Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
racusor2010 spune:
Bianca
cum te simti acasa? am vazut ca papi toate bunatatile si te plimbi 
sa te bucuri cat poti de mult de perioada petrecuta alaturi de familie !! 
Bulina
26+ cu
poznas
racusor2010 spune:
Adriana....de colegi, ce sa zic...mai bine nu
daca intentionezi sa te intorci tot acolo
poate nu uita ![]()
eu am probleme cu somnul, dar nu din cauze anume..pur si simplu ma trezesc si nu mai pot adormi 

Bulina
26+ cu
poznas
Adriana1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita fetelor,am aflat ce e fii-mea: e baiat ! 20+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Genial, la mine a fost invers
Sa-ti traiasca!
racusor2010 spune:
acum stau la orizontala cu picioarele in sus...nu stiu ce sa ma mai fac, ca ma dor gambele de mor 

azi ziceam ca ma odihnesc, dar in loc sa plec la 3 jumate de la birou am plecat la 6
si am ajuns iar terminata acasa...
asa ca beau apa si tin picioarele in sus poate mai trec durerile astea si poate nu ma mai umflu asa peste noapte....
Bulina
26+ cu
poznas
Mycya spune:
Racusor ma simt bine ca sunt acasa,dar am avut parte de neplaceri din partea tatalui meu,asa cum mai spunea si ochidut intr-un mesaj,viata il schimba,si mie imi e dor de el asa cum era inainte. eu nu ma asteptam la asa ceva si am fost neplacut surpinsa ceea ce mia facut sa imi pice cam greu venirea acasa,avand in vedere cat de mult imi doream anume sa fiu cu parintii de sarbatorile de Paste. cu mancarea asa este
mama mea ma rasfata cu de toate ce am poftit si ma bucur de mancarurile de care mia fost asa dor.
Bianca
21+
Mycya spune:
tie racusor sper sa iti treaca toate neplacerile astea,cu picioarele umflate, cu durerile si sa te bucuri de sarcina asa cum ar trebui sa ne bucuram toate
Bianca
21+

felicitari pentru fetitele maricele si colul marit
sa creasca mare si sanatos
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)