Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am schimbat semnatura, ca azi implinim 26 saptamani inca o saptamana si intram in trimestrul III ![]() ![]() Bulina 26+ cu poznas |
Felicitari
Doamne fetelor ce repede trece timpu, parca vad ca incep fetele sa se pregateasca de maternitate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
si 
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 Adriana, asa o sa fac Dar la radiologie nu ma duc, nu e pericol pt bebe? |
radiologie am scris?
25+ Vine o
! Doamne ajuta!
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui aelita ADRIANA buc VAD CA AI imunitate la toxo.asta inseamna ca ai avut-o,nu? esti un exemplu pt fete,ca da,se poate face ! ai avut simtome,stii cand ai facut? |
Se pare ca am avut toxoplasma, dar cand... habar n-am. Copil fiind nu am fost cocolosita de parinti si bunici, am fost lasata sa ma joc in tarana si cu toate animalele de pe strada. Probabil ca atunci m-am imunizat. Am facut toate bolile copilariei si probabil multe peste pe care nu le-am testat sa vad daca le-am facut.
25+ Vine o
! Doamne ajuta!
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 [quote] noi mergem la Biserica de langa bloc, e o Biserica frumoasa langa gara... dar la noi lume multa se aduna la Biserica Stefan cel Mare, de langa Turnul lui Stefan cel Mare. acolo e foarte frumos...eu mergeam cand eram in liceu...sa ma ierte Dumnezeu, doar ca acolo e un pic mai distractiv parintele, ca uneori face niste momente cred ca la Manastirea Bistrita e frumos, e inspre Bicaz...o intreb pe mama, poate mai stie ea... Bulina 25+ cu poznas |
Mercic, poate incercam si noi la Manastirea Bistrita, daca nu o fi prea departe..
Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+

Razvan
pufescu spune:
si eu am imunitate la toxo..habar nu am cand am facut, a fost asimptomatica(cum este in general la adulti....f. rar se umfla gangllioni,febra).
Acum ca ati discutat atata de listeria m-a apucat un pic paranoia....am cumparat (si am mancat)de la un magazin din piata care are lactate/branzeturi de la sibiu(asa zic ei) branza proaspata, smantana,telemea, branza de burduf. Am intrebat-o ieri pe vanzatoare si a zis ca ea nu stie daca sunt din lapte pasteurizat sau nu....
21+
Raducu
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
felicitari pentru cuculet ![]() Bulina 25+ cu poznas |
sa-ti traiasca fiica...baiat...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Aelita, insanatosire grabnica lui Andres, sa se faca repede bine ![]() Paula, 23+ cu ![]() |
Aelita, sanatate multa puiului...stiu cum e sa fie bolnavior si sa nu pape...
of, of...
mare pt voi...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Adriana1981 spune:
Buna seara, fetelor!
Multumim ca ne-ati adoptat asa de repede (pe mine si pe bebelusa mea).
Nu se putea sa nu incep cu intrebarile.
Asadar, sa purcedem:
- cum intru reusesc sa-mi trec si eu DPN-ul in lista?
- are careva probleme cu somnul tot intrebandu-se "cum va fi nasterea..."?
- daca mai ai 2 zile de mers la birou inainte de intra in binecuvantatul prenatal e indicat sa-ti "sinucizi" seful si cativa colegi pisalogi?
O seara frumoasa tuturor!
Adriana si bebelusha Maria Cristina
matusa77 spune:
aelita felicitari pentru putulica
alina2005 nu ai fi regretat daca alegeai acest medic e un om deosebit
puitz mic daca ai fost la spital nopate de marti spre miercuri el era in spital face garda, daca ai fot in alta zi sigur a venit de acasa
saptamana 23
Ducu
bumblebee spune:
Aelita, felicitari pt cucut
Shery
, felicitari pt fetele grasune si colul lungit![]()
Adriana1981, lasat-ti datele: DPN, UM, DN (data nasterii tale) si te vor trece fetele care se ocupa de noi cand au timp
. Mi se mai intampla sa am probleme cu somnul, dar rarut si nu dintr-un motiv anume. Seful si colegii... tentant
dar nu in cazul meu, seful si colegii imi erau si prieteni apropiati (ceea ce face uneori relatiile mai grele..)
Alina
22+ cu 
gargarita

inca o saptamana si intram in trimestrul III 
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)