"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Vai, Sabina, teribila Ale! De unde stie ea de dop? Bine macar ca intalnirea cu anestezistul a fost OK. Si, pana la urma, cum a ramas cu rezerva?

Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

cu rezerva a ramas ca in tren.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Sabina, o scumpa si o isteata Ale, ca de obicei. Bine ca ai ascultat-o si n-ai pierdut dopul pe drum

Dar la clinica iti rezervasera o camera cu un singur pat, sau cum?? Adica, vreau sa spun, figurai cu rezervare, nu?

Misto ca intalnirea cu anestezistul e inainte cu cateva zile, asa mi se pare cel mai normal, sa te consulte, sa vada ce si cum, sa nu aiba surprize la nastere. Oare in spitalele de stat cum o fi, iti fac EKG, te intreaba cineva de sanatate inainte de operatie, te pun sa semnezi ceva?

Cristina, fericita 29+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Wow, nu-mi revin!
Am intrat si eu dupa o saptamana (Abia azi mi-am pus iar net acasa, ca am fost in CO) si ce-mi vazura ochii: liliacul incep sa infloreasca. Le doresc celor doua printese ale Carlei viata frumoasa si plina de satisfactii, oameni buni in jurul lor si multe multe zambete. Bun venit pe lume, sufletele mici!
Trebuie sa merg sa citesc in urma, sa vad ce si cum!
Pupic tuturor!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 33+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

...Am revenit, dupa vreo 2 ore jumate petrecute in Cora, la cumparaturi. Plecasem sa iau un cadou de iepuras pt o fetita care vine si ea la Sibiu si de care am aflat mai tarziu si m-am trezit ca am luat muulte alte lucruri pe care nu trebuia neaparat sa le cumpar Doar de bani imi pare rau, altfel sunt multumita de ce am luat
Voiam sa-i iau lui Matei desene Disney (nu are decat Pisicile aristocrate si m-am saturat eu, el le vrea in fiecare zi), dar nu am gasit. Oricum, am cautat pe net si am vazut ca sunt ff scumpe, vreo 50 ron un dvd si la cate sunt...falimentez
Oricum, i-am luat niste masinute, carticele si un ceas de perete ff dragut. Ah, si azi a fost prima zi cand a mancat la gradi de pranz si mi-a prins tare bine, cica a si mancat (mira-m-as, ca e tare mofturos in ultimul timp) si mi-a facut cadou de iepuras un cosulet din hartie umplut cu 4 oua facute de el si un "sporul casei" si era ff mandru de el pt ca a facut "cadou pt mama"

Multumim de urari Rocsy, Ruxi, Anca, Mira

Nana, uff, nici nu-mi pot inchipui ce greu iti e, eu n-am nici jumate din pb tale, dar lasa ca nu mai e mult si o sa merite tot efortul!

Ruxi, mergem la Gura Raului care e la cativa km de Sibiu, la o pensiune, dar nu stiu mai multe, e prima data cand mergem aici si de-abia astept.

Iubirisca, vad ca a u raspuns fetele, si eu zic ca e ok cu secretia, daca nu sunt alte simptome

Anca, eu am avut perna dintr-asta la Matei si nu prea am folosit-o. Nu reusesc sa dorm cu ea, mi se pare ca nu mai am loc in pat, ar trebui s-o tarai dupa mine cand ma intorc de pe-o parte pe alta, ceea ce mi se pare greu, deci la somn nu am folosit-o deloc. De alaptat nu l-am putut alapta pe Matei, deci nici aici nu m-a ajutat, doar il mai puneam pe Matei pe ea cand ii dadeam bibe, dar pt asta poti si fara. Acum dupa ce a stat cam 2 ani nefolosita, o sa incerc s-o activez la Tudor, ramane de vazut daca o sa fie utila la ceva..

Mira, scumpa, as vrea eu sa-mi intind scaunul insa in spatele scaunului meu e scaunul lui Matei, deci l-as inghesui, saracul, plus ca acum cred ca o sa stau in spate langa el, sa-l mai distrez, ca e drumul lung si sigur o sa se plictiseasca..

Sabina, sunt incredibbili copiii astia cum iregistreaza ei to si fac conexiuni, nu-ti vine sa crezi Sper sa se rezolve cu rezerva, pt binele lor

Acus o intrebare pt fetele cu sarcini mai avansate: ati facut cultura din col? Ca mie dr nu mi-a zis sa fac, insa stiam de la prima sarcina si i-am zis ca vreau sa fac, dar nu mi-a luat el secretie si acum nici nu stiu unde sa merg s-o fac. Ma gandesc la Victor Babes, ca e aproape de mine, a facut careva analiza asta aici? Sincer, imi e groaza de prelevare, ca sa zic asa, stiu ca e ff neplacut cu valvele si daca nimeresc si vreo nepriceputa, la colul meu destul de scurtut, imi e teama...Oare exagerez eu?

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 35+ Tudor

Mergi la inceput

Crissy dr mea rezervase salonul cu 2 paturi. Acum se pare ca s-a rezolvat. Sper. O sa aflu maine mai multe. Legat de anestezist asa am facut si la Ale am avut intalnirea inainte, mi-a evoluat starea de sanatate, s-a uitat la tot dosarul meu, si-a notat grupa de sange, tratamentele pe care le iau pe sarcina, s-a uitat la coloana, tensiune, puls, mi-a dat EKG. Chestii uzuale. De semnat semnezi inainte de operatie. E cam aiurea formularul ala, ei nu prea sunt responsabili de nimic.

Sorana sa iti fie de bine cumparaturile. Mie mi-a luat secretii de col sapt trecuta ptr streptococ si acum sunt sub tratament cu Augmentin ptr ca a iesit pozitiv.

AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

...Am revenit, dupa vreo 2 ore jumate petrecute in Cora, la cumparaturi. Plecasem sa iau un cadou de iepuras pt o fetita care vine si ea la Sibiu si de care am aflat mai tarziu si m-am trezit ca am luat muulte alte lucruri pe care nu trebuia neaparat sa le cumpar Doar de bani imi pare rau, altfel sunt multumita de ce am luat
Voiam sa-i iau lui Matei desene Disney (nu are decat Pisicile aristocrate si m-am saturat eu, el le vrea in fiecare zi), dar nu am gasit. Oricum, am cautat pe net si am vazut ca sunt ff scumpe, vreo 50 ron un dvd si la cate sunt...falimentez
Oricum, i-am luat niste masinute, carticele si un ceas de perete ff dragut. Ah, si azi a fost prima zi cand a mancat la gradi de pranz si mi-a prins tare bine, cica a si mancat (mira-m-as, ca e tare mofturos in ultimul timp) si mi-a facut cadou de iepuras un cosulet din hartie umplut cu 4 oua facute de el si un "sporul casei" si era ff mandru de el pt ca a facut "cadou pt mama"

Multumim de urari Rocsy, Ruxi, Anca, Mira

Nana, uff, nici nu-mi pot inchipui ce greu iti e, eu n-am nici jumate din pb tale, dar lasa ca nu mai e mult si o sa merite tot efortul!

Ruxi, mergem la Gura Raului care e la cativa km de Sibiu, la o pensiune, dar nu stiu mai multe, e prima data cand mergem aici si de-abia astept.

Iubirisca, vad ca a u raspuns fetele, si eu zic ca e ok cu secretia, daca nu sunt alte simptome

Anca, eu am avut perna dintr-asta la Matei si nu prea am folosit-o. Nu reusesc sa dorm cu ea, mi se pare ca nu mai am loc in pat, ar trebui s-o tarai dupa mine cand ma intorc de pe-o parte pe alta, ceea ce mi se pare greu, deci la somn nu am folosit-o deloc. De alaptat nu l-am putut alapta pe Matei, deci nici aici nu m-a ajutat, doar il mai puneam pe Matei pe ea cand ii dadeam bibe, dar pt asta poti si fara. Acum dupa ce a stat cam 2 ani nefolosita, o sa incerc s-o activez la Tudor, ramane de vazut daca o sa fie utila la ceva..

Mira, scumpa, as vrea eu sa-mi intind scaunul insa in spatele scaunului meu e scaunul lui Matei, deci l-as inghesui, saracul, plus ca acum cred ca o sa stau in spate langa el, sa-l mai distrez, ca e drumul lung si sigur o sa se plictiseasca..

Sabina, sunt incredibbili copiii astia cum iregistreaza ei to si fac conexiuni, nu-ti vine sa crezi Sper sa se rezolve cu rezerva, pt binele lor

Acus o intrebare pt fetele cu sarcini mai avansate: ati facut cultura din col? Ca mie dr nu mi-a zis sa fac, insa stiam de la prima sarcina si i-am zis ca vreau sa fac, dar nu mi-a luat el secretie si acum nici nu stiu unde sa merg s-o fac. Ma gandesc la Victor Babes, ca e aproape de mine, a facut careva analiza asta aici? Sincer, imi e groaza de prelevare, ca sa zic asa, stiu ca e ff neplacut cu valvele si daca nimeresc si vreo nepriceputa, la colul meu destul de scurtut, imi e teama...Oare exagerez eu?

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 35+ Tudor

Sorana, si eu patesc la fel de cate ori ma duc la cumparaturi intr-un supermarket Macar tu stii ce-ai luat de banii aia si esti multumita de achiziti, eu de obicei iau numai maruntisuri de nu stiu cum naiba se aduna sumele alea astronomice!

O pentru Mateiut care a fost cuminte si a papat la gradi si i-a facut si cadou lui mami

Legat de cultura col, vad ca mie mi-au facut oricum la 28 de saptamani cei de la Medlife, era pe lista de 'to do', oare mai trebuie repetata analiza si mai tarziu? Stiu ca spre final se mai face doar Streptococ B sau asa ceva...

Cristina, fericita 29+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sorana - mergeti cumva la pensiunea Intre rauri? Oricum, e foarte frumos la Gura Raului, cred ca o sa va placa. Cu Pisicile aristocrate stiu cum e... Noi patim la fel cu Cars... cel putin o data pe zi. Daca mai vrei filme, da-mi PM, poate facem cumva sa iti dau niste copii. Despre analiza, nu stiu ce sa zic, cand te mai duci la control? Poate iti ia atunci. E vreun termen limita? Ca mie la Luca parca mi-a facut in ultima luna?...

Mergi la inceput

Ancutza Ale stie de dop, ca m-a tot auzit pe aici prin casa cu discutii.

AMR - 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sabina - ce dulci sunt, ce chestii retin, de ramai traznit!

Sorana - felicitari pentru Matei, cum i-a facut el "cadou lui mami"!

Eu ma retrag, ca maine plecam si noi la Sibiu (poate va prindem din urma, Sorana), asa ca vreau sa va urez

Paste fericit! Sa va tihneasca drobul, pasca si ouale rosii si, mancati cu grija, ca si asa respiram greu! Tineti bebelusii la caldura, mai ales tu, Sabina, si sa ne regasim sanatoase, saptamana viitoare!

Va pup pe toate si nu dati in branci cu pregatirile pentru sarbatori.

Mergi la inceput

Sorana ce frumos ai primit cadou. Avantajul gradinitei. Si cu masa de pranz sa fii sigura ca a mancat si fii-mea care imi scoate peri albi, cand suntem plecati si se antreneaza cu altii e alt copil.

Ancutza fac tot posibilul sa le tin la cald. Va doresc si eu un Paste Fericit si petrecere frumoasa la Sibiu.

AMR - 1 saptamana

Mergi la inceput