Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, bucura-te din plin de timpul petrecut acasa!

Alina 22+ cu
gargarita

multumesc mult,sper sa am de acum parte numai de bucurii ca sa merite drumul facut pana aici

Bianca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Aelita, felicitari pt cucut

Shery, felicitari pt fetele grasune si colul lungit

Adriana1981, lasat-ti datele: DPN, UM, DN (data nasterii tale) si te vor trece fetele care se ocupa de noi cand au timp. Mi se mai intampla sa am probleme cu somnul, dar rarut si nu dintr-un motiv anume. Seful si colegii... tentant dar nu in cazul meu, seful si colegii imi erau si prieteni apropiati (ceea ce face uneori relatiile mai grele..)

Alina 22+ cu
gargarita

Multam pentru lamuriri, inseamna ca e simplu: DPN:05.07.2010, UM: 28.09.2009; DN:11.07.1981.
Apropo de asta - doctorita mea imi spune foarte incantata: "daca vrei, o facem sa vina de ziua ta".
Eu as prefera ca ziua mea sa ma prinda mamica, dar acum sa vedem ce are de gand Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

tie racusor sper sa iti treaca toate neplacerile astea,cu picioarele umflate, cu durerile si sa te bucuri de sarcina asa cum ar trebui sa ne bucuram toate

Bianca 21+

eu ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt mici neplacerile prin care trec...si ma bucur de sarcina cat pot de mult! l-as mania pe Dumnezeu sa nu ma bucur, mai ales dupa ce am vazut prin ce au trecut fetele

colegele mele chiar imi spun ca sunt o graviduta fericita si ca mi se citeste fericirea in ochi eu mereu sunt zambareata, chiar daca vin la voi si imi mai zic pasurile sa ma iertati va rog frumos

o pentru fiecare in parte , cu multa dragoste!

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

aelita felicitari pt baiat

eu am luat rezultatele de la analize si unele bune ,altele mai putin adik: toxo Ig G si Ig M ambele negative( am scapat de-o spaima),dar mi-a iesit o anemie mai severa fata de data trecuta cu hemoglobina 9 si hematocrit scazut de asemenea si bineinteles Ca sub limita.Am inceput sa iau Tardyferon si Ca+D3,pe langa complex de B-uri cu Acid folic...in concluzie vitamine la greu.

listeria am zis ca o sa o fac dupa Pasti pt ca eu nu am facut niciodata analiza asta,desi eu nu mananc lactate (doar putin iaurt si cateva firimituri de branza)-de aici mi se rage lipsa de Calciu.

Mergi la inceput

Citat:

Racusor ma simt bine ca sunt acasa,dar am avut parte de neplaceri din partea tatalui meu,asa cum mai spunea si ochidut intr-un mesaj,viata il schimba,si mie imi e dor de el asa cum era inainte. eu nu ma asteptam la asa ceva si am fost neplacut surpinsa ceea ce mia facut sa imi pice cam greu venirea acasa,avand in vedere cat de mult imi doream anume sa fiu cu parintii de sarbatorile de Paste. cu mancarea asa este mama mea ma rasfata cu de toate ce am poftit si ma bucur de mancarurile de care mia fost asa dor.

Bianca 21+

incearca sa nu pui la suflet, pentru ca atunci cand te duci inapoi sa iti aduci aminte cu drag de taticul tau si sa nu te gandesti la neplaceri

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:

Racusor ma simt bine ca sunt acasa,dar am avut parte de neplaceri din partea tatalui meu,asa cum mai spunea si ochidut intr-un mesaj,viata il schimba,si mie imi e dor de el asa cum era inainte. eu nu ma asteptam la asa ceva si am fost neplacut surpinsa ceea ce mia facut sa imi pice cam greu venirea acasa,avand in vedere cat de mult imi doream anume sa fiu cu parintii de sarbatorile de Paste. cu mancarea asa este mama mea ma rasfata cu de toate ce am poftit si ma bucur de mancarurile de care mia fost asa dor.

Bianca 21+

cred ca trecand vremea peste ei devin ursuzi...
tatal meu plange adesea cand vorbesc la tel cu el...si cand ajungem acasa..odata la 3-4 sapt..are chef de cearta sau sta prin gradina si nu ne vedem prea mult, ceea ce ma deranjeaza tare ...dar nu-i mai poti intelege

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor

Rubia, sa asimilezi cat mai repede vitaminele

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noapte buna burtici

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

racusor ma bucur mult ca esti o burtica fericitasi ca ti se citeste asta pe chip,sa fii asa mereu
eu incerc pe cat posibil sa fiu linistita si sa ma bucur de clipele astea care o sa treaca repede in ciuda faptului ca nu sunt mereu clipe in care sa zambesti.dar bubulina mea e mai presus de orice,si o sa fac tot pentru ea,o sa fiu indiferenta numai sa ii fie ei bine,si sa nu o stresez.
Enikprobabil ca e varsta,si din pacate nu isi dau seama ca face pe cineva sa sufere prin acest comportament,si au impresia in continuare ca au dreptate,cel mai mult ma doare ca si mama sufera

Bianca 21+

Mergi la inceput

BumBleeBlee. am vazut burtica ce frumos se contureaza

acum m-am uitat la poze si am vazut burtici frumoase, actualizate Florentina, Belu (plus fete frumoase si pisicuta ), Cris, Ochidut, Enik , Ramo cu martisor , Otilia, Aelita, Mihaela sper ca le-am vazut pe toate...

cr frumoase sunt pozele in care copilasii pupa burta lu mami

Cris, dar ce pisica nazdravana ce cauta in acvariu ? vreau si eu Albumul Bebelusului, de unde ziceai ca l-ai cumparat? foarte fain....

Paula la cununie ai fost o frumoasa!

Gabitza, mami tau o frumoasa!

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput