"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

ReallauraCarla nu are voie decat 5 minute la fetite, si atunci cand merge cu laptele...asta o deprima destul de tare si faptul ca laptele se incapataneaza sa nu iasa(desi exista)
da in completare li se da formula speciala pentru bebei prematuri
Tatyana Mateiut la 30 de sapt avea 1375 de grame...eu spun ca nu are nici un rost sa te stresezi cu greutatea...organele sa se dezvolte asta este important
oricum greuatea este pur orientatica, la unele persoane se intampla ca bebe sa fie mai grasut decat la eco, la altii mai slabut
important e sa se dezvolte normal

32+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Vero , salteluta pentru cadita ma intereseaza pe mine, nu pentru patut. Vorbeam despre www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=28608&rezlat=1117" target="_blank">asa ceva .

Ada,

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Nana, si eu am simtit-o ieri pe maimutzica pe sub coastele drepte, inca nu ma deranjeaza, nu ma doare, dar cand o sa mai creasca... Oricum, imi e clar ca momentan face tumbe intre col/vezica si coaste Doar ca nu pot sa spun ca e alpinista, pt ca e cu capul in jos....

Cristina, fericita 29+ cu Patricia

Pai alpinista ... asa vine vorba ... ca de fapt se impinge cu funduletul

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Uitai sa va zic faza :
Mai nou dorm cu Timi in pat, ca Robi e un pic racit, iar eu cam sforai . Pe la miezul noptii ma pun in pat, ma aranjez in jurul delfinului de plus pe care l-am recrutat pe post de perna de gravide si ... imi vine sa stranut. Dar nu un stranut din acelea delicate de domnisoara, ci genul la care primesti urari de sanatate si de la vecinii de pe scara cealalta. Stranut deci, si urgent am parte de doua reactii concomitente:
Timi se ridica in fund si incepe sa strige tare, inca dormind, ceva complet neinteligibil dar foarte indignat, dupa ton..
..iar Dorisca sare cum nu am simtit-o sarind de cand e chiriasa la mine in burta, reusind sa ma loveasca si in vezica, si in col, si in diafragma.
Evident, de la asemenea feedback m-au apucat tot concomitent si pe mine ..rasul si tusea.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 32+

Ai reusit prin stranutul cel sanatos sa ii sperii pe amandoi ; am ras cu pofta la povestea ta !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Vero , salteluta pentru cadita ma intereseaza pe mine, nu pentru patut. Vorbeam despre www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=28608&rezlat=1117" target="_blank">asa ceva .

Ada,

eu am luat fotoliu pt baie http://www.mamiko.ro/photos/0000/5903/T700400_thumb.jpg ca cel din poza model mai vechi, nefiind reglabil

32+ Matei ...

Mergi la inceput

Tatyana , nu te ingrijora, e mult mai important sa fie sanatoasa, cu organe bine dezvoltate, decat grasunica!!! Eu am avut 3,600 kg si o droaie de probleme, pe cand sora mea a avut 1,900 kg si a fost sanatoasa tun!

Mira, felicitari pentru vestile bune de la eco !

Mergi la inceput

Taty_ana : pe langa mancarica de spital mai consumi ceva ? Eu am stat 3 zile in spital , iar mancarea mi s-a parut foarte putina ... chiar ma gandeam ca cine are de stat mai mult e musai sa primeasca pachete de acasa !

Mira : chiar ma intrebam daca nici astazi nu dai nici un semn de viata ... dupa cum vezi ... ti-am tinut evidenta zilelor lipsa

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Mai mamici de alpinisti, pai eu speram ca daca se intoarce piticot cu capul in jos ma scuteste de presiune la etajul superior . Va sa zica n-are importanta pozitia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Mai mamici de alpinisti, pai eu speram ca daca se intoarce piticot cu capul in jos ma scuteste de presiune la etajul superior . Va sa zica n-are importanta pozitia...

Se pare ca nu , daca acolo le place lor sa impinga si sa inghesuie nu prea avem ce sa le facem

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna dimineata dragi burtici si de la noi.

Wow, cat ati scris, tare harnicute ati fost.

Sa vedem ce-mi mai amintesc acum:

Ioana, bine ca ai scapat de pietricica, desi in capul meu mi se parea mai dureros sa elimini o piatra de la rinichi decat de la bila, nu stiu, slava domnului nu m-am confruntat cu probleme din astea. Bine ca esti bine acum.

NicoletaB, multumesc de urari, nasoala intamplarea ta cu programarea, speram sa ne dai vesti totusi inainte sa pleci, iti doresc toate cele bune, Paste fericit si sa ne “reauzim” cu bine.

Sorana, daca dr ti-a dat ok-ul, atunci ai grija de tine si distractie placuta. Ma intrebai unde stau in Halikdiki. Stau chiar unde incep sa se desparta bratele in Nea Moudania, la 60 km de Salonic, este cel mai mare orasel de aici din Halkidiki. Mie imi place mult Kassandra, e mai populata, mai dezvoltata din punct de vedere turistic, in timp ce Sithonia (care-i place sotului meu) e mai salbatica si ca si peisaje de o frumusete rara. Poate cand veniti, va opriti un pic in drumul dinspre Salonic sa bem o cafea si sa ne cunoastem. Veniti cu bebelul?

Corina, vad ca tu ai dpn-ul la 2 zile dupa mine, si deci acum suntem in saptamana 27+, conform tabelului de pe prima pagina suntem in ultima sapt din luna a 6-a, din sapt 28 se intra in luna 7 si trim III. Eu, oricum niciodata cand ma intreaba cineva nu stiu sa zic in cate luni sunt , zic numai in cate saptamani ... asa ca pe mine ma cam depasesc aceste calcule. Ref la mobila, ti-am trimis un PM.

Ana, eu zic ca e baietel, iar conf masuratorilor de pe rima pagina, trim III bebele tau sta bine, acuma nu stiu cu +_ cum sta treaba, oricum, nu mai fi suparata, bebele sa fie sanatos, chiar daca e el mai timid asa si nu vrea sa arate tot ce are.

Iubirisca, multa sanatate pentru cumnatica ta, Dzeu e mare si stie el cum sa le rezolve pe toate.

Vero, desi tu nu vrei, multumim frumos ca ne tii in contact cu Carla.

Carla, sa dea DD sa se rezolve problema cu lapticul, ma bucur nespus sa aud ca fetele sunt bine, sanatoase, si tu sa te refaci repede si sa intri cu noi pe forum sa petrecem Pastele impreuna. Va pupam si sa auzim numai vesti bune de la voi!

Laurita, bine ca esti bine acum, of, ce de ganduri negre ne apuca atunci cand ne doare cate ceva....ce AMR miiiiccc mai ai, curaj!

Gabriela_s, multumim de urari, un Paste fericit sa ai si tu, sarcina usoara in continuare, bravo pt vestile bune de la eco, vazut blog si mamica frumoasa.

Andrea, iti multumesc si tie de urari, niciodata nu e prea tarziu, felicitari pt sling, sa-l stapaniti si folositi sanatoase si cu drag, si mie imi place asta cu inele la nebunie, insa am un pitic pe creier ca n-o sa stea bine copilul in el, o sa vad, ma mai gandesc.

Cornelia, sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi, sa ne reauzim cu bine dupa Paste.

Taty_ana, nu mai fi suparata, eu am intrat www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx" target="_blank">aici in tabelul de pe prima pagina si la 31 sapt si 5 zile cat ai tu, fetita ta e in limita de jos, dar este in limitele de acolo, vezi si tu daca te ajuta, dar, asa cum a zis si dr. important e sa ajungeti la termen, mai recupereaza ea pe parcurs.

Mira, bine ca ne-ai dat de veste, chiar vroiam sa spun ca ne ignori acum ca esti la mama acasa. Bravo pt vestile bune.

Sabina, tu cum mai esti? Tot asa tragi tare cu munca? Ca o sa te apuce nascutul muncind!!! Ai grija de tine si de bebeline!

Roxuta, La multi ani, sarcina usoara, nastere si mai usoara, un bebe sanatos, mancacios si necolicios iti doresc!!!

Pupici pe burtici.

Theodora 27+ Stelios

Mergi la inceput