Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arissa racusor, drumul lung, dar nu-i asa ca merita osteneala? Asa o sa fac si eu, opriri la cate 2 ore. Drum bun si voua si petrecere frumoasa! arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 24+ |
cum sa nu merite?
multumim, la fel! 
Bulina
26+ cu
poznas
racusor2010 spune:
Cristina am zile de concediu...dar eu incerc sa merg pana in mai la birou (program redus de 6 ore)...nu stiu daca o sa pot toata luna, dar macar jumate. si apoi sa imi iau concediu de odihna vreo doua saptamani! acum sa vedem cum o sa ma simt...
Bulina
26+ cu
poznas
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui paula_m Hai sa va spun ce mi-a zis mie dr, ultima data cand ma fost la el si i-am zis ca vreau neaparat sa fac analiza de toxo...mi-a zis ca daca nu am animale in casa, si daca nu lucrez in macelarie, sau nu consum carne cruda... sa nu mai imi bat capul eu cu toate prostiile, ca am sa fac un copil stresat...si tot nu mi-a dat sa-mi fac analiza, dar pt linistea mea, la 28 de sapt cand tb sa fac urm set de analize, am sa o rog pe dr de familie sa-mi treaca si toxoplasmoza Paula, 23+ cu ![]() |
Paula eu de cand sunt
nu am pus manuta pe nici un animal, iar carne cruda nu am papat ca nu imi place carne nici mai cruda, nici mai preparata.....nu pot manca mai deloc, daca am gustat de vreo 3-4 ori... Daca ar fi doar de la asta, ar fi ok...dar am inteles ca sunt si alte alimente interzise.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 19+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
Drum bune fetelor care pleaca de Sarbatori si sa va bucurati de aceste sarbatori.
Alina atunci sa nu va mai aud ca va plangeti de kg...ca va dau
...![]()
Paula toxo se face doar contra cost, nu este decontat de casa, asa ca poti face oricand vrei testul.
Eu nu o sa ma strofoc prea tare cu pregatirile...ca oricum suntem doar noi 4...scuze...5 cu
... si cum lucrez si maine...poate ne vor da drumul mai repede .... nu am cand sa fac multe, ca si asa vin obosita de la lucru si nu reusesc sa stau prea mult treaza...asa ca ..scurt si la subiect...![]()
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
Bumblebee, stiu ca e contracost, ca am facut-o la inceputul sarcinii, dar o sa o rog sa mi-o treaca pe lista de analize, ca dr ginecolog nu a trecut-o...
Florentina, eu ma refeream strict la toxo...de celelalte, listenia, etc...nu l-am mai intrebat, si sincer nici nu mi-a atras in mod deosebit dr meu atentia la alimente...incerc sa mananc cat mai sanatos si sa fiu atenta la alimentele de care ziceau fetele ca sunt periculoase... si in rest Doamne ajuta sa fie totul bine.
Paula,
23+ cu 
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 am schimbat semnatura, ca azi implinim 26 saptamani inca o saptamana si intram in trimestrul III ![]() ![]() Bulina 26+ cu poznas |
Neata'

fetelor in 27sapt1zi in ce luna suntem? eu inteleg ca tot in luna a 6-a...iar in momentul in care implinim 28 sapt fix intram in luna a 7-a....sau!?

Cris2010 spune:
'Neata, burtici dragi!
Aelita, felicitari pt
. La noi a fost povestea pe invers
.
Sheri, ma bucur pt vestile bune. Am si eu o intrebare mai ciudata
. De ce depinde micsorarea sau marirea colului??? Azi e lung, maine e scurt, poimaine e iar lung

.
Mysya, sejur placut in continuare acasa
.
Drum bun, fetelor care pleaca in plimbare de Paste. Aveti grija de voi.
Racusor, albumul bebelusului l-am primit cadou. Cred ca il gasesti la librarii mai mari (carturesti , sofia, eminescu). Si mie imi place foarte mult. Dupa Paste ma pun sa-l completez. Deja ma gandesc sa-l tin ascuns si sa-l fac cadou cand o sa fie bebe mare mare, dar nu stiu daca ma rabda inima...![]()
Bumblebee, din pacate noi mergem la Carcaliu (foarte aproape de Braila, numai ca este de cealalta parte a Dunarii, in jud. Tulcea), de unde este sotul. De Florii am fost la mine.
Eu azi am venit pe jos la munca. E greva la RATB. Noroc ca nu stau prea departe. Chiar mi-a prins bine inviorarea de dimineata.
Bun venit printre noi, Stewie
. Sarcina usoara in continuare!
toate burticile. Eu fug pana la salon sa ma rasfat un pic, asa ca inainte de Paste. Sper sa gasesc un taxi ...
Ne "auzim" mai pe seara
.
Cris
24+ cu
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui ooana Neata' ![]() fetelor in 27sapt1zi in ce luna suntem? eu inteleg ca tot in luna a 6-a...iar in momentul in care implinim 28 sapt fix intram in luna a 7-a....sau!? ![]() |
Oana, din cate stiu eu 27+, adica dupa ce ai inceiat 27 sapt esti in sapt 27, trim 3

Alina
22+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
Buna dimineata!
Aelita, felicitari pentru baietel!
Sherita ne bucuram sa auzim ca totul e bine!
Referitor la listeria.. am si eu o nelamurire, apropos de ce intreba cineva (nu mai stiu cine) daca e ok sa mancam pasca din branza nepasteurizata.
Facand analogie cu oul care prin fierbere devine lipsit de pericol, ma gandesc ca si branza gatita la temperaturi inalte nu e periculoasa.. E corect?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu