"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
mommy_to_be spune:
Buna dimineata la amiaza burtici!
M-am trezit si eu pe la 11 jumate iar acum ma pregatesc de trebaluit, da' am zis ca intai trebuie sa vad ce mai faceti
Maine imi vine si mie sotul, si o sa stea pana pe miercuri, deci nu e asa o mare tragedie cu el departe. Cel putin asa vreau eu sa ma imbarbatez![]()
Artu, sper ca esti ok si te simti mai bine! Da-ne de stire cand intri pe forum.
Sabina, tare draguta Ale a ta cum iti poarta de grija si cum se gandeste ea la de toate. Emotionant... Tu ai grija mare de tine si incearca sa nu te fortezi prea mult pana pe 6!!! Stiu ca ti-am zis-o cu toate de foarte multe ori, insa repetitia e mama invataturii, nu?
Sa ne spui cum a fost intalnirea cu anestezistul.
Sorana, drum bun la Sibiu si ai grija cu pozitia in masina. Eu nu m-am sismtit stralucit dupa ce am facut drumul spre casa. Intinde eventual scaunul pe spate. Oricum, iti doresc sarbatori fericite alturi de cei dragi.
Corina, draga de tine, ce ti-au dat tie lacrimile gandindu-te ca vei dormi fara sot... Asa eram si eu inainte sa plec din Bucuresti. Numai ma gandeam la asta si ma busea plansul. Vei vedea insa ca nu e chiar asa de rau. Mai ales ca tu vei avea alte lucruri la care sa te gandesti atunci, pe care sa te concentrezi.
Roxuta, cu intarziere si iertare, un sincer La multiani!
si din partea mea. Sa fii fericita si sa aduci pe lume un copilas frumos, sanatos si mancacios. Si sa ne scrii mai des![]()
bubu, felicitari pentru 32 de saptamani implinite!!! Din aproape in aproapte pana la termen!!!
nana
uf... ce urat cu starile astea ale tale... sper sa te poti odihni la noapte!
rocsy, multumesc inca o data de felicitari! Ai dreptate, mi le-ai mai transmis o data
aaaa... Acum mi-am adus aminte!!! Iti ziceam ceva de o dulceata de nuci. Am uitat complet. O sa ma uit sa vad ce mai are mama prin camara, si daca mai e vreun borcan, iti trimit. Atata ca in cautarea unui borcan de dulceata de visine nu am mai vazut si de nuci, deci sper sa mai fie. I'll let u know.
Va pup burtici!!! O zi minunata va doresc!
Mira
fericita 32+cu
Maya Alesandra
AMR 8 saptamani 

minunea mea
nikolett2445 spune:
salut burtici!
Roxuta La multi ani! si din partea noastra.
Sabina ne pregatim temeinic![]()

arturici ,pe unde umbli?
ma bucur pentru Carla si mazaricile ei
sa aveti sarbatori feericite,fara incidente,si sa ne auzim cu bine de luni incolo la galerie
Paste fericit!
fetita mamei
NIKOL
33+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
AMR 6 saptamani
r_ocsy spune:
Mira : iti multumesc frumos dar mi-am facut pofta , mi-a trimis un borcan Anamariam , chiar la cateva zile dupa ce am pomenit de ea , asadar trebuie sa te refuz
!
esti o dragutza
Roxuta : cam lung programul de adormit a lui Tudor cand se trezeste noaptea , sper sa se dezvete incetul cu incetul, mai ales ca vine si bebe 2 , pentru care te vei trezi oricum !
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
Iubirisca spune:
Fetelor am observat de cateva zile ca atunci cand fac efort sau cand merg mai mult pe jos am o scurgere alba, nu este mult, nu miroase ciudat, si nici nu am alt discomfort; cum ma odihnesc in pat cum imi trece.
Voi ati mai patit asa?
Iubirisca
30+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
Crissy_C spune:
Iubiriska, stiu ca in ultimul trimestru secretia devine mai abundenta, e normal, si eu am sesizat, dar nu stiu sa fie legata de efort... hm, n-or fi mici scapari de urina? Si astea cica sunt normale pe masura ce presiunea uterului creste... si ma gandesc ca sunt mai probabile atunci cand stai in picioare...
Cristina, fericita
29+ cu
Patricia
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzicab Corina - felicitari pentru taticul absolvent! Si, pentru fetele pe care le-am uitat, ![]() !Intrebare (daca cumva ati mai abordat subiectul sa imi zica cineva sa caut in urma) - planuiti sa va cumparati perna de alaptat? Si daca da, care? Ca mie imi face cu ochiul una de la Jane, dar ma gandesc sa nu fie tichie de margaritar! Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Anca

Eu am luat impreuna cu Mira si Alinutzaa perne pentru gravide(acea in forma de semiluna), de la o tipa din iasi. Fetele am vazut ca sunt multumite, pe cand eu nu prea am reusit sa ma impac cu ea pentru dormit, asa ca o tin cuminte in dulap si astept sa o folosesc la alaptat
Sunt si eu interesata sa vad raspunsurile fetelor cu bebei, daca au avut si le-a fost utila.
Mira - merci pt sustinere

Corina
27s+ cu Maria
n_a_n_a spune:
Iubirisca, eu nici nu prea fac efort, nici nu umblu mult pe jos, asa ca nu pot sa ma pronunt... Insa de ceva vreme si eu am observat o secretie vaginala ceva mai abundenta; dar e ceva normal in sarcina.
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7
Iubirisca spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Iubirisca, eu nici nu prea fac efort, nici nu umblu mult pe jos, asa ca nu pot sa ma pronunt... Insa de ceva vreme si eu am observat o secretie vaginala ceva mai abundenta; dar e ceva normal in sarcina. Nana 33+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7 ![]() |
Multam de raspuns, au am mai avut asa o perioada, acum vreo 2 luni si a coincis cand am mers la doctor la control; dansul m-a intrebat daca ma deranjeaza secretiile, i-am zis ca nu si asta a fost.
Iubirisca
30+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
Vivela spune:
neata pe la amiaza si de la noi
am intrat mai mult sa va urez sarbatori linistite si insorite, nu stiu daca mai apuc sa intru. maine dimineata plecam si noi cateva zile sa ne aerisim creierii, sper sa ne intoarcem mai relaxati, ca parca prea s-au adunat multe.
David a fost (este) cam racit, a facut iar febra (problema noastra, ufff), acum e doar cu mucisori si foaaaarte atasat de mine, vrea tot timpul in brate, e maraici...sta la mine in brate pe burta de parca sta pe scaun, cred ca e foarte confortabila pozitia pt el
. culmea, de cand sunt nevoita sa-i acord lui atentie aproape 100% parca nu ma mai jeneaza nimic, nu ma mai doare nimic, asta e partea buna a lucrurilor.
marti o sa am si eu intalnire cu nazdravanul nr. 2, sper sa fie ok. mie dr nu prea imi spune greutatea (vad ca voua va spune mereu), ceea ce e un lucru bun, ce rost are sa ma streseze aiurea, il intreb daca e ok si daca el zice ca e bine, nici nu ma gandesc sa nu fie asa.
aveti grija de voi si de bebei, nu va inghesuiti sa nasteti acum in perioada asta
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui corinasmile Eu am luat impreuna cu Mira si Alinutzaa perne pentru gravide(acea in forma de semiluna), de la o tipa din iasi. Fetele am vazut ca sunt multumite, pe cand eu nu prea am reusit sa ma impac cu ea pentru dormit, asa ca o tin cuminte in dulap si astept sa o folosesc la alaptat Sunt si eu interesata sa vad raspunsurile fetelor cu bebei, daca au avut si le-a fost utila. Corina 27s+ cu Maria |
Si eu mi-am luat perna, insa o pot folosi doar in timpul zilei de imi sprijin spatele in pat, noaptea nu o suport pentru fosneste de numa' (e umpluta cu granule de polistiren) si oricum stau eu prost cu somnul. S-a si subtiat mult, cred ca trebuie sa mai adaug niste polistiren. M-am tot uitat la poze cu mame care alapteaza cu perna sub bebe, dar nu ma vad folosind-o in acest scop; nici nu imi pot sprijini burta de ea, ca in poze, ca nu-i place lui iubirici, imediat se apuca sa ma loveasca. Dar pentru sprijinit coloana pe timpul zilei, in pozitie semi-sezand e super ok.
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7