"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)
Raspunsuri - Pagina 5

taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Taty_ana : pe langa mancarica de spital mai consumi ceva ? Eu am stat 3 zile in spital , iar mancarea mi s-a parut foarte putina ... chiar ma gandeam ca cine are de stat mai mult e musai sa primeasca pachete de acasa ! Mira : chiar ma intrebam daca nici astazi nu dai nici un semn de viata ... dupa cum vezi ... ti-am tinut evidenta zilelor lipsa ![]() R_ocsy ![]() ![]() AMR 7 saptamani ! |
pai daca as sta cu mancarea de la spital cred ca nici atat n-avea....am mancare de acasa gatita cu carnita....ma gandesc oare o fi din cauza ca nu consum lapte si fructe???pe astea nu le pot suporta....asa mananc cate un iaurt pe zi si branza ca lactate...probabil nu-i suficient!!!fructe n-am cum sa mananc ca am arsuri
La multi ani Roxutaaaa!!!

mamanati spune:
Roxuta, LA MULTI ANI!!! Nastere usoara si un bebe sanatos!
Sorana, felicitari pentru bebe sanatos si cele 36 sapt. implinite! Ce putin mai e! Si ce frumos ca poti merge si in mini vacanta!
Madutza, felicitari penntru schimbarea prefixului! SI noi mai avem 2 zile.
Rocsy si bebelina mea are programul mai intens noaptea, doar ca pe la 23-24.
Nico, bafta la eco, si PASTE FERICIT! daca nu mai intri de sarbatori.
MIra, felicitari pentru bebelina grasunica!
Tatyana, nu-ti face griji pentru asta, doar creste fetita, fiecare cu ritmul sau. Cami s-a nascut la 42 sapt. si avea doar 2800, mereu era cu 2 sapt. mai mica. Dar a recuperat foarte bine dupa nastere, si era ca un titirez, de abia reuseam sa tin ritmul ei! O sa fie totul bine, vei vedea!
nana, nu-mi dai una dupa ceafa daca te rog sa mai postezi odata linkul de unde ai comandat carutul?!
Ce posomorat e afara! Au transmis ca de Pasti va fi cald. Sper.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
cu
29+

r_ocsy spune:
Taty_ana : cat de greu trebuie sa va fie cu atatea pachetele cu mancarica ( mai ales ca nu stati in Bucuresti ) ... dar ce nu fac parintii pentru copii lor ! Pacat ca nu suporti fructele , sunt o sursa minunata de vitamine .
Nati : sper si eu ca de pasti sa fie vreme mai frumoasa !
Cum te mai simti, mai ai contractii sau te-au lasat ?
R_ocsy 32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Crissy_C spune:
Tatyana, si mie tot site-ul babymed cu link pe prima pagina a fiecarui capitol mi s-a parut cel mai precis vizavi de greutatea bebeului, cel putin corespunde cu masuratorile ecografului pe care il foloseste medicul meu. Nu te mai necaji, diferenta fata de medie e foarte mica, cam 300 gr, iar bebii au perioade diferite de dezvoltare, nu iau constant in greutate, poate nu ia deloc intr-o sapt, si ia in alta mai mult. Si burtica vad ca la fel se manifesta: eu am avut un puseu de crestere pe la 25-26 sapt, si de atunci a ramas constanta
Cristina, fericita 29+ cu
Patricia

Gabriela10 spune:
Buna burticute si bebei,
Foarte important, bebe Sofia vrea sa ma parasca voua despre chinul la care am supus-o noaptea trecuta. deci,
Saru'mana mamici, salut bebei,
vreau sa va spun ca pana acum eu nu am deranjat-o pe mami in timpul noptii si chiar dormea de la 10 seara pana dimineata fara probleme.
Ieri noapte era ceasul 3 si ea nu dormea. s-a tot foit, s-a intors de pe o parte pe alta la fiecare minut, ce mai o adevarat 'miscacioasa'. Am auzit cand vorbea cu tati si ii spunea ca ea nu poate sa doarma ca e luna plina afara :) Aiurea, va spun eu care era cauza. ieri a mancat o cutiuta de inghetata (Nirvana) cu cacao si cu ceva cafea, apoi un sfert dintr-o cutie mare de inghetata tot cu cacao, dar cu cirese confirate si a mai baut si doua pahare mari de cola. Acum judecati voi, ca mie imi e frica cu asa mama atomica; daca imi da bibi cu cola, in loc de lapte?
Diseara il rog pe tati ca pe langa injectia obisnuita sa ii faca si jumatate de diazepam, poate asa o linistim si putem sa dormim si noi.
Pt. toti bebeii: Stati la mami vostru in burtica cat mai mult, ca cine stie ce experimente vor face cu noi cand iesim
Gabi +29
Sofia

theophillina spune:
Fetelor, ca tot ne plangem, cele mai multe dintre noi de kg multe in plus va trimit 2 bancuri sa va mai descretiti fruntile in leg cu subiectul asta, pe mine m-au amuzat teribil, mai ales primul:
"Acum cateva zile, intr-un oras din
Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de
gimnastica, scria:
"In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie
tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la
intrebarea de publicitate in acesti termeni:
"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni
(delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala
foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le
alapteaza.
Se distreaza de
minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata,
cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia ,
marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine
si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au
nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite,
aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la
coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema
serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru
ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa
acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au
copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine
ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar,
doresc sa fiu o balena.
PS:
In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca
doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o
inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma
face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele
mele.
Cu timpul castigam in
greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu
mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem
grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul
meu in oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
"Sot si sotie se intorceau acasa. Intra in bloc si urca scarile, ea in fata el in spate. El ii zice: "Ai facut un fund cat o masina de spalat!" Ea nu zice nimic. Seara.. in pat sotul vrea sa faca , ea ii raspunde: " Pentru o rufa asa de mica, crezi tu ca pun in functiune masina de spalat? Spala si tu de mana!" ...
Theodora 27+ Stelios

theophillina spune:
citat din mesajul lui Gabriela10 Buna burticute si bebei, Foarte important, bebe Sofia vrea sa ma parasca voua despre chinul la care am supus-o noaptea trecuta. deci, Saru'mana mamici, salut bebei, vreau sa va spun ca pana acum eu nu am deranjat-o pe mami in timpul noptii si chiar dormea de la 10 seara pana dimineata fara probleme. Ieri noapte era ceasul 3 si ea nu dormea. s-a tot foit, s-a intors de pe o parte pe alta la fiecare minut, ce mai o adevarat 'miscacioasa'. Am auzit cand vorbea cu tati si ii spunea ca ea nu poate sa doarma ca e luna plina afara :) Aiurea, va spun eu care era cauza. ieri a mancat o cutiuta de inghetata (Nirvana) cu cacao si cu ceva cafea, apoi un sfert dintr-o cutie mare de inghetata tot cu cacao, dar cu cirese confirate si a mai baut si doua pahare mari de cola. Acum judecati voi, ca mie imi e frica cu asa mama atomica; daca imi da bibi cu cola, in loc de lapte? Diseara il rog pe tati ca pe langa injectia obisnuita sa ii faca si jumatate de diazepam, poate asa o linistim si putem sa dormim si noi. Pt. toti bebeii: Stati la mami vostru in burtica cat mai mult, ca cine stie ce experimente vor face cu noi cand iesim ![]() Gabi ![]() ![]() |
Draga bebe Sofia ai fost foarte dragalasa cu scrisorica pe care ne-ai adresat-o, m-a amuzat teribil, cred ca si bebele meu are multe sa ne spuna, dar nu e asa inspirat ca tine. Nu cred ca mami a ta, asa atomica cum e o sa-ti dea cola cu bibe, dar pentru binele tau sa stai acolo la caldurica pana la 40 de saptamani, ca pe afara vremea e foarte capricioasa si te asigur eu ca e mai bine acolo. Te pupam si eu si bebele Stelios.

Theodora 27+

anamariam79 spune:
citat din mesajul lui dunemaire Uitai sa va zic faza : Mai nou dorm cu Timi in pat, ca Robi e un pic racit, iar eu cam sforai ![]() Timi se ridica in fund si incepe sa strige tare, inca dormind, ceva complet neinteligibil dar foarte indignat, dupa ton.. ..iar Dorisca sare cum nu am simtit-o sarind de cand e chiriasa la mine in burta, reusind sa ma loveasca si in vezica, si in col, si in diafragma. Evident, de la asemenea feedback m-au apucat tot concomitent si pe mine ..rasul si tusea. Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si ![]() |
Vai Ada, deci nu ma mai pot opri din ras. Cred ca ma ia si pe mine tusea in curand. Parca ai fost din Caragiale.
Ana

bebica mea mica si scumpica

ticker

r_ocsy spune:
Gabriela 10 : bebe Sofia, spunei mamei sa se axeze mai mult de acum incolo pe vanilie ca sa nu mai iti strice programul de somnic de care ai mare nevoie .
Uitasem ca a fost luna plina .... am dormit ca un urs !
R_ocsy 32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !