"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)
Raspunsuri - Pagina 6

anamariam79 spune:
Tatyana, hai nu plange, uite fetitza mica a Carlei cat avea: 1680 si e bine sanatoasa. Iubiricea ta mai are timp sa creasca. Acum se accelereaza ritmul de crestere. Stai linistita.
Mira, maricica Maya! Bravo! Ce mananci iubita? Poate mai adaugam si noi alea cu bebei mai mici ceva la kilogramele/gramele bebeilor nostri.
Theo, am intrebat pe medic plus-minus cat din greutatea care mi-a dat-o el, si a zis ca nu e cu plus minus, ci fix atat are. Ma mir si eu. Eu zic ca macar 500 de grame mai pune in cele 5-6 saptamani cate mai sunt. La alte ecografii nu ma mai duc sa dau banii degeaba, ca bebe al meu e mai capos, ca tati asa, si daca ieri isi tinea cu o manutza laba piciorului fix intre picioare, eu ce sa-i fac? Nu pot decat sa zambesc la ce giumushlucuri face pe acolo. E mai palpitant asa, Kinder cu surprize. Mi-a trecut si frustrarea, acum ma amuz. Deci avem un 5-4 la scor.
Gabi, m-ai topit cu paracioasa de Sofia din burtica. Ia vezi ai grija ce o sa-i pui in bine, da? Laptele e ala alb.
Da, si eu vad ca dorm dusa pe luna plina. Eu am probleme cu luna noua? Insomnie, rau general, ramas gravida pe luna noua, probabil o sa si nasc in preajma ei.
Ma duc putin la cumparaturi. Sa nu schimabti capitolul, ca iar raman in urma.
Ana 33+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR -6 saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker

R.Cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Cata, salteluta pentru baita e umpluta cu bilute de polistiren? Nana ![]() ![]() amr: -7 ![]() |
Da, exact. E umpluta cu bilute de polistiren
Catalina,

mamanati spune:
nana, pup si eu! merci!
Tatyana, da nu ai incercat sa mananci fructe uscate (curmale, stafide, caise/banane/mere/pere uscate) si poate mananci diverse alune,nuci, cajou,arahide si ele sunt o sursa de minerale si vitamine.
Rocsy, pentru intrebare. Mai binisor parca, dar seara tre sa stau mai mult in pat ca atunci am apuca contractiile.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
cu
29+

ancutzicab spune:
Tatyana - nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, chiar daca bebelina e mai mica. Important e ca e bine si inca in burtica . Si oricum, chiar daca ai manca mai mult, asa cum zici, ce garantie ai ca extracaloriile se depun la BB si nu la mamica? Eu cred ca bebeii cresc in burtica atat cat sunt programati sa creasca, indiferent de cat mananca mamele. Nu ai auzit de saracutele care se lupta cu sarcini toxice si nu pot manca mai nimic, iar copii se nasc cu peste 3 kg?
Stai linistita si nu iti mai face ganduri rele.
Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Madamar spune:
Dragele mele fete!
Bine ca va gasesc cu bine si nu a mai nascut nimeni intre timp~!
AM NASCUT EU - IN VIS~!!!: un copil cuminte, un nou nascut care arata ca un copil de 6 luni si se purta ca unul de 12 luni - deja comunicam, cerea anumite lucruri... pe care i le dadeam si mi se parea chiar si mie ciudat ca e un nou-nascut precoce din cale-afara!:)... ba mai mult, la 2 zile de la nastere minca shaworma, tinea capul..... ce-o fi in mintea mea???
Astea toate in conditiile in care cu o seara inainte am visat ca am singerari - cred ca visul de aseara era continuarea declansarii nasterii din seara precedenta - visez in episoade!.
grozava imaginatie mai am!!!
Am citit in mare dar nu am reusit sa retin mare lucru, motiv pentru care va rog sa nu va suparati pe mine: sunt insa aproape, aproape cu cititul. Acest forum e un fel de scoala a mamelor pentru mine si incerc sa nu chiulesc, imi iau notite pe alocuri... Cind am intrat in concediu speram sa fie mai simplu pentru mine sa va urmaresc, si sa fiu alaturi de voi activa, in masura in care ma pricep insa acum constat ca trebuie sa ma multumesc la a fi un membru mai putin activ, pentru ca ma ocup cu diverse...si cum abia dupa Paste zugravim ... iar voi lua o pauza!
Aveti un ritm infernal dealtfel - imi place sa gasesc info proaspete de la si despre voi insa ma infurii ca nu pot fi la fel de activa... adorm pe la 2 cu laptopul in brate citindu-va... asta in conditiile in care in pat ajung la 12.00 - nu am deloc un program de gravida.
Am retinut ca a noastra colega de suferinta - mamica noastra Carla face primii pasi in cunoasterea minunilor pe care le-a adus pe lume. Ma bucur sincer pentru progrese si-i urez Carlei sa pape cozonac si pasca cu ciocolata acasa si nu in spital!:)
Burtici cu contractii sau alte probleme: aveti grija de voi si menajati-va - eu am incetat sa ma mai pling pentru micile neajunsuri pe care le=a adus sarcina: kilograme si picioare umflate - asta cind vad ca unele dintre noi au probleme serioase. Am avut si eu, posibil si de la oboseala in citeva zile niste senzatii mai ciudate... dar nu am putut sa le numesc contractii - pt ca nu simteam contractura uterului... ci mai curind niste intepaturi care conduc parca spre col, intepaturi in ficat sau in zona apendicelui care-mi mai taie respiratia uneori... SA FIE GRAV?!
Sabina, nu admit nici eu sa se grabeasca bebelinele tale, fete scumpe si cumincioare, care stiu ca pentru a petrece concediul in Bulgaria e nevoie ca mama sa vinda cit mai mult... si asta se poate face daca si ele sunt cit mai cuminti si stau cit mai mult acolo unde sunt;)!!!
Anamaria, cum am mai spus: bebe tau vrea sa te obisnuiasca sa te surprinda mereu, de asta a inceput jocul din viata intrauterina!:) Lasa ca nu e rau jocul asta: abia e mai palpitant: si nasterea va avea pentru tine "gustul" nasterilor mamelor noastre, a generatiilor trecute: sexul ssa fie o surpriza pina atunci, pentru ca... din doua - numai una poate fi: fata sau baiat:)... Nu te mai intreb ce iti doresti pentru ca raspunsul sincer stiu ca va fi: orice, numai sa fie sanatos! ASta sunt dispusa si eu sa spun in orice moment, chiar si cu un diagnostic concret pe linie de...sex.
Mamanati - nu te mai necajesc cu centura pentru ca se pare ca voi ajunge si eu in vizita la Chisinau - cu o prietena care face periodic traseul asta in interes de serviciu. Din ce stii tu, pot trece granita fara probleme, nu? cu pasaport. Te-as ruga sa imi lasi in PM nr. tau de telefon (eventual alte date de contact) pentru a te contacta in prealabil in legatura cu Elevitul. Nu ar fi tirziu pentru tine in perioada 11-15 aprilie? Tot in private as vrea sa iti cer detalii despre locatia unde gasesc magazinul cu pricina... sau unde ne putem intilni si poate mergem impreuna catre respectivul magazin (fiind vorba de marime, as prefera sa vad daca mi se si potriveste... si daca e utila si dupa nastere... pentru ca pina atunci nu a mai ramas mult).
Eu ma intorc in primavaratecele treburi care ma retin - precum si cele caracteristice sarbatorilor ce vin. Astazi, avind un cuptor nou - am facut un test la copt cozonaci: eu numai in calitate de ajutor - degustator, pentru ca mama tine post... A crescut cozo, a fost bunutz dar nu spun mai multe ca sa nu poftiti
de pe acum: un cozonac pina la urma
.
[b]Miine mergem si noi la echo - facem 32 saptamini! Merg cu inima strinsa putin si marea speranta ca micutzul rinichi al micutului bebe nu este dilatat! Nu am vrut sa ma documentez prea mult pe subiect pina acum, in ideea k la noi nu va fi cazul, si asa cum banuia si medicul la morfologia de trim II este numai cu caracter fiziologic acea mica, mica dilatatie (cum ar fi trecerea urinii prin rinichi, spunea atunci medicul). pe DD sa ne apere si sa ne spuna ca totul este bine, asa cum ne dorim! Doamne AJuta!
Va pupic burtici dragi, aveti grija de voi si de micile voastre comori! Sa auzim numai de bine!
Mary 31+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateo
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Crissy_C spune:
Mary, bafta multa maine la eco Sper sa se fi rezolvat problemuta la rinichi, si noi avem aceeasi pb si se pare ca este destul de comuna... Si eu imi pun sperantele in morfofetala de trim III, sa dispara pana atunci...
Cristina, fericita 29+ cu
Patricia

r_ocsy spune:
Mary : iti tinem pumnii pe maine la eco ; sa de-a Domnul sa fie bine .
R_ocsy 32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

r_ocsy spune:
Pentru amatoarele de slinguri ... se pare ca trebuie sa aveti grija cand il achizitionati :
http://www.supereva.ro/newsitem.asp?ID=1661
R_ocsy 32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !