"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
Crissy_C spune:
Drum bun catre Sibiu Ancutzica si Sorana, sa aveti parte de un Paste Fericit si insorit!!!
Fetelor, voiam demult sa va intreb, da' uite ca am tot uitat
: la bebeii nou nascuti, ce fel de scutece cumparam, ce numar? Ca auzisem ca de la Pampers e mai bine sa iei direct nr. 2... nu mai stiu de ce
Scutecele Happy cum sunt? Ca vreau sa-mi fac si eu stocul in curand, macar un pachetoi, acolo, sa fie...
Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
dunemaire spune:
Ioana a fost totala Alexandra ta la faza cu dopul.![]()
Cristina Pampers am luat si noi intr-adevar direct no.2 pt Timi, nu de alta dar cei pt nou nascuti raman mici pana termini pachetul - sau cel putin asa ne-au zis noua asistentele.
In privinta diferitelor marci de scutece, cel mai sigur (vorbesc ca omul patit) e sa luati cam 5 din fiecare marca si sa le faceti proba. Cum fiecare bebe are alta conformatie in zona bazinului, unele o sa aiba "scapari" pe laterala sau in spate, mai ales la cate un scaun mai exploziv, iar altele o sa stiti ca "sigileaza" funduleata cum trebuie. Deasemenea unii bebelusi se irita de la lotiunea / gelul din componenta anumitor marci, altii nu. Tot ca omul patit : cand o marca anterior "sigura" incepe sa dea rateuri e timpul sa treceti la un numar mai mare - iar daca nici acela nu presteaza cum trebuie, reluati shoppingul dupa alte marci. Cele mai bune pt Timi au fost Pampers cand era micuta si Happy cand a inceput sa se tarasca. Libero si Huggies nu i s-au potrivit de nici o culoare.
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 32+
Ioana5255 spune:
ptr fetite sunt mai bune Happy, decat Pampers. Noi am luat de la marimea 0, Ale a fost micuta. Depinde de bebe cat e de mare. Sa nu luati pachete mari la inceput.
Sabina
36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Sorana iti urez si eu drum bun la munte, sa ai grija de bebe din burtic si de bebe mic si la contractii. Sa va distrati, sa aveti un Paste fericit si linistit si eu iti promit, ca fac tot posibilul sa ma tin, ca sa fii aici la galerie.
Sabina
36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Crissy_C spune:
Multumesc Andrea si Sabina
Cred ca o sa iau atunci pachetele mai mici - cate unul din fiecare, si vedem noi ce i se potriveste.
Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Vero din cate imi aduc eu aminte parca mergeai azi la eco, asa ca multa bafta ! sa ne zici cum a fost Ruxi 32 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
da, am fost
se pare ca de marti va da carla vesti despre mine...caci ma internez
grad maturare2/3, lichid amniotic redus
sincer nu inteleg maturarea asa accentuata a placentei avand in vedere ca acum 3 sapt aveam grad 0/1si lichid amniotic normal
asta este...avem 33 de saptamani, sper sa ajung la 36 macar
bebe e micut are aproape 1800 de grame...important este sa se dezvolte si nu sa fie gras
sper sa nu patesc si eu ca si Carla dupa internare..
mi-a recomandat repaos...drept e ce am fost f activa in ultimele sapt dar nu sa ma obosesc
sunt destul de trista mai am de pregatit multe lucruri...eu tot m insistat sotul spunea ca mai este mult timp...probabil am simtit eu ceva
sper doar ca bebe sa fie bine...nu am nici o problema cu internarea...
33+
Matei ...
bubu30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
da, am fost se pare ca de marti va da carla vesti despre mine...caci ma internez grad maturare2/3, lichid amniotic redus sincer nu inteleg maturarea asa accentuata a placentei avand in vedere ca acum 3 sapt aveam grad 0/1si lichid amniotic normal asta este...avem 33 de saptamani, sper sa ajung la 36 macar bebe e micut are aproape 1800 de grame...important este sa se dezvolte si nu sa fie gras sper sa nu patesc si eu ca si Carla dupa internare.. mi-a recomandat repaos...drept e ce am fost f activa in ultimele sapt dar nu sa ma obosesc sunt destul de trista mai am de pregatit multe lucruri...eu tot m insistat sotul spunea ca mai este mult timp...probabil am simtit eu ceva sper doar ca bebe sa fie bine...nu am nici o problema cu internarea... 33+ Matei ... |
Imi pare tare rau de vesti, dar nu mai fii suparata ca sunt sigura ca DD o sa aiba grija de voi si o sa fie bine pana la urma.
Si stai linistita ca o sa fie bine si bb, numai sa asculti de dr si sa lasi treaba si sa te faci una cu patul , ca si mine, pt. ca f. mult conteaza.
Eu acum 3 sapt cand am fost internata am avut in salon o tipa care pierdea lichid amniotic si mai avea f. putin lichid, dar eu tin legatura cu ea , vb pe mess si e bine , sta cuminte la pat si sarcina decurge ok.
si incearca sa nu te stresezi (stiu ca e greu) si sa nu te superi, gandeste-te ca nu ii face bine la bb suferinta mamiciiRuxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ?

tigruta spune:
Veronica nu mai fi trista..Dumnezeu e mare si totul va fi bine pana la sfarsit..sunt convinsa ca va lua in greutate ca va sta pana la 40 de saptamani
adevarul ca si eu am cam exagerat cu treaba saptamana asta, dar de acuma stau eu linistita..ca am cam simtit seara cand m-am pus in pat si am dormit tare rau zilele astea..
Elena
28+
Luca
Onana spune:
Uff, am avut o pana de curent de 2 ore
si eu in loc sa m-apuc de bagaje, am legumit pe-un fotoliu cu o revista. Si cum tocmai ce-a venit curentul, hop la voi
, dar promit dupa mesajul asta m-apuc de treaba
Crissy
, multumim, acum legat de cultura din col eu nu am facut analiza pana acum, stiu ca se cauta acum in mod special streptococul hemolitic de grup B, dar banuiesc ca poate iesi (Doamne fereste!) si altceva la cultura. Acum nu stiu de ce ai facut la 28 sapt, mie si in sarcina trecuta mi-a zis ca se face la sf lunii a 8-a, inceput de luna a 9-a.
Anca, un
si o
si pt tine. Multumim de oferta cu desenele, ne auzim atunci pe pm, dupa Paste. Analiza cred ca o s-o fac maine, cand ma intorc din minivacanta voi fi deja in luna a 9-a, plus ca stiu ca dureaza cateva zile sa iasa rezultatul, asa ca maine dim fug s-o fac.
Nu stiu cum se cheama pensiunea, nasii nostri si inca niste prieteni au facut acolo Craciunul si le-a placut tare mult si de-asta au rezervat vreo 8 camere pt Pasti, o sa-ti zic cand vin la ce pensiune am fost, acum speram sa nimerim Gura Raului
, ca e prima oara cand mergem.
Drum bun si tie si Paste fericit!
Sabina, sa stii ca ai dreptate, cred ca a mancat la gradi desi si mie imi face figuri la masa in ultimul timp, ma lasa nervii, nimic nu-i mai place, de-asta am si zis sa manance la gradi de pranz. Dar intr-adevar, cand a venit acasa nu a vrut sa manace nimic, nici cand s-a sculat, deci e clar ca era satul

Multumesc, 
, asa sa faci, sa te mai tii putin si sa le rogi si pe bebeline sa mai stea un pic sa fiu si eu pe pozitii, doar ce mai conteaza cateva zile in plus
la cate au trecut..Un Paste fericit si linistit sa aveti!
Vero, uff, stai linistita si ai grija de tine si de bebe, cel mai important e sa fie el sanatos, restul cu pregatirile se vor rezolva oricum. Nu-mi dau seama care e legatura intre maturarea placentei si scaderea lichidului, cat despre bebe micut, nici asta n-ar fi cea mai mare pb, doar ca trebe sa stai linistita si cumintica ca sa mai stea si bebe in burtica cat de mult se poate. Curaj si sa dea DD sa fie totul bine

Haideti ca fug si eu sa m-apuc de bagaje ca nici nu stiu daca o sa ne incapa in masina toate
,
fetele si sa aveti un Paste fericit!
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
35+ Tudor
bubu30 spune:
Ioana si Nati sper ca sunteti bine si aveti aici absente nemotivate doar din cauza ca sunteti ocupate cu pregatirile de sarbatori ![]()
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ?