"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Vero stiam ca mansarda e renovata dar nu stiam ca exista si saloane acolo.
Cineva zicea ca acolo sunt prematurii, e adevarat ?
Tu stii mai multe despre conditiile de acolo?
Sau cum poti prinde loc la mansarda ?
Stii daca saloanele au si baie ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

sunt cateva saloane, sincer nu stiu exact cate si sunt speciale pentru mamele ce urmeaza sa stea mai mult in spital
sa speram ca nu va fi cazul tau...
au o baie la 2 salone(salon de 2 pers), tv si frigider in camera,uscator pentru haine..sunt fainute
si alte vesti despre Carla
a fost astazi mutata la mansarda...am vb cu ea la telefon
a descoperit la una dintre colege o pompa Avent manuala care se pare ca da roade...intr-o ora a muls cam 50 de ml mai mult decat intr-o zi intreaga
era mult mai linistita acum avand in vedere ca reuseste sa scoata lapticul( asta a fost dupa mesajul de mai devreme ce l-am scris)
m-a rugat sa o parasc pe Natalia care mananca "ca o rama" ...este foarte mancacioasa dar pt ca nu e cumpatata vomita apoi...insa va invata ea sa pape incetisor
in weekend se gandeste sa revina pe forum, momentan ar vrea sa reuseasca sa se odihneasca ca a avut tot nopti albe
acum fiind doar cu o mamica in salon va fi liniste si spera sa poata dormi caci lipsa somnului este foarte pacatoasa
m-a mai rugat sa va transmit ca a fost f emotionata de mesajele pe care le-a primit..de cata lume s-a gandit cu drag la ea...si ca ii pare rau ca ne-a lasat sa asteptam atatea ore dupa cezariana
(mie mi se pare total normal sa nu te apuci de redactat imediat dupa ce iesi din operatie)
azi noapte aulasat-o sa ia fetitele in brate si dupa ce au papat i le-au pus pe umar... un sentiment minunat pe care cu siguranta nu pot eu sa vi-l descriu
cam acestea sunt vestile de la Carla eu m-am bucurat din tot sufletul ca a reusit sa se mulga( se pare ca nu mai exista pompe profi pe sectie, nu stiu de ce) si ca au mutat-o si acum se poate odihni

32+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Vero multumim de noutati
mi-a placut mesajul asa ca am citit de vreo 3 ori ce-ai scris, mai ales faza cu rama mi-a placut

ma bucur pt Carla ca daca tot mai are atata de stat acolo, macar are conditii bune

si ma bucur ca e impacata ca s-a rezolvat problema cu laptele

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sa vedem ce mai retin din ce am citit

In primul rand, veronicach ne bucuram de vestile bune de la Carla!! Multumim!
Nico felicitari pentru eco si tensiunea buna pe artere. PAste fericit!
dunemaire, R-ocsy, corinasmile merci mult pentru info referitoare la sling. Sunt f utile.
Teophilina
Pisi-pis sunt biiine, multumesc de intrebare. Nu am mai avut dureri azi, desi am fost in parc si la cumparaturi cu Mirci.
MAdamar succes la eco! Sper sa nu fie probleme cu rinichiul.
Mira felicitari pentru grasulina! Ma bucur ca ai treaba multa la mama ta si nu te apuca dorul cumplit de sot. E asa bine sa mai stai cu mama...eu stiu cand e Bogdan de garda ma duc si dorm acolo, e super, parca nu am nici o grija, desi Mirci e lipit de mine...
taty ana nu cred ca e o tragedie ca bb e mic. SI fata mea e mai mica cu o saptamana fata de varsta sarcinii si femur, desi eu mananc non stop. Ancutzicab are dreptate, femeile care au sarcini toxice si nu mananca nimic si fac copii de 3 kg? Sau femeile care pun cate 20 si de kg si bb e mai mic de 3 kg. Sanatos sa fie, drul tau are dreptate.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Vero, am devorat cele transmise despre carla,
Dragele de ele, minunate sentimente! Eu am "gustat"in vis senzatiile! Sunt mirifice... chiar si numai in vis!

si noapte buna!
Pe miine, cind revin cu noutati.

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna seara dragele mele!
Vai ce mult ati scris de ieri....!!!!
Va rugasem si eu ieri sa-mi spuneti ce sa fac sa pot scrie si eu colorat,cu litere mai mari si ingrosate ca nu ma descurc....va rog,daca aveti timp si chef sa-mi spuneti!!!
CARLA ma bucur ca sunteti bine toate 3,sa dea Dumnezeu sa veniti acasa cat mai repede!
La multi ani ROXUTA,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!!!
Noi suntem bine,am facut ieri 33 sapt dar d-na dr a zis ca avem mai mult cu o sapt si 4 zile...sper sa nu ma apuce nascarea cum mi-a zis ea...7 MAI!....vreau sa mai stau ...
Va pup,noapte buna!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

IOANA 5255 ne pregatim de galerie???
Am vazut ca esti programata la cezariana pe 06.04.10!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Anamaria, cand scrii mesaj nou vezi ca ai printre butonelele de la format unul cu un B mare - daca il apesi iti vor aparea niste b-uri intre paranteze drepte. tot ce scrii intre [ b ] si [ /b ] va aparea cu litere ingrosate.

Tot la format iti apare si optiunea culoare, aceeasi poveste cu ea ca si cu b-urile. Experimenteaza si o sa reusesti .

Am plecat la nani. Noapte buna!

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!!!

Eu am un program nebun... nu mai pot dormi noaptea, adorm pe la 4, ma trezesc foarte tarziu pe la amiaza, si apoi mai prin bucatarie, mai prin casa, mai in pat, si uite ca pe DC ajung mai greu. Problema e cu scaunul de la birou care mie extrem de inconfortabil, insa in noaptea asta voi rezista cu stoicism, ca sa citesc toooot

Tatiana, am vazut poze cu burtica ta frumoasa. Esti o graviduta super, si chiar arati foarte bine! Nu s-ar zice ca ti-ai petrecut atatea saptamani intr-un spital. Oricum, arati exact asa cum mi te imiaginam. Chiar am avut un soc cand ti-am vazut pozele (in sesnul bun, al asemanarii cu imaginea ta in mintea mea)

Alina, ne bucuram ca te-ai intors! Felicitari pentru vestile bune de la eco! Bine ca e sanatoasa bebitza, circulara nu e o problema cu cezariana.

Ale, felicitari pentru 30 de saptamani implinite Sper ca te simti mai bine si ti-a mai trecut raceala.

Virginia, felicitari pentru bebelina grasulina!

monica, vazut burtica frumoasa de 31 de saptamani!

Sabina, felicitari fentru bebeline grasunele! Imi pare rau sa aud ca ti s-a deschis colul..., da te rog eu mai rezista pana pe 6, k nu mai e mult. O sa ma rog pentru tine.

Vero, multumim mult pentru vestile de la Carla!!!

Carla... of... imi pare tare rau ca te chinui in halul asta cu mulsul, insa ma bucur sa aud ca ai doua fetite sanatoase si frumoase, care trebuie doar sa creasca ca sa le iei acasa. Nasol cu medicul ala rezident!!! Insa totul e bine cand se termina cu bine, nu? Multa putere, tie si micutelor tale!

Rocsy, Theo, sa stiti ca nu va ignor Chiar mi-e dor de voi si mi-e ciuda ca nu am mereu timp sa intru, insa pe calculatorul asta ma bat cu tata si cu mama, ca internet mobil pentru laptop nu am Insa promit sa nu mai lipsesc atata, caci m-am ambitionat sa recuperez in noaptea asta, si ma doare raaaau spatele, asa ca e mai bine sa va citesc in timp real... of, of... sper sa reusesc sa ma tin de cuvant, caci de maine incep cu prajiturile.

Ana, sa stii ca de o luna sunt la regim fara fainoase, dulciuri si prajeli tocmai pentru ca m-am ingrasat prea mult, iar de cand cu tensiunea nu am voie nici sare...Oricum, eu sunt ferm convinsa ca nu asta e esential, sa fie bebele grasunel. Din contra! Un bebe prea mare poate fi un inpediment pentru nasterea naturala, insa micuta noastra seamana cu tati, care are 1,90m.

Mary, iti tinem pumnii pentru maine la eco. Sa vii numai cu vesti bune!

Nico, felicitari pentru bebe con cohones sanatos

Uh... m-a luat somnul, am terminat de recuperat, insa mai pe diagonala cu cititul, tocmai pt ca ma omoara spatele. Gata, nu mai fac!!! De acum citesc la timp!

Va pupic burtici!

Mira fericita 32+cu Maya Alesandra

AMR 8 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Neata fetelor, felicitari pentru Carla ca a scapat de stresul cu mulsul, si multa sanatate ei si comorilor mici.
Eu incep sa imi petrec din ce in ce mai mult timp la baie, cel putin noaptea am abonament, noroc ca reusesc sa adorm repede.
Azi e ultima zi de lucru inainte de mini vacanta de Paste, abia astept sa petrec in familie sarbatorile.

Iubirisca 30+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata si de la noi,

Vero multumim de vestile pentru Carla si cele mici. Asa m-a impresionat. Sper sa le dea drumul mai repede acasa si daca mai vb cu ea te rog, sa le transmiti Sarbatori Fericite din partea mea. Ce bine ca sta in conditii mai decente, a rezolvat si cu laptele.

Laurita eu cu Ale am luat +25 de kg si abia a avut 3 kg la nastere si 49 de cm. Acum am mari emotii cu fetele.

Mira draga de tine. Stai cumintica acolo.

Nico Sarbatori Fericite si tie. Sa aveti parte de un Paste linistit si frumos in familie.

Roxuta spun si eu La multi ani cu intarziere.

Aniska nu scoate inca motatele, ca ma ia cu rece pe sira spinarii. Incet incet incep si eu sa realizez ce ma asteapta si dau din ras in plans. Stresul incepe si la mine sa se vada. Noroc, ca mai am de lucru mult azi si maine si mai uit, dar de sambata am la ce ma gandi . Oricum azi noapte am zis ca nasc, am avut asa niste dureri ciudate, cred ca stateau ele aiurea pe ceva.

Azi la 12 sper sa am intalnirea cu anestezistul. Va tin la curent.

Azi noapte fii-mea s-a culcat la 12.30, dar din cauza mea de nervoasa si agitata ce eram, ptr ca iar vecinii mei dragi s-au gandit sa ma sune, ca ii streseaza copilul meu, care tocmai ce iesise din cada si era in pat incercand sa o adoarma soacra-mea. Sunt momente cand nu mai suport, nu ma mai tin nervii. Uneori imi vine sa sar la bataie asa gravida cum sunt si sper sa nu aibe nesansa sa dam azi nas in nas in curte, ca nu sunt in pase prea bune. Toate ca toate pana la copil.

Artu esti bine? Parca nu ai intrat ieri.

Nana zau ca ar trebui astia sa iti dea comision, la cate carucioare s-au comandat. Adevarul, ca e tare frumos.

Eu saltea mi-am luat de la babycomfort, am luat 2, de cate 90 si ceva lei bucata.

Fii-mea ieri m-a intrebat daca ma duc azi la dna dr sa le scoata pe fete. Sper ca nu a avut gura aurita. Oricum aseara m-a intrebat daca la spital voi avea pat, cine imi da sa mananc si cine va avea grija de mine. Tare m-a impresionat cum isi face ea griji ptr mine, sa am unde dormi, manca etc. Of mai e asa de putin. Singurul lucru care imi da putere, e cand ma uit la ea ca maine poimaine are 4 ani si in ziua cand am nascut-o ma stia tot spitalul de la portar pana la femeia de servici. Acum sper sa fiu mai rationala si normala

Va doresc o zi usoara si cu mult spor.

Sabina 36+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 1 saptamana

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput