"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxuta spune:

Multumesc fete dragi pentru urari!
Sunt alaturi de voi si va citesc cu constinciozitate. Ma bucur impreuna cu voi pentru vestile bune si ma intristez la cele mai neplacute. Sper din tot sufletul ca odiseea aceasta sa fie numai cu mamici si bebei sanatosi si cu nasteri usoare, refaceri rapide si muuult laptic pentru cei mici.
Din pacate eu n-am scapat nici macar de moderare...incerc sa bag astazi cateva mesaje si sa ma vedeti in timp util.
Cum pot modifica semnatura? Am ramas cu 6+, de fapt sunt cu 34+.

Roxana 6+ si Tudor 9.06.2008

Mergi la inceput

Ii doresc Carlei, din toata inima, mazarichi sanatoase si mancacioase, recuperare completa si rapida. Sa mearga acasa cu minunile mici cat mai repede si sa intre in starea de normalitate pe care ne-o dorim cu toatele dupa marea intalnire.
Cel putin eu intrebam, dupa ce l-am nascut pe Tudor, pe prietenele mele mai experimentate "cand intram in normalitate". Raspunsul era ciudat pentru mine care eram super obosita, stresata, deprimata..." pai, asta e starea de normalitate!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxuta

Sunt alaturi de voi si va citesc cu constinciozitate. Ma bucur impreuna cu voi pentru vestile bune si ma intristez la cele mai neplacute. Sper din tot sufletul ca odiseea aceasta sa fie numai cu mamici si bebei sanatosi si cu nasteri usoare, refaceri rapide si muuult laptic pentru cei mici.
Din pacate eu n-am scapat nici macar de moderare...incerc sa bag astazi cateva mesaje si sa ma vedeti in timp util.

Roxuta, semnatura o poti modifica asa: intri in contul meu, profil personal, editeaza profil, optiuni profil, dai click pe + si o sa-ti apara semnatura, modifici si dai click pe trimite datele si gata. Sper ca am fost explicita.

Theodora 27+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:

Roxana, intri in profil personal / editeaza profil personal / optiuni profil (jos de tot) / semnatura - si acolo schimbi

Cristina, fericita 29+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:

Mergi la profil personal, editeaza profil, optiuni profil, semnatura; acolo in casuta modifici ce-i de modificat.
Iti trimit pm ce i l-am trimis si Iubiriscai, poate te ajuta.

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mai, ce saritoare suntem !
Tot de la profil iti activezi si pm.

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Roxuta : ca sa scapi de moderare mai trebuie sa trimiti 3 mesaje ... trimitele cat mai repede si sa ne auzim cat mai des, sa nu mai stai in umbra

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Neata - neata

in sfarsit sunt happy ca am dormit si noi cat de cat azi-noapte, dupa ce luni si marti noapte luna plina de care ne-a avertizat Ana (pisi) nu m-a lasat sa dorm decat vreo 2 ore pe noapte.

Azi ne laudam si noi cu 32 sapt pline, chiar daca ieri la eco baietelul era mai micut cu vreo sapt si ceva si fetita era in grafic, dar nu mai credem deloc in masuratori

Nico si Mira felicitari pt eco. Mira ce bine ca ai asa bblina de peste 2 kg deja

Doamne Sabina ce cretini sunt vecinii aia - dar tie numai nervii nu iti lipsesc acuma, sa ti se declanseze ceva

Sorana distractie placuta la Sibiu si grija mare
mergeti cumva in zona de la Curmatura Stejii ?

Aniska felicitari pt bblina mare si avansata !

Mary bafta multa la eco !

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Sunteti extraordinare!!!!
Cat despre noptile proaste... Tudor si acum se mai trezeste, spre dimineata, pe la 4.00 si stam cu ochii beliti, cantecele, mangaieri vreo 2-3 ore pana adoarme din nou. Asta pe langa arsurile mele, burta ca un bolovan si spatele care ma innebuneste noaptea...
Sunt totusi bucuroasa ca nu e asa in fiecare noapte si incerc sa-mi pastrez optimismul, calmul si-mi spun tot timpul ca se poate si mai rau. Mai ales cand o sa vina bebe nou si o sa ne trezim la 2 ore, cele mai putin norocoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, burtici!
Mary - multa bafta la eco, sa veniti cu vesti bune!
Sabina - nu-ti mai face nervi din cauza vecinilor dar, daca crezi ca iti va fi mai bine decat sa tii totul in tine, varsa-ti tot oful pe ei inainte de cezariana! Iar Ale e o dulce, atat de grijulie cu mamica ei. Bafta la intalnirea cu anestezistul!
Vero - multumim pentru vestile despre Carla, imi dau seama ce satisfactie trebuie sa simta acum mamica ca le-a tinut in brate si reuseste sa le hraneasca mai bine.
Sorana - drum bun la Sibiu si distractie placuta, sa te intorci cu bine de acolo, cu colul cel putin la fel de mare!
Roxuta - La multi ani, cu intarziere, sa fii o mamica fericita!
Corina - felicitari pentru taticul absolvent!
Si, pentru fetele pe care le-am uitat, !
Intrebare (daca cumva ati mai abordat subiectul sa imi zica cineva sa caut in urma) - planuiti sa va cumparati perna de alaptat? Si daca da, care? Ca mie imi face cu ochiul una de la Jane, dar ma gandesc sa nu fie tichie de margaritar!

Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput