Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
enik83 spune:
si inca ceva..
Toate produsele animale inclusiv ouale, carnea si produsele de pasare, trebuie gatite cu mare grija. De asemenea, trebuie evitat consumul laptelui nepasteurizat (prin pasteurizare are loc un proces de fierbere a laptelui in care bacteriile sunt distruse) si toate fructele si legumele trebuie bine spalate inainte de a fi consumate. Atat mainile cat si ustensilele de gatit, trebuie spalate cu apa fierbinte si cu sapun dupa contactul cu alimentele, in special cu delicatesele din carne si cu carnea cruda.
20 fix cu o minune de 
poze
matusa77 spune:
Buna, abia acum am reusit a citesc, tot ce a spus puiutz mic despre Sectia de Ginecologie din Cernavoda si despre doctor(este un om minunat, dedicat meseriei cum rar mai intalnesti) ete adevarat, puiutz te-ai convins vreau sa-ti spun ca doctorul nu locuieste in C-voda daca nu stiai ci in Valul lui Traian dar e disponibil la orice ora din zi si noapte.
saptamana 23
Ducu
ciristina_serban spune:
Buna delfinariu...
De doua zile va tot citesc si incerc sa ajung la zi, dar n-am avut sanse de reusita...scrieti intr-un ritm mult mai rapid decat citesc eu.
Oricum din ce am citit am vazut ca toata lumea e bine, bebeii la fel..si ma bucur sa aflu vesti bune.
Adriana, bine ai venit in delfinariu..
Si apropos, vreau si eu in listuta voastra.. DPN 01.08.2010 (dupa ecograf)
Dar mai fetelor, voi m-ati bagat in sperieti cu toxoplasmoza si listeria... Eu nu prea am tinut cont sa pap numai alimente tratate termic, si chiar am papat icre, si peste afumat, si laptic de la vacutza... off-off... Eu chiar nu am stiut sa pun atata accent pe chestia asta.. Serios va spun. Ce as putea sa fac acum, la momentul asta? Sa cer sa fac analize pt toxo? Voi ce ma sfatuiti? Voua v-a dat medicul sa faceti analize fara sa cereti voi, nu?
Chiar nu vreau sa periclitez sanatatea micutei mele, va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri.
In rest ce sa va zic, abia astept sa vina ziua de vineri, cand vom pleca cu prietenii sa petrecem sarbatorile pascale la o pensiune in Piatra Neamt. Simt nevoia sa plec, sa ma relaxez, sa uit de treaba de acasa si de la servici. Si sa ia si bebelina aer curat, ca aici la noi e prea poluat mediul...
Va pup pe toate
, va citesc imediat cum am putin timp liber, desi stau cam prost la acest capitol.. Dar, vine ea si perioada prenatala..hihihi.. Bye-bye!!!
Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+ 
Razvan
Cris2010 spune:
Buna ziua, dragele mele!
Indi, La multi ani, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie si bebe sanatos si la termen
.
Bine ati venit in odiseea noastra, Caludia si Andriana
. Sarcini usoare in continuare
.
Carla, saracuta de tine. Ce emotii!!! Ma bucur ca sunteti bine.
M-am pus si eu pe secretat "secretie"
. Acum va inteleg fetelor. Si nici n-am tamponele la mine
.
Numai ce m-am intors de la dr. de familie cu rezultatele de la analiza. Mi-a iesit o usoara anemie, proteine sub limita normala, dar nu prea mult (nu ma impac cu carnea), albumina mica (nu-mi plac ouale) si niste nisip la rinichi. Pe asta il am demult, nu prea beau multa apa.
Vroiam sa va intreb daca anemia tine de fier. La fier sunt ok, dar mi-a dat totusi supliment
. La ginecolog ma prezint cu rezultatele de abia dupa 17 aprilie.
V-am citit din urma si am
la pozele lui Aelita. A trebuit sa manac de pranz ca sa am puterea sa va scriu pe forum
.
La capitolul dureri, experimentez si eu de tot soiul. De exemplu azi cand m-am dus la medic, am travesat cam grabita parcul Izvor sa iau autobuzul si m-au apucat niste dureri in partea dreapta jos ca de apendicita, desi eu sunt operata, dupa care s-au mutat in partea centrala, jos sub burtica. Am luat-o la pas mai usor si m-au lasat imediat. Cateodata ma doare rau sub coasta cand stau culcata pe partea stanga, si daca nu ma mut durerea se intensifica din ce in ce mai mult. In rest intepaturi, dureri de la ligamente

.
Fetele care nu prea se simt bine, un mare
si multe
de la mine.
O zi frumoasa in continuare
.
Cris
24+ cu
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Eu calatoresc in toata lumea, vad milioane de mancaruri, fac emisiuni de gatit, imi place la nebunie salata de crab, sunca spaniola e preferata mea, la craciun nu am gustat sorici pentru ca mai sunt craciunuri, sunci si altele , sa nu mai spun ca micul dejun preferat sunt ouale ochiuri moi, ii fac sotului, poftesc la ele, si imi fac omleta pentru ca nu mai sunt singura! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 22+ cu ![]() |
OOh ce interesant, bravo! Pai dupa ce nastem ne conversam la retete cate si mai cate, da?
Puiutz_ mic, sunt si eu mandra posesoare de durere la capatul femurului, acolo unde e prins osul in bazin. Dar e o durere pe care o am de la 2 cazaturi consecutive la fotbal in 2007, la distanta de cateva minute. Am primit de la doctorul norvegian niste pastile pentru artroza/reumatism care si-au facut efectul insa nu le pot lua in sarcina si durerea revine cand e vremea ploioasa, adica mai mereu aici. Imi trebuie o cura de soare si se rezolva.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+
Iulia Alexandra
ooana spune:
Fetelor vin cu o intrebare voi cumparati si bouncer/leagan si centru de activitati?
...sau doar unul din cele doua...
anca_vlad spune:
gata am revebit am facut nani si ma simp mai bine, am vb si cu dr si mi-a spus sa renunt un timp la utrpgestan, sa iau vitaminele si maneb6 cate una pe zi.
durerile de la mivelul coastelor cica sunt normale ca burtica impinge una alta si le mai comprima-in rest sa stau cumintica si sa fac cat mai putin efort!
M-am limistit cat de cat pt ca sambata e de garda si nu pleaca din bucuresti, mi-a spus sa o sun ca nu e nici o problema si sa nu ma simt vinovata ca o deranjez!
Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Fetelor vin cu o intrebare voi cumparati si bouncer/leagan si centru de activitati? ...sau doar unul din cele doua... |
Eu am sa iau doar leagan...mi se pare mai folositor...dar depinde de preferinte cred si de posibilitati...
Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
Victo spune:
eu nu sunt pt leganatul copilului, deci nu am avut si nici nu voi lua leagan. dar centru de activitati, da, il gasesc util, mai ales ca pe la 2 luni ei deja incep sa intinda manutele, sa atinga..
leaganul il vad util cd iesim in parc,altfel eu in casa nu imi pun asa ceva.dc vreau sa il linistesc, il iau in brate, ii povestesc, ne uitam pe geam/ la masini e ideal!..asa..sa stea singur acolo si sa se balangane..neaaah..parerea mea..:)
cum iarasi nu sunt de acord cu dormitul copilului in camera luminata (ca cica sa nu il inveti cu narav- dar pt un somn odihnitor este nevoie nu neaparat de intuneric total, cat de un picut de umbra)si iarasi nu sunt de acord cu dormitul copilului in casa in care urla televizorul sau radioul.
somnul la copil e esential..in somn creste, asimileaza informatii, astfel ca eu cred ca un picut de liniste e cel mai bun lucru.
ah, ca mai ai un copil, care striga, alearga, e altceva..ca n-o sa il pui sa stea smirna, ca doarme alalalt, dar intr-adins sa faci zgomot, ca cica sa il inveti asa..mi se pare aiurea.
plus ca Stefan al meu e exact la varsta la care dc ii spui sa nu faca ceva, exact aia face. dc ii zici sa vb incet ca doarme cineva..he he..atunci urla mai dihai!sa il vedeti cum urla la burtica, ca sa il sperie pe Mihaita..:):)
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
Cris2010 spune:
Cristina_serban, sa inteleg ca pana acum n-ai facut niciodata analize pt toxoplasma, listeria, CMV (citomegalovirus), etc????
Spre binele tau si al lui bebe, trebuie sa le faci urgent. Eu stiu ca dr. ti le da de facut la inceputul sarcinii si se repeta, unele doar daca e cazul (daca n-ai munitate la ele).
Alina2005, superb carutul
. SA-l stapaniti sanatosi!
Anca, ma bucur ca te-ai mai linistit. M-ai lamurit si pe mine cu durerea de coaste
.
Cris
24+ cu