Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
aelita..wow..n/am stiut ca usa de la masina de spalat vase poate tine atata greutate! :):) tare draguti copilasii! merg la gradinita?
sotul tau e roman sau spaniol?
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Eu am sa iau doar leagan...mi se pare mai folositor...dar depinde de preferinte cred si de posibilitati... Te ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
...si eu tot asa ma gandeam...dar mai bine intreb fetele cu mai multa experienta

iar amandoua mi se pare cam mult in umilul nostru apartament cu 2 camere
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
uite o graviduta pozitiva si optimista ![]() cam asa gandesc si eu |
si eu am comis-o cu vinetele cu maio...de mai multe ori chiar...si nici eu n-am imunitate la toxo...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
michelle1981 spune:
Oul crud de ce e periculos? Toxo sau listeria?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu 
mov_79 spune:
fetelor, voi care nu aveti imunitate la toxo si listerie, cand ati refacut analizele ? doctorul meu mi-a spus sa le refac la 28 de saptamani, la fiecare programare il intrebam despre asta:)) cred ca l-am disperat![]()
25+
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Oul crud de ce e periculos? Toxo sau listeria? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu ![]() |
Eu stiu ca listeria

Alina
22+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
mov listeria nu da imunitate.
Voi faceti/ ati facut aceasta analiza chiar daca nu aveti simptomele prezentate? Ma gandesc ca s-ar manifesta ca o indigestie, salmonella..
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Fetelor vin cu o intrebare voi cumparati si bouncer/leagan si centru de activitati? ...sau doar unul din cele doua... |
oana, daca vrei parerea mea...in prima faza poti lua leagan..de centru de jaoca e nevoie abia dupa cateva luni bune...cand paote interactiona cu jucariile...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
Neata fetele mele dragi, eu am de cateva nopti probleme in a dormi, sforai ca in gara l-am disperat pe sot cred ca-si ia perna si o sa doarma in living.
Mi-am luat apa marina ionizata, mi-am luat clipsuri pentru nas si tot sforai firar sa fie 
am inceput iarasi sa merg foarte des la baie de cand beau multa apa pemtru hidratarea colului.
Mi-am dat jos toate bijuteriile, nu le mai suport pe deget inclusiv verigheta, e prima data cand o dau jos in 5 ani
......e clar se cunoaste ca am ajuns la jumatatea sarcinii sarcinii cred ca "luna de miere" se apropie de sfarsit 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
si 
anca_vlad spune:
Imi sunteti asa simpatice cu cat va munciti voi ce si cum sa cumparati pt bb-parerea mea este sa nu ma mai stresati aveti timp si chiar va fi o placere sa mai cumparati una alta si dupa ce vine bb-pastrati banuti ca nu se stie ce ii va placea lui bb cand va da cu nasul de lumea de afara!
eu nu am avut leagan si cand era vlad micut nu exista centru de activitati-am improvizat!
nu dati cu rosii e doar o parere!
nu am avut decat cateva randuri de hainute, patutul si caruciorul la inceput-dar ni-a facut o placere deosebita sa ies asa cam dupa 2-3 saptamani dupa ce s-a nascut la cumparaturi...a fost asa un sentiment placut, stiam ce imi trebuie!
Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
la DD sa am un bb sanatos si la termen
, si daca pana la 30 de ani nu am facut asa ceva pai sper sa nu fac nici acum.........