Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Fetelor, vorbiti despre kg, va trimit 2 bancuri sa va mai descretiti fruntile in leg cu subiectul asta .... este luat de la o odisee si mi-au placut enorm
"Acum cateva zile, intr-un oras din
Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de
gimnastica, scria:
"In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie
tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la
intrebarea de publicitate in acesti termeni:
"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni
(delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala
foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le
alapteaza.
Se distreaza de
minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata,
cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia ,
marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine
si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au
nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite,
aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la
coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema
serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru
ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa
acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au
copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine
ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar,
doresc sa fiu o balena.
PS:
In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca
doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o
inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma
face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele
mele.
Cu timpul castigam in
greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu
mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem
grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul
meu in oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
"Sot si sotie se intorceau acasa. Intra in bloc si urca scarile, ea in fata el in spate. El ii zice: "Ai facut un fund cat o masina de spalat!" Ea nu zice nimic. Seara.. in pat sotul vrea sa faca
, ea ii raspunde: " Pentru o rufa asa de mica, crezi tu ca pun in functiune masina de spalat? Spala si tu de mana!" ...
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
Neata si de la mine!
Elena
mi-a placut povestioara cu balena / sirena ![]()
apropos de kg, azi dimineata prezentam jumate de kg mai putin ca ieri (dar tot 9.5 in plus 
)...aseara am baut 1 l de apa, am mers mult la baie. am dormit cu picioarele in sus si s-a vazut dimineata o oarecare diferenta...mai incercam...
am ajuns la birou de vreo jumatate de ora, dar fara chef...as sta acasa si as dormi
bebe s-a cam suparat de dimineata
am avut niste incidente in trafic cu un nenorocit care cred ca era drogat, ca numa de condus nu era in stare 
si tot s-a bagat in fata noastra de a pus sotul vreo 2 frane.... asa ca bebe s-a trezit si mi-a tras cateva suturi pana l-a linistit mami 
va
-acesc, o zi minunata!!!
Bulina
26+ cu
poznas
paula_m spune:
Buna dimineata!!!
O zi frumoasa!!!
Stewie, bine ai venit si o sarcina usoara in continuare
Aelita, si eu vreau modele de tricotat/crosetat...
Nu se poate sa le pui pe mailul comun?
Acum tb sa-mi bat capul cu mancarea de Paste...cu curatenia a fost cum a fost, sa vedem ce-mi iese cu mancarea...![]()
Elena, eu sunt balenuta, dar acum dupa ce am citit bancurile ma simt mai bine![]()
Paula,
23+ cu 
arissa spune:
Buna dimineata!
Bun venit noilor gravidute!
Am citit despre vesti bune la eco la Sheri si despre fata Aelitei care e baiat
. Aelita, sper ca nu esti dezamagita, tu simteai ca e fata. Acum o sa faca Sofia instructie cu ei amandoi.
Listeria si toxoplasmoza - nu am facut nici acum nici la prima sarcina - nu stiu peste ce doctori dau eu dar nu mi-a sugerat nici unul sa fac. In plus, ar trebui sa merg in alt oras sa le fac, aici nu prea se executa, cel mult se trimit probele in alte orase, in conditii nu grozave (lucrurile astea mi le-a spus cineva la un laborator). O sa incerc sa nu (mai) calc stramb.
Of, de-ar trece mai repede zilele astea doua - maine plecam si nu mai am stare. Facem 6-7 ore pana la Piatra, cam mult pentru burtica mea, dar vor mai fi opriri sa ma dezmortesc. Ca tot vorbiti de dureri, ieri am plecat de la munca cu oarece senzatie de jena si burta intarita care s-a accentuat si s-a transformat in durere pana am ajuns la gradinita sa iau fata. Acasa am luat un No-Spa si m-am calmat. Cred ca e deja cam mult sa stau 8 ore pe scaun.
Eclere am incercat sa fac de doua ori, a doua oara au fost acceptabile, dar nu imi place cum ies cojile acelea, mi se pare ca se lasa prea mult. Stiti voi vreun secret?
O zi frumoasa tuturor!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 24+
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arissa Buna dimineata! Of, de-ar trece mai repede zilele astea doua - maine plecam si nu mai am stare. Facem 6-7 ore pana la Piatra, cam mult pentru burtica mea, dar vor mai fi opriri sa ma dezmortesc. Ca tot vorbiti de dureri, ieri am plecat de la munca cu oarece senzatie de jena si burta intarita care s-a accentuat si s-a transformat in durere pana am ajuns la gradinita sa iau fata. Acasa am luat un No-Spa si m-am calmat. Cred ca e deja cam mult sa stau 8 ore pe scaun. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 24+ |
arissa si noi facem vreo 5-6 ore pana la Piatra..e drumul lung!
dar eu stiu de la doctorul meu, cand am fost plecata in iarna, ca la fiecare 2 ore sa fac o pauza de minim 15 minute in care sa ma plimb...ca sa pui sangele in miscare, altfel nu e bine nici pentru tine, nici pentru bebe!
Drum bun! Sper sa plecam si noi maine cat mai devreme, depinde de cata treaba are sotul la birou

Bulina
26+ cu
poznas
arissa spune:
racusor, drumul lung, dar nu-i asa ca merita osteneala? Asa o sa fac si eu, opriri la cate 2 ore. Drum bun si voua si petrecere frumoasa!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 24+
ciristina_serban spune:
Buna dimineata burtici...
Stewie, bine ai venit in delfinariu!
Fetelor daca e de pus datele in listuta nu ma uitati si pe mine pls
DPN 01.08.2010, UM 30.10.2009, DN 16.02.1978. Multam!
Arissa, sunt in aceeasi situatie, nici eu nu am facut toxo si listeria, si cred ca si la noi se trimit spre analiza in alte orase. Eu am facut multe analize care s-au trimis la Bucuresti, din pacate si pretul e foarte mare, decat daca le-as face direct acolo. Cu toate astea ma gandesc sa le fac totusi, pentru linistea mea...
Racusor, nu mai ai zile de CO sa-ti iei inainte de prenatal? Sa te mai odihnesti un pic pe acasa o perioada macar... Si eu abia astept sa intru in prenatal, sa am putin timp pentru mine si bebelina mea.
Frumoase bancurile, uite ca ne mai amuzam, in ciuda vremii de afara. Si la noi e urat azi. dar poate de maine si de Paste va fi frumos. Speram, speram...
Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+ 
Razvan
ciristina_serban spune:
Oooo... deci suntem trei burtici ce mergem in Piatra.
..hihihihi
Sa avem drum bun si sa ne relaxam maxiiim. "Maxim am zis" hihihihihih
Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+ 
Razvan
paula_m spune:
Hai sa va spun ce mi-a zis mie dr, ultima data cand ma fost la el si i-am zis ca vreau neaparat sa fac analiza de toxo...mi-a zis ca daca nu am animale in casa, si daca nu lucrez in macelarie, sau nu consum carne cruda... sa nu mai imi bat capul eu cu toate prostiile, ca am sa fac un copil stresat...si tot nu mi-a dat sa-mi fac analiza, dar pt linistea mea, la 28 de sapt cand tb sa fac urm set de analize, am sa o rog pe dr de familie sa-mi treaca si toxoplasmoza
Paula,
23+ cu 
bumblebee spune:
Neata burtici!
Bun venit Stewie
, sa auzim numai lucruri bine!
Fetelor, eu merg la Tulcea de sarbatori, ce zici Cris2010?
Acum am vazut si eu poze cu burtica
superrrrr
Elena
, chiar aseara la o emisiune am vazut multe balene (categoria grea) care erau foarte multumite de ele, chiar mandra as putea spune.
Alina
22+ cu 
gargarita