Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Sheritra, ce fete mari ai...Sa-ti traiasca
Acum m-am apucat sa citesc odiseea de la inceput, sa-mi mai salvez unele informatii...ce ciudat e sa vad la semnaturi 5, 6, 7 saptamani![]()
Paula,
23+ cu 
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 Adriana, asa o sa fac Dar la radiologie nu ma duc, nu e pericol pt bebe?Btz_ozi, diploma poate sa ti-o dea de la fac timp de...juma de ora sa zicem, fiecare are regulile ei, dar si mie mi-a trebuit diploma cand era la fac si am dat declaratie pe propria raspundere ca o aduc si mi-au dat-o sa-mi rezolv treaba cu ea. Poate merge si la tine. ![]() Alina, 25+ cu Aida AlexandraFetita mea |
Pai nu stiu daca pot beneficia de somaj daca sunt studenta.Sotul crede ca da,avand in vedere ca am contribuit la stat.Tre sa ma interesez...insa nu cred ca se poate,iar de cerut pe propria raspundere:pe idioatele alea nici cu politia nu le convingi sa o dea.Asa ca e din ce in ce mai nasoala situatia.

24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
ciristina_serban spune:
Buna fetele..
Mercic de raspunsuri... e clar, trebuie sa cer sa fac si eu aceste analize pt toxo si listeria. Nu le-am facut niciodata, nici la prima sarcina.. Si dupa cum spunea si nela_didea, in ce lume traim?
Eu una sunt satula de facut analize, ca eu am o anemie ciudata, si mi-am luat de-a sange de la inceputul sarcinii, si am dat o groaza de banii.. dar asta e... trebuie s-o fac si pe asta, pentru linistea mea. Ce noroc cu voi sa mai aflu si eu cate ceva, ca altfel, in baza medicilor de pe la noi.
.. dar mai bine tac, ca sa nu ma enervez.
Racusor,
ce frumos.. vom fi in aceeasi zona de Paste. E prima oara pentru mine cand merg in Piatra Neamt, am auzit ca zona e super. Apropos unde mergeti in noaptea de inviere, poate stiti o manastire sau o biserica frumoasa, sa ne recomandati si noua...
Aelita, felicitari pentru cucutz. Tu vroiai fetitza??
Sheritra, felicitari pentru printesele grasunici si pentru colul in buna stare.
Hai va pup! pe curand!
Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+ 
Razvan
aelita spune:
fetele cu eclerele,Beluistef ,citesc mesajele si raspund,si caut reteta ,a fost luata de pe net,eclerele le-a facut barbatul,se vad mainile paroase in poze,pt prima oara in viata noastra cand face asa ceva,si nici mie nu imi placeau alea de la cofetarie toate,glazura am facut-o eu,in vreo 3 incercari.
daca uit pana raspund la mesaje,ma mai trageti odata de maneca,stiti cum e cu neuronul!
am datorie si la Carla,sa caut scheme de tricotat..
Otilia eu am cam avut dureri de toate,mai ales la prima ,dar suportabile,asa incat nu luam nici un medicament,cand la buric,cand la fund,cand la picior,prin toate partile,sanii,sufocari,dormit in fund pe perne,dureripe picior de nu puteam sa il misc cand coboram noaptea din pat mai sa fac pe mine `pana ma puneam in miscare,nu puteam sa stau in picioare ca simteam ca apasa,cade,iese..de unde! ca nu iesea ,e doar senzatia,au venit dupa 40 saptamani amandoi.
MOV -la maioneza eu stiu ca nu e toxoplasmoza.
si eu am calcat pe bec,dar sustin cu toata gura un NU hotarat macar alimentelor care pot contine toxoplasmoza si listeria. unele din cele mai grave,f rar se trateaza,si sunt mortale pt fat.
la oua am comis-o !stiam de risc de salmonela.e si listeria aici?Carmen?
Faorentina,branza,lactatele nepasteurizate au risc mare de listerie.una din cea mai grava pt bebei.
aici o pereche de faimosi tv,au avut problema asta,fara sa stie,si la 6 luni a nascut prematur din cauza listeriei.copilul a ramas cu urmari grave,pe viata,initial se prevedea ca va fi vegetal,orb,paralizat,in final vede,merge,dar cu multe alte leziuni la creier pe viata,normal nu va mai fi niciodata.copil normal,sanatos,listeria s-ar fi vindecat daca era mai mare,dar asta a provocat nasterea prematura.
fetele,sa va spun cum sa faceti MAIONEZA fara ou,cu blenderul,are acelasi gust! ca sa mancati si voi de sarbatorile astea.iese alba,ba e chiar mai frumoasa si mai gustoasa ! cu lapte ! pasteurizat,clar![]()
merge doar cu blenderul,ala cu bat rigid,nu cu mixer.
puneti un deget de lapte in vasul blenderului(vas din ala inalt si ingust cat sa intre doar blenderul),cam o palma de ulei,sare,zeama de lamaie.bagati blenderul la fundul vasului,dati drumul,si ridicati incet incet pana sus se ingroasa si e gata intr-un minut.
daca nu reusiti,fac eu si incerc sa pun un video .dar nu e mare pierdere,doar uleiul...daca nu va iese.
si asa Andres azi a vomitat de 2 ori...asa ca ma gandesc ce om fi mancat...tortilla de ieri am facut-o uscata,deloc moale.
Sofia nu are nimic...dar ma gandesc sa nu fie ceva din alimentatie.
asa ca nu e de joaca !
in drum spre spital,cand am mers la ecografie azi,a vomitat in masina,da-i sterge-l,a mers asa ud...
acasa iar.nu mananca nimic.
fetelor,ce va spune si Carmen,nu inseamna acum sa va stresati !!! doar sa stiti !!!
vad ca inca nu se stie exact ce se poate si ce nu se poate.
pt fetele care vor,bineinteles ! ca e liber sa manance fiecare ce vrea,dar noi spunem ca apoi sa nu zica cineva ca nu a stiut.
aici se insista mereu la gravide sa nu manance carne cruda(mezeluri,fripturi in sange) si lactate branzeturi nepasteurizate !! si aici nu se omoara ei cu sfaturile la gravide,sa nu credeti ca e o exagerare !
Cristina Serban poate nu stii si ti-au facut deja analizele astea.
in mod normal se fac obligatoriu.
Victo-e roman
te referi la vreo poza cu copiii pe usa de la masina de spalat?oricum nu atarnau prea mult,dar cred ca ma tine si pe mine![]()
nu merg inca la gradinita,aici dupa 3 ani,Andres nu are inca 2 ani,iar Sofia a implinit anul asta si deci merge in septembrie.pe el mi-l ia la anul.aici nu potisa ii duci decat in anul in care implinesc 3 ani,si se incepe in septembrie odata cu scolile.in rest ii ia la cresa dar la cresa nu imi convine ideea..
LEAGAN din ala cu muzica si baterii,am luat la al doilea copil si mi-a parut rau ca nu l-am luat si la primul.nu statea mult,dar statea cu placere in el,si acum inca se pun amandoi in el,desi scrie maxim 10 kg parca,ei au peste 20kg impreuna si nu se rupe.
PISICILE poarta toxoplasmoza,DA! nu toate .banuiesc ca alea vaccinate,de casa,nu.
ADRIANA buc VAD CA AI imunitate la toxo.asta inseamna ca ai avut-o,nu?
esti un exemplu pt fete,ca da,se poate face !
ai avut simtome,stii cand ai facut?
multumim Paula,Adriana da e baiat dar eu eram cinvinsa ca e fata,BtZovi,Dragaica
,Racusor,aLINA,Cristina Serban vroiam sau asa credeam eu ca e fetita dar nu conteaza la al treilea ![]()
ma scuzati daca am sarit pe cineva!!!
incerc sa caut reteta de eclere daca nu uit!!!!!!!
e cam bolnavior Andres...
20+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Am venit si noi de la morfofetala no.2! Tot doi gaici am Toate bune si la locul lor, una are 600 alta 700 gr, iar fericirea cea mai mare mi-a dat-o colul, de la 28 la 35!!!!!!!!!!! ![]() Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
felicitarile pentru vestile bune si pentru fetite

Bulina
25+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui ciristina_serban Buna fetele.. Racusor, ce frumos.. vom fi in aceeasi zona de Paste. E prima oara pentru mine cand merg in Piatra Neamt, am auzit ca zona e super. Apropos unde mergeti in noaptea de inviere, poate stiti o manastire sau o biserica frumoasa, sa ne recomandati si noua...Hai va pup! pe curand! Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+ ![]() Razvan |
noi mergem la Biserica de langa bloc, e o Biserica frumoasa langa gara...
dar la noi lume multa se aduna la Biserica Stefan cel Mare, de langa Turnul lui Stefan cel Mare. acolo e foarte frumos...eu mergeam cand eram in liceu...sa ma ierte Dumnezeu, doar ca acolo e un pic mai distractiv parintele, ca uneori face niste momente
cred ca la Manastirea Bistrita e frumos, e inspre Bicaz...o intreb pe mama, poate mai stie ea...
Bulina
25+ cu
poznas
Dragaica spune:
Va rog nu mai vorbiti de mancare si nici de analizele de listerioza si toxoplasmoza ca eu nu le-am facut si ma bagati in sperieti, mie doctorul nu mi-a zis nimic.
Miercurea viitoare am sa intreb si am sa cer sa-mi fie facute.
Pentru ca aseara, nesimtita de mine, am uitat sa fac poze la nachos va pun azi cu salata mexicana de fasole cu jalapenos ![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
si 
racusor2010 spune:
am schimbat semnatura, ca azi implinim 26 saptamani
inca o saptamana si intram in trimestrul III 

Bulina
26+ cu
poznas
Mycya spune:
buna seara burtici dragi
Carmen eu personal iti multumesc mult
ca ai atras atentia pentru ca nu stiam cat e de periculos cu toxoplasmoza asta...eu nici nu stiam ca nu e voie sa mananci icre,eu chiar am facut abuz de ele in weekendul asta,sper sa ne ajute Doamne Doamne sa fim bine ca oricum de acum am sa ma feresc mai tare.
Puiutzcondoleante pentru socru,eu acum am citit ce sa intamplat
Denisachia mi sa facut inima cat un purice cand am vazut ce ai patit,si cu spitalul si tot dar ma bucur enorm ca sunteti bine
sa va dea Dumnezeu sanatate
Aelitafelicitari pentru cuculetz
Sheritasati creasca fetele mari si sa va ajute bunul Dumnezeu sa ajungeti la final sanatoase
fetelor miati pus capac cu mancarurile voastre,mi se face foame instantaneu cand ma uit la pozele alea

Bianca
21+