Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
enik83 spune:
fetelor...va pup dulce..ma duc si eu sa fac nani.. la tv nu gasesc nimic interesant..sotul mi-a venit in seara asta la 9 si ceva acasa..iar la 10 dormea pe canapea.. dar asta e.. va pup dulce

20 fix cu o minune de 
poze
racusor2010 spune:
noapte buna si de la mine! vise placute si o noapte linistita 
Bulina
26+ cu
poznas
aelita spune:
multumim Paula,Mycia,Eladea,haha fiica baiat
,Matusa,Bumblebee,Mov,Adriana1981,Rubia,Racusor,
Mycya mi-a scapamesajul cu tatal tau,cred,si supararea ta.daca ai povestit detalii.
poate e si varsta sau poate din cauza ca ii lipsesti,se razbuna fara sa vrea,lovindu-.te.Unii asa stiu sa iubeasca...din pacate.Bineinteles ca nu inseamnasa inghiti tot si sa accepti ca asa sunt ei,incearca sa faci cum iti e tie mai bine,eventual ii explici.Iubirea nu se lasa la intelegerea fiecaruia,se demonstreaza.desi unii au un mod ciudat de a o arata,nu ai de ce sa suferi tu din cauza asta ! ai grijade tine,acum mai important decat orice e bebe.
Adriana1981,tu ai data probabila de nastere inaintea zilei tale de nastee,nu?in cazul asta cam greu sa o tina acolo pe Mariuca .daca era invers,o aducea mai devreme.
RUBIA depinde ce branza ai mancat.daca a fost pasteurizata,atunci tu nu ai pericol.
ECLERE: am promis si era sa uit,sa ma mai trageti,va rog,de maneca,atunci cand imi ziceti ceva si vedeti ca nu execut,ca nu e cu intentie,sunt cu capul!
reteta e www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/eclere_cu_crema_de_vanilie-963/" target="_blank">aici.dar in final a pus mai putine oua,ca iesise prea moale cu 15,cred ca depinde de oua,poate mici merg 15,aici au fost prea mari.eu cred ca la jumate,oua,daca sunt mari,cumva sa iasa coca sa se poata puna cu punga asa ca in poze.
glazura nu imi place aia din ciocolata.
E UNA BUNA CU NESS:Glazura: 3-4 linguri ness, 6 linguri lapte, 1 lingura margarina, 1 galbenus ou
nu mai gasesc glazura facuta de mine,e cu zahar,cacao,apa,unt parca.
poate o gasiti .
20+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
aelita spune:
CARLA da-mi o adresa mail,ca am gasit ceva in mailurile mele vechi,despre modele de tricotat,desi nu prea multe...dar sa iti trimit mailurile asa cum le am,noroc ca am pastrat cateva ca in rest le-am trimis la conturi comune de la odiseea din 2007 si s-au dus !
20+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
stewie spune:
Hello mamici si viitoare mamici
Ma trecetzi si pe mine va rog in lista
DPN 15 aug 2010 cu baietzel
UM 7 nov 2009
Data nasterii mele 23 nov 1980
Si mai am un bebe gogosar, Thea Sofia nascuta pe 8 Dec 2008
Va doresc la toate o sarcina fara probleme si nastere cat mai ushoara si avand in vedere ca eu am trecut recent prin asta poate va mai pot ajuta cu ceva sfaturi
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
aelita spune:
Bine ai venit,Stewie,cu gogosarelul Thea Sofia !

20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
beluistef spune:
Buna dimineata
La noi ploua de rupe si iti da o stare in care ai sta numai in pat si ai dormi, numai de servici nu am chef 
Aelita multumesc de reteta, chiar vreau sa o incerc....si felicitari pentru fiica
...sa fie sanatos si sa stea la caldurica pana la termen.
Stewie bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare si baietel sanatos.
Sa aveti o zi cat mai placuta in ciuda vremii de afara...
Elena,
25+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Florentina_C spune:
Neata si de la noi...
Dragaica si eu merg la eco morfologica tot pe 16 Aprilie...deci cu o saptamana in urma ta.
Aelita, Shery felicitari pt vestile bune...
Va
pe toate... La mine vine week-end-ul de maine ca mi-am luat concediu de maine...asa ca abia astept sa treaca ziua asta. Maine pregatiri de Paste.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 19+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***