"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Sabina ce dulce e Ale cum iti poarta de grija, parca s-au inversat rolurile
Succes la intalnirea cu anestezistul! Cu kg fetelor...pai eu si soramea am avut una 1700, una 1800 si am recuperat, am fost cele mai mari din clasa mereu. Cand eram mici eram sensibile, aveam spasmofilie, lesinam, dar uite ca nu e nimic f grav si suntem mari si voinice.
Ma duc la mop si la aspirator ca azi vreau sa ajung cu Mircea in Drumul Taberei si la ce aglom e trebuie sa plecam devreme.
Vreau sa stau la mama vreo 2 zile.
Daca nu mai apuc sa intru, spor la treaba si PAste Fericit tuturor, dar cred ca mai bag eu nasul ca nu ma pot abtine.
va pup pe toate

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata buna..Va servesc cu o cafeluta, ceai ce doreste fiecare..e tare urat, asa ploua
Sabina ma i-au niste emotii numai cand te citesc.ce scumpica e Ale..
Va doresc o zi frumoasa

Elena 28+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata burtici !
M-am trezit de o jumatate de ora si deja m-a luat cascatul ... si rau de tot nu gluma .
Va doresc si eu o zi cat mai placuta !
Voi reveni

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata si de la noi, burtici !

Iar am avut o noapte in care am cam cedat nervos: m-au durut rau spatele si stomacul si m-am apucat de vaicarit: ca nu mai pot, ca nu mai stiu cum e sa te simti normal, ca n-o sa-mi mai revin niciodata, bla bla. Mi-a trecut supararea pana la urma, ca oricum n-am incotro . Asa ca azi raportez o zi de zombi, da speram la mai bine .
Spor la treaba burticilor harnicute care se pregatesc de Pasti !

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata si de la noi!

Ma bucur tare pt vestile despre Carla si bebeline, incet-incet se rezolva toate si vor avea, sper, un Paste minunat impreuna!

Nico, felicitari pt vestile bune de la eco!

Mira, bine ca e totul ok cu tine si esti doar mai ocupata decat inainte.

Laurita, waw, mai poti iesi cu Mirci in parc si la cumparaturi?? Bravo, esti tare. Eu una ma simt epuizata doar sa-l iau pe Matei de la gradi, sa-l aduc acasa, sa-l hranesc si sa-l culc, nu m-ar tine nici spatele, nici burta sa fac plimbari lungi in parc cu el, eu am delegat la bunici aceste activitati.

Sabina, fii tare, o sa fie bine, ai sa vezi! Ce dulce e Ale, cum are ea grija de mami, cand o sa-mi poarte si Matei de grija oare??

Theo, mi-ar face placere sa ne vedem pe-acolo, pe la tine, stiu unde e Nea Moudania, trecem cumva pe langa in drum spre Kalamitsi, ne mai auzim oricum pana atunci...Nu stiu daca o sa-l iau pe Tudor, dar pe Matei il iau sigur. Nu-mi vine sa-l las acasa pe bebelin, dar inca ma mai gandesc cum o fi mai bine pt el..

Dragelor, noi maine plecam la Sibiu si nu stiu daca mai apuc sa scriu ceva azi, din motiv de bagaje, pregatiri, etc, asa ca va urez din suflet sa aveti un fericit, cu multa bucurie in suflet, alaturi de cei dragi si de minunile din burtica! Multe si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Si pt Sabina, in mod special, sa stai cumintica si linistita, sa fii optimista pt ca sigur o sa fie totul bine, sa mananci drob si ce-ti mai place tie si sa ne trimiti numai vesti bune. Sper sa fiu acasa cand incepem galeria, insa energia pozitiva ti-o voi transmite oricum

Nu stiu ce mai voiam sa zic, poate mai intru azi macar sa va citesc, va pe toate si numai ganduri bune de la noi!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 35+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatzaaa..

Si eu sunt ametita rau azi, la fel e Vlad si maica'mea, deci cred ca e smth in the air

Fost ieri la cursul prenatal de la Filantropia, au vorbit despre ingrijirea bebelusului in primele zile acasa, si baita.
Un tatic mai curajos a exersat baita cu papusa, restul s-au hlizit
Luat una bucata diploma pt sot(platit 10 ron), care era f mandru de ea. Tre sa o ducem medicului de familie, parca.

Am facut si un mic tur al maternitatii, vazut saloanele. Arata f bine spitalul, ingrijit, curat. Saloanele comune mi s-au parut cam inghesuite, insa cred ca totusi aveau baie individuala.
Rezervele de o persoana aratau chiar f bine, curate, mobilate decent (desi nu f spatioase), cu posibilitate de a-l tine pe bebe in rezerva, daca asa prefera mamica. Baie curata cu dus, comuna pt 2 rezerve vecine.
Costa 300 ron pe noapte.
Eu am avut un atac de panica dupa vizita asta, m-a ingrozit faptul ca va trebui sa stau acolo singurica
Stiu ca pare o prostie, insa eu sunt f "lipita" de sotul meu, ma apuca anxietatea daca suntem separati o noapte de ex. Si toata treaba asta e probabil accentuata si de hormoni acum.. In fine, mi s-au umplut ochii de lacrimi, iar Vlad saracul nu stia ce se intampla, ma tot intreba daca a gresit cu ceva, daca a spus ceva aiurea, scumpul de el..
Hai ca v-am plictisit cu temerile mele.

Urmatoarea runda de cursuri incepe miercurea viitoare, pt cine este interesat. Repet ca pot veni si mamici care vor naste in alte spitale. Cursul se tine in "amfiteatru". Intrati pe la sectia de garda si intrebati acolo cum se ajunge la sala. Sa ajungeti putin inainte de ora 5, ca vine destul de multa lume si se ocupa repede locurile.

Sigur mai vroiam sa discutam ceva, dar mi-a iesit din cap acum. Revin.

Corina 27s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Mary, bafta multa maine la eco Sper sa se fi rezolvat problemuta la rinichi, si noi avem aceeasi pb si se pare ca este destul de comuna... Si eu imi pun sperantele in morfofetala de trim III, sa dispara pana atunci...

Cristina, fericita 29+ cu Patricia

Crissy, rocsy, pisi-pis, Nana, Onana, - multumesc de sustinere! Sper din inima sa fie totul foarte bine miine!

Crissy, la tine de cit era dilatatia la eci de trim II? Stii mai multe pe subiect decit am ... refuzat sa ma informez eu pina acum? Am mai spus aici: medicul la care am fost la morfofetala de trim II mi=a spus ca ar fi de 8mm, cind normal e sa fie de 6 mm parca... insa nu a consemnat ca atare pe raport nimic. Mi-a recomandat reevaluare ... iar eu am judecat k e numai un interes de a mai veni o data la el, din acest motiv acum am ales un alt medic pentru morfologia de trim III... Sa dea domnul sa fie bine si la bebe tau - asa am constatat si eu: e destul de comuna povestea asta, insa auzisem ca e mai frecventa la baietei decit la fetite.
Concluzionind: ce stii tu despre aceasta dilatatie de acum? Daca nu este tratata imediat dupa nastere, am inteles ca ar conduce spre ... un fel de insuficienta renala? Stiu ca si pe Madutza in UK au linistit-o medicii, insa mereu am spus ca altfel este cintarita medicina afara... Sa speram k si pe bebeii nostri ii va apara DD de probleme!!!

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

�Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea �ntre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia �ntreaga�

Mary, la morfofetala de trim II nu-mi aduc prea bine aminte, dar cred ca dilatatia era pana in 6 mm, limita parca e la 5. Asta la 21 de saptamani deci. Am mai facut o eco acum o saptamana, la 28 sapt si 5 zile, si diltatia a crescut la 9.8 mm . Sper sa fie mai ok cand merg la morfo de trim III, la 32 de sapt... Am citit oricum ca pana in 10 mm nu prea sunt probleme, se rezolva in general intrauterin sau de la sine pana la 1 an, daca nu, cu tratament. Off, tare n-as vrea sa faca antibiotice asa de mititica, om vedea, poate exista si tratamente homeopate, dar speram sa nu fie cazul.

Mai multe informatii am cautat si am gasit articolul dr. Tutunaru, care e un super medic, am auzit numai de la excelent in sus de dansul, iata ce zice: http://www.eva.ro/sanatate/sarcina/ce-este-hidronefroza-fetala-articol-4008.html

In rest, iata mai multe discutii de pe DC:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=85712

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=69831&SearchTerms=hidronefroza,fetala

Sper sa-ti fie de folos si te asteptam cu vesti bune de la eco!

Mergi la inceput

In primul rand sper ca Ioana ( Artu ) sa fie bine si sa fi avut prea multa treaba ieri de nu ne-a dat nici un semn ; si ai grija de tine si de Sabina !

Sa vad cu ce am ramas in rest :
Nicoleta_b : felicitari pentru rezultatul de la eco ; acelasi lucru vreau sa il transmit sau retransmit Mirei ca nu mai tin minte daca i-am spus sau doar am vrut sa ii spun .

Laurita : Sarbatori fericite si tie ( in cazul in care nu ne mai auzim )

Sorana : drum bun , Sarbatori fericite si multa grija cu efortul si de ce nu cu papa .
Apropo de papa,[red] sfatul dr. mele a fost sa nu exageram cu mielul si ouale [/red]( i-am zis sa stea linistita ca miel oricum nu mananc iar oua poate 2-3 maxim , si nu deodata ci pe parcursul mai multor zile ).

Sabina : tare grijulie Ale, dragutza de ea

Nana : si pe mine noapte ma apuca disperarea si eu nu am motive dureroase asemenea tie , doar plimbari dese la baie, rasuciri dificile in pat si din cand in cand aciditate la stomac ... si tot ma gandesc ca abia astept sa scap .

Sper sa ma mai tina coloana ca am remarcat ca atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta pocneste , culmea e ca nu am dureri de spate ! Acum incer sa ma invart cat mai finut , deja pocniturile respective ma streseaza !

Oare am scris tot ce am vrut sau am restante ?

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Am uitat bine-nteles sa ii multumesc Veronicai pentru vestile despre Carla ... ce bine ca au lasat-o sa isi tina in brate fetele .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Vaaaai, ce frumos ca a putut Carla sa-si ia mazarichile in brateee! Ce sentiment trebuie sa fie sa tii doua mogaldete dulci si iubite pe umar...

Ma bucur tare ca ii merge mai bine cu mulsul, cred ca e un stres foarte mare, dar e normal sa-i vina din ce in ce mai mult de acum, pt ca si mulsul cu pompa stimuleaza lactatia... Iar in curand bebelinele vor putea sa suga singure, si atunci sa te tii, ce productie o sa fie!!!

Mergi la inceput