"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna burticile

Azi am cam lipsit ca am mers la medicul de familie ales pt bebei iar acum ne cam grabim ca la 5 mergem la dr sa vedem cum o sa stam pana dupa sarbatori.

Asa ca din lipsa de timp va multumim repede pt urarile legate de carut.
Modelul e de la Jane si e cel mai usor din clasa de gemeni, are 9 kg (sasiu + scaune sport), fiind din aluminiu.
www.universultau.ro/products/549
Cea mai mare satisfactie e ca incape in portbagaj, pt ca il luasem la risc,crezand ca nu incape (desi avem portbagaj mare si masina mare )dar sotul meu numai pe asta l-a vrut si ne incape la fix , daca dam 2 roti jos.

Referitor la vaccin - stiam de mult de scandalul de la Cantacuzino, dar nu stiu daca si-au remediat sectia de productie ca altfel ANM-ul nu le da drumul, iar cand am fost internata in spital in Cluj si am intrebat de vaccin mi-au zis sa nu imi fac griji ca au vaccin pe stoc, si eu am crezut ca se produce din nou, dar daca ziceti ca inca nu se produce inseamna ca au din ala expirat in spitale , ca asa au vaccinat si in ianuarie, doar stim de la stiri, si deci trebuie sa avem mare grija !

in farmacii stiu sigur ca nu se comercializeaza ca sunt din breasla.
e un vaccin intraspitalicesc doar

merg sa ma imbrac ca sunt in intarziere

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Pentru amatoarele de slinguri ... se pare ca trebuie sa aveti grija cand il achizitionati :

http://www.supereva.ro/newsitem.asp?ID=1661

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Fetelor, si mai bine: UITATI de port-bebe-urile astea tip geanta!!! (ca nu sunt slinguri propriu-zise) Sunt cele mai periculoase. Mai ales cele cumparate dintr-un magazin oarecare, doar pt ca arata bine...
In general, e bine sa va documentati ca lumea inainte sa va hotarati daca acest tip de purtare a copilului vi se potriveste si care sunt produsele cele mai recomandate.
Dupa mine, e cel mai natural si comod fel de a tine copilul langa tine. Insa e nevoie de ceva indemanare prima perioada, si rabdare ca sa te obisnuiesti.

Petru mai multe informatii vedeti articol1 si articol2 cu recomandari de pozitii, lucruri la care trebuie sa fie atenta mama si multe altele.
Enjoy!

Corina 27s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Vero stiam ca mansarda e renovata dar nu stiam ca exista si saloane acolo.
Cineva zicea ca acolo sunt prematurii, e adevarat ?
Tu stii mai multe despre conditiile de acolo?
Sau cum poti prinde loc la mansarda ?
Stii daca saloanele au si baie ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Buna dimineata dragi burtici si de la noi.

Corina, vad ca tu ai dpn-ul la 2 zile dupa mine, si deci acum suntem in saptamana 27+, conform tabelului de pe prima pagina suntem in ultima sapt din luna a 6-a, din sapt 28 se intra in luna 7 si trim III. Eu, oricum niciodata cand ma intreaba cineva nu stiu sa zic in cate luni sunt , zic numai in cate saptamani ... asa ca pe mine ma cam depasesc aceste calcule. Ref la mobila, ti-am trimis un PM.

Theodora 27+ Stelios

Hei, merci de PM!
Arata bine site-ul ala si o sa-i contactez dupa Pasti, pt oferta.

Referitor la termen: daca avem 27 sapt implinite, inseamna ca ne aflam deja in sapt 28 (in curs de desfasurare) si am intrat in trim 3. Eu la incadrari de genul asta ma tin de "biblia" mea de gravida - "La ce sa te astepti cand esti insarcinata". Mi se pare asta cea mai cuprinzatoare si bine scrisa carte despre sarcina.

Am ras cu pofta la bancurile tale

Corina 27s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Daaa, slingurile geanta sunt niste porcarii . Mi-e si groaza sa ma gandesc cum se incalzeste bebe in ele, pe langa ca nu-l vezi si mai sta bietul si cu barbia in piept.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Nicoleta, imi pare rau ca n-ai facut ecografia , bine ca ai vizitat totusi spitalul. Si burta mea e tot asa, umflata peste tot , dar e fetitza. Paste fericit si calatorie placuta!

Multumesc pentru raspunsurile despre lohii .

Ana, imi pare rau ca nu te-a bucurat echo si inca n-ati aflat daca e baietzel sau fetitza.

Ioana, m-au luat emotiile cand ai zis ca saptamana fetitzele sunt afara. o sa fie totul bine!!!

Iubirisca, imi pare tare rau de cumnata ta .

Veronica, multumim de vestile despre Carla , ma bucur mult ca totul e bine.Banuiesc ca nu i-e totusi usor cu mulsul... Pe ea nu o externeaza fara fete? Si mi se pare tare putin cat poate sta cu fetele , desi banuiesc ca si ea este inca la recuperare.

Nati si Ana, si mie imi place albastrul deschis pentru fetitze.

Ruxi, felicitari pentru carut! Ce frumos e asa, dublu!

Sorana, bine ca nu e totusi colul chiar asa scurt si poti pleca. petrecere frumoase!

Laurita, cum te mai simti cu durerea, a trecut de tot?

Gabriela, felicitari pentru eco! Nici eu n-am dunga si pete pe fata, dar asa cum zici, mai avem destul timp. Paste fericit si tie!

Cristina (Crissy), ma bucur ca esti bine!

[b Nana, sa ai grija cu marsupiul, sa nu stea printesa prea mult pe zona pelviana, adica sa stea ca si cum ar fi asezata pe popou, cu picioarele la 45º. Uite aici mai multe informatii despre diferenta dintre diferite marsupii, articolul de care vorbesc e in partea stanga, faci click pe "Comparativa de Mochilas Ergonómicas" - asta nu ca sa combat marsupiul, ci ca sa intelegem cum trebuie sa asezam poponetul si piciorusele ca sa nu fie afectata coloana.
Oricum, eu am ajuns la concluzia ca indiferent ce folosim, trebuie sa schimbam des pozita bebelului.

tatyana, nu iti face griji, greutatea e foarte buna. Nu e important un bebe gras, ci un bebe care sa reziste cat trebuie in burtica ca sa i se dezvolte bine toate organele. Un bebe mare nu inseamna neaparat o garantie ca plamanii functioneaza mai bine, de ex. Te vaitai ca nu poti manca fructe. incearca poate cu banane, sunt singurele bazice.

Mira, felicitari pentru bebelina maricica! Ai grija cu tensiunea .

Un pupic si pentru vorbareta bebica Sofia.

Mary[/b], succes la eco!!

Si nu in ultimul rand, La multi ani, Roxuta!

Ana 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Hello,

intru scurt si apoi revin. Am vb cu pediatra Alexandrei si mi-a confirmat ca vaccinul nu mai este pe piata si nici nu poate fi importat. In concluzie bebeii raman descoperiti pana Cantacuzino se gandeste sa faca vaccinul. Ea m-a asigurat ca nusunt probleme,c a sunt tari care nici nu il fac, dar eu sunt cam sceptica. O sa vb si eu marti la spital sau poate o prind maine pe dr neonatolog, care ma va asista la nastere.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Hello,

intru scurt si apoi revin. Am vb cu pediatra Alexandrei si mi-a confirmat ca vaccinul nu mai este pe piata si nici nu poate fi importat. In concluzie bebeii raman descoperiti pana Cantacuzino se gandeste sa faca vaccinul. Ea m-a asigurat ca nusunt probleme,c a sunt tari care nici nu il fac, dar eu sunt cam sceptica. O sa vb si eu marti la spital sau poate o prind maine pe dr neonatolog, care ma va asista la nastere.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Toate merg aiurea in tara asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela10

Buna burticute si bebei,
Foarte important, bebe Sofia vrea sa ma parasca voua despre chinul la care am supus-o noaptea trecuta. deci,
Saru'mana mamici, salut bebei,
vreau sa va spun ca pana acum eu nu am deranjat-o pe mami in timpul noptii si chiar dormea de la 10 seara pana dimineata fara probleme.
Ieri noapte era ceasul 3 si ea nu dormea. s-a tot foit, s-a intors de pe o parte pe alta la fiecare minut, ce mai o adevarat 'miscacioasa'. Am auzit cand vorbea cu tati si ii spunea ca ea nu poate sa doarma ca e luna plina afara :) Aiurea, va spun eu care era cauza. ieri a mancat o cutiuta de inghetata (Nirvana) cu cacao si cu ceva cafea, apoi un sfert dintr-o cutie mare de inghetata tot cu cacao, dar cu cirese confirate si a mai baut si doua pahare mari de cola. Acum judecati voi, ca mie imi e frica cu asa mama atomica; daca imi da bibi cu cola, in loc de lapte?
Diseara il rog pe tati ca pe langa injectia obisnuita sa ii faca si jumatate de diazepam, poate asa o linistim si putem sa dormim si noi.
Pt. toti bebeii: Stati la mami vostru in burtica cat mai mult, ca cine stie ce experimente vor face cu noi cand iesim

Gabi +29 Sofia

....ce-am mai ras....nu vreau sa-mi inchipui ce era in burtica ta.....eu am mancat acum vreo luna cam 4-5 bomboane de ciocolata si aveam senzatia c-o sa-mi iasa bebe prin buric asa agitata era dapai la cat ai mancat si-ai baut tu...oricum faza cu diazepamul nu-i idee rea, mie oricum imi baga in perfuzie in fiecare seara diazepam....eu adorm in timp ce simt cum bebe zburda printre organe
burtica

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

tatyana, de ce iti da diazepam? pentru contractii?

Ana 29+ cu

Mergi la inceput