariana.
O parte din hainute o sa le primeasca de la cei 2 nasi si de la prieteni, deja am fost avertizata sa o lasam mai moale la cuparaturi ca sa le ramana si lor o parte.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
si 
Victo spune:
ha ha ha..Oana, cu ou fiert am vrut sa zic..:):)
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)