Vacanta in Turcia (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uf, Marina, s-a schimbat asa de mult in rau Rixos Sungate? Imi pare rau sa aud...anul trecut mie mi-a placut mult, serviciile au fost ok si copiii in culmea fericirii.
Anul asta am plecat cu inima stransa la Lykia World (as fi ales din nou Sungate daca nu erau mai scumpi- la ei copiii sunt copii pana in 11,99 ani, dupa aceea platesc pret de adult, de aceea nu ne-am dus acolo). Am ales Lykia World & Links Golf Antalya, unde acceptau pret de copii pana la 14 ani.
Mi-a placut, a avut plusuri si minusuri. Ca plusuri fata de Sungate: plaja era mult mai buna, cu nisip fin si intrarea in apa lina, camerele (noi am avut family room cu 2 dormitoare, 2 bai si o terasa uriasa) erau f f moderne si aproape noi (al 3-lea an de existenta a resortului), restaurantul principal avea mese f multe afara si o terasa superba care se continua cu pajiste cu gazon si pini, unde se puteau distra copiii, nu a fost niciodata problema sa gasim masa afara, mancarea mi s-a parut mai diversificata fata de Sungate pentru ca aveau o zona de gratare afara unde pregateau si la pranz si seara minim 3 feluri de peste, frigarui de miel, pui, friptura de vita, spectacolele au fost f bune si au amfiteatru in aer liber, f frumos.
Ca minusuri: vegetatia nu e asa bogata si diversa ca la sungate, e resortul mai nou si nu au avut timp sa creasca plantele atat de mari, clubul de copii era cam dosit si inauntru, nu am lasat copiii acolo, la Sungate au stat mult la Kids Kingdom ca era in aer liber, langa piscina, tobogane mai putine decat la Sungate, locuri de joaca mai putin amenajate.
Per total a fost o vacanta reusita, mi-a placut luxul camerelor si dotarile lor, minibar umplut zilnic, lapte la cutiute in frigider- f bun pentru fetita de 4 ani- cutiute cu pai, personal f dragut si amabil, m-au lasat sa fac late check-out la ora 18.00 pentru ca pleca avionul tarziu din Antalya. Am card de fidelitate si poate ne vom intoarce in cativa ani, e un club frumos, cu servicii bune si f putin populat de rusi (erau multi englezi, belgieni, olandezi, nemti si familii de romani f ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sungate nu a fost neaparat rau....dar am ajuns pana la directorul general cu plansul. Nu lucruri mari , tampenii dar suparatoare prin numarul lor. Late checkout e 180 USD. Nu s-a putut face fara interventia directorului in conditiile in care eram un grup de 6 familii si 3 din ele isi facusera ultimii 3 ani vacanta in sungate. Si nu am cerut sa nu platim. Mi-au trebuit 2 zile sa capat un halat curat, nu muream fara halat, prosoapele erau ok si tot asa... personalul din receptie era de-a dreptul nepoliticos. I-am scris zilnic un mesaj D-lui general manager in caietel pe subiectul asta... ne si distra de acum. Iar managementul ne-a tratat absolut profesionist si prompt. Ceea ce ne-a dus la concluzia ca se poate dar incep sa o faca pe romanii :(

Toata gasca de copii a fost super fericita la Sungate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna,

Noi suntem 3 adulti si un infant (adica parintii mei, eu si fetita de 1 an si 8 luni). Vrem sa mergem in a doua jumatate a lunii august in Lara ca e aproape de aeroport, plaja cu nisip si ne tot socotim la ce hotel sa mergem si ce fel de camere/camera sa luam.

Cel mai ieftin e toti 3 plus fetita in aceeasi camera, dar mi-e ca 10 zile toti gramada o sa iasa nasol (, in general ne impacam bine, ca locuim impreuna, dar na... nu stam in aceeasi camera). Asa ca variantele ce mai raman sunt camera dubla 2 adulti + camera single adult cu infant sau family room cu 2 incaperi ce comunica.

A mai fost cineva la family room, merita? Sau mai bine 2 camere standard?

Iar referitor la hotelurile de pe lista primita de la agentie, a mai fost cineva la:
Hotel Kervansaray Lara 5*
Hotel Miracle Resort 5*
Hotel Sherwood Breezes 5*

cum sunt? Pe care sa-l alegem, ce ziceti?

La hotelurile acestea am primit preturi decente pentru family room, ca la Hotel Rixos Lares 5*, spre exemplu, desi o tripla ar costa undeva la 3400 euro, un family room iese la peste 7000 euro, diferenta e imensa.

Insa la hotelurile pe care le-am pus eu mai sus ofertele pentru un family room cu 2 incaperi / 3 pers + infant / 10 zile sunt intre 3400-4000 euro. Mi-e sa nu fie nasoale hotelurile fiind asa diferenta mare de pret fata de Rixos Lares despre care am citit review-uri bunicele si pe aici si pe alte site-uri.

Multumesc,
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Camelia, eu nu as merge la niciunul dintre hotelurile de mai sus. Cel mult un Delphin sau un Royal Wings, Barut, IC green palace a avut si el impresii bune, doar ca este putin mai invechit.
Sau as alege sa fac un transfer mai lungg si m=as orienta catre `belek sau side.

In ceea ce priveste camera, la cum sunteti voi structurati, as alege in mod cert 2 duble interconectate (sau family), pentru ca, daca luati duble normale, riscati sa va distribuie in parti diferite ale hotelului, iar suprafetele fiind foarte mari, ar insemna mult timp pierdut pana va gasiti si telefoane cheltuite aiurea.

Vacanta placuta!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 6+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Bebe Beca, de ce nu ai merge la acele hoteluri? Ai fost si nu ti-au placut sau ai alte criterii dupa care te ghidezi?

N-am pus toate preturile primite, la IC Green Palace si Delphin Palace, Delphin Diva o camera familiala cu 2 incaperi cum vrem noi, pe 10 zile in august e peste 5000 de euro. Si asta mi se pare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nu as merge acolo pentru ca, din toate informatiile pe care le am, nu sunt niste hoteluri foarte bune. Nu as sti sa spun acum criteriile care m-au ajutat sa imi formez aceasta parere de acum cativa ani. Sunt ponturi primite de la agenti de turism care le-au vazut. Si experiente de la oameni care au fost acolo. Etc. Dar, bineinteles ca totul este o chestiune legata de asteptari si nevoi. Si gusturi. si, poate cel mai important, totul depinde de p[ret. Iar miracle, de exemplu are un raport calitate/pret cinstit, din ce stiu eu.

Mie Lara nu imi place pentru ca este un cartier al Antalyei. Pe o parte sunt plaja si hotelurile si peste strada se vad blocurile oamenilor. Nu este ideea mea de vacanta. Pana acum am ales Belek, iar anul viitor as vrea sa incercam Kemer, daca bugetul nu ne va mai permite Belek-ul

Nu puteti merge numai voi doi si fetita? Ar costa si mai putin si ati putea alege dntre hotelurile foarte bune.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 6+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Am inteles. Acum sincer, legat de asteptari si nevoi, noi nu suntem deloc, dar deloc genul fitos, ma intereseaza sa fie curat, camerele linistite (ma enerveaza la culme hotelurile in care auzi tot ce se petrece pe hol sau in camera vecina) si mancarea buna, sa am de unde alege ce sa-i dau fetei de papa. Si plaja cu nisip, intrare in apa progresiva, sa ne putem balaci in voie cu totii si cei care stim sa innotam si cei care nu stiu.
Ma doare fix la 2m in spate daca la piscina se servesc sau nu coctailuri cu umbreluta, daca ma intelegi.

De mers doar noi doi cu fetita pica varianta anul asta, tati sta prost cu zilele de concediu, plus detesta marea, asa ca dupa ce ne intoarcem din Turcia mergem un pic cu el la munte. De fapt, bunicii sunt cei care pleaca oricum in concediu si m-am "lipit" si eu cu fetita de ei, ca sa zic asa.

Maine ma duc la agentie sa vad ce oferte mai primim, sincer hotelul Miracle mi s-a parut ok din ce am vazut pe site si review-urile par ok, sa vedem...

Multumesc mult,
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

a mers cineva pin-acum in formula 1 adult + 2 copii mai mari (9/10 ani) ?
ce tip de camera pot lua? aveti idee cum se plateste pt copii in cazul asta?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Camelia dintre cele 3 variante ale tale as alege clar Miracle.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

ne-am intors azi noapte din Turcia. Desi am plecat la Rixos Sungate in Kemer, ne-am intors de la Calista din Belek...

Am fost atat de dezamagiti de Rixos, incat a doua zi am sunat la agentie in Romania si am cerut sa fim mutati; am cerut direct Calista, pentru ca fusesem anul trecut si stiam exact la ce sa ne asteptam. Am plecat a doua zi; Marina, imi cer scuze ca n-am sunat, asa cum am zis, dar am plecat din Rixos foarte repede.

Ce nu ne-a placut:

- camera veche si murdara; de mult n-am vazut o baie asa insalubra intr-un hotel care are 5 stele;
- restaurantul principal era horror; prost organizat, vechi, murdar; arata mai mult ca o sala de mese si nu ca un restaurant;
- plaja - mica si total neprietenoasa;
- receptia mi-a amintit de hotelurile din Mamaia;

Ca idee generala, tot complexul ni s-a parut vechi si neingrijit (receptie urata si ponosita, baile murdare, etc).

Am spus si dupa ce am fost la Rixos in Belek, ca Rixos-ul mi se pare mult supraeveluat. Nu poti comparat Rixos-ul din Belek (care este de un lux, in spatiile comune iesit din comun) cu Rixos-ul din Kemer (care, asa cum spuneam, are nevoie de o baie buna), dar ambele mi se par supraevaluate.

Ce ne-a placut:

- outdoor-ul in general, gradinile superbe.

Am plecat la Calista, unde am fost si anul trecut; complex pe care il consider cel mai echilibrat si elegant din toate cele pe care le-am vazut.

Asta a fost experienta noastra de anul asta in Turcia; si cred, ultima experienta in acest gen de cluburi.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput