"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxuta spune:
Iubirisca, atat timp cat secretia isi mentine culoarea alba si nu miroase diferit e OK. Vad ca si NANA e de aceesi parere.
Despre perna de alaptat eu nu am avut si nici nu i-am simtit lipsa. Oricum Tudor sugea linistit, ca in reclame, doar noaptea.. Ziua se foia, nu-i convenea, mai apareau si colicile si cred ca perna ar fi fost un stres in plus. Eram nevoita sa-i mai schimb pozitia, sa ma mai plimb cu el in brate, sa fac pauze. Banuiesc ca la copilasii linistiti si cooperanti ar merge asa o perna. Cel putin pare promitator!
n_a_n_a spune:
Vivela, sanatate lui David si distractie placuta voua
! Nici mie nu imi spune expres medicul greutatea fetei, imi apare listata pe buletinul de ecografie, insa de fiecare data insista asupra faptului ca bebelusa mea e bine si se dezvolta frumos
.
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7
ancutzicab spune:
Vivela - sanatate lui David si miniconcediu placut!
Fetele, merci de raspunsuri referitoare la perna de alaptat. Eu la Luca nu am avut, in schimb imi propteam in spate cinspe mii de alte perne (eu l-am alaptat doar sezand, nu culcata), de aia ma gandeam ca poate o perna conceputa special pentru asa ceva ar fi mai utila.
In schimb, ii voi lua sigur o pernuta din acelea pentru nou-nascuti (care il propteste in spate, daca stiti), ca la Luca stateam tot timpul cu puisorii in spatele lui si alunecau.
Anca
30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be bubu, felicitari pentru 32 de saptamani implinite!!! Din aproape in aproapte pana la termen!!! Mira fericita 32+cu Maya Alesandra AMR 8 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
Doamne-ajuta !

Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
Vero din cate imi aduc eu aminte parca mergeai azi la eco, asa ca multa bafta !
sa ne zici cum a fost
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

biajitaru spune:
Buna fetele,
Multumim pt vestile de la Carla. Ma bucur ca e bine si ca a putut sa tine fetele in brate
maine plecam si noi la BV si o sa ne intoarcem abia Marti. Va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, multa sanatate si liniste sufleteasca.
Bia
Bia 26+ 
Ioana5255 spune:
salutare fetelor,
acum am revenit. intalnirea cu anestezistul a fost ok, mi-a facut fisa, mi-au facut ekg. toate bune si frumoase pana ma suna de jos de la receptie ca marti sa vin la spital de dimineata si ca eu nu am salonul rezervat cu 2 paturi. m-am dus m-am certat cu ele, mi-am facut o mie de nervi. le-am zis ca daca marti la internare nu am rezerva cu 2 paturi ma stie tot spitalul. nici acum nu m-am linistit de nervi ce mi-am facut.
Sabina
36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
si faza super tare cu fii-mea. cand plec de acasa ii spun pa sa fie cuminte, sa asculte pe buni, ca eu plec pana la spital si apoi ma intorc. si ea ce imi zice de m-a dat pe spate. sta picior peste picior pe canapea si zice pa mami, ai grija sa nu pierzi dopul. M-a lasat fara replica. si zic daca pierd dopul ce se intampla si ea senina> nasti mami ![]()
Sabina
36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
ancutzicab spune:
Vai, Sabina, teribila Ale! De unde stie ea de dop?
Bine macar ca intalnirea cu anestezistul a fost OK. Si, pana la urma, cum a ramas cu rezerva?
Anca
30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 si faza super tare cu fii-mea. cand plec de acasa ii spun pa sa fie cuminte, sa asculte pe buni, ca eu plec pana la spital si apoi ma intorc. si ea ce imi zice de m-a dat pe spate. sta picior peste picior pe canapea si zice pa mami, ai grija sa nu pierzi dopul. M-a lasat fara replica. si zic daca pierd dopul ce se intampla si ea senina> nasti mami Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 1 saptamana Vai Sabina, ai o mandrete de fata! ![]() Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Iubirisca
30+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra