Vacanta in Turcia (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Moss spune:
Madau, poti sa-mi spui cateva cuvinte despre Cornelia Diamond ? Am inteles ca l-ai vizitat....
L-am vazut si eu pe fuga in 2008 cand am stat la Susesi.
Si pentru noi Susesi a fost cel mai bun hotel in care am stat si nu am avut ce sa reprosez.
La Ela Quality am fost in 2007, cand s-a deschis, si a fost foarte bine dar deja din 2008 standardul lui a scazut foarte mult.
Eu am lucrat in turism 11 ani si am ramas in relatii de prietenie cu partenerii din Turcia, cu care lucram atunci. Prin urmare, imi cumpar biletele de avion de aici si cazarea direct din Antalya.
Am platit 260 euro / biletul de avion si 1500 euro cazare 7 nopti la Cornelia Diamond, adica cu 250 euro mai putin decat in RO.
Cei din Turcia m-au invatat sa aleg intotdeauna hoteluri cat mai noi pentru ca gradul de uzura dupa un singur sezon este foarte mare.
In ceea ce priveste serviciile in hoteluri trebuie sa mai stiti ca doar 20 % sunt personal calificat iar restul sezonieri.
Noi plecam la Cornelia la sf lui August.
Astazi trebuie sa plecam in Bulgaria dar fiind vreme urata si acolo am refacut rezervarea pentru luna August. Pentru prima data in viata mea ( si repet, am lucrat 11 ani in turism ) am gasit in Bulgaria un hotel extrem de flexibil si atent la dorintele fiecarui client.
Drum bun si vacanta placuta celor care urmeaza sa plecati.
Cristina
Bebe Beca spune:
Bb_yasmi, vacanta placuta!!!!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 6+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
bb_yasmi spune:
bebe beca
in aceasta seara am ajuns la resort.... e superb aici!!!! de vis...
iar cei la TEZ TOUR sunt super profi si fff bine organizati. stiu turci sa faca turism!
mamica fericita de 2+ si 7 s
maine suntem in Antalya!! yupiii
bb_yasmi spune:
stie cine sa imi spuna aprox cat e gramul de aur la turci? stiu ca nu e la gramaj ci la model, dar daca v ati cumparat si ati facut o comparatie cu romania.......
luni am stabilit o iesire la shoping in antalia, la pielarie si aur.
astept pareri/impresii.
mamica fericita de 2+ si 7+
pupici din Antalya!! :)
Sheannamp spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moss Madau, poti sa-mi spui cateva cuvinte despre Cornelia Diamond ? Am inteles ca l-ai vizitat.... L-am vazut si eu pe fuga in 2008 cand am stat la Susesi. Si pentru noi Susesi a fost cel mai bun hotel in care am stat si nu am avut ce sa reprosez. La Ela Quality am fost in 2007, cand s-a deschis, si a fost foarte bine dar deja din 2008 standardul lui a scazut foarte mult. Eu am lucrat in turism 11 ani si am ramas in relatii de prietenie cu partenerii din Turcia, cu care lucram atunci. Prin urmare, imi cumpar biletele de avion de aici si cazarea direct din Antalya. Am platit 260 euro / biletul de avion si 1500 euro cazare 7 nopti la Cornelia Diamond, adica cu 250 euro mai putin decat in RO. Cei din Turcia m-au invatat sa aleg intotdeauna hoteluri cat mai noi pentru ca gradul de uzura dupa un singur sezon este foarte mare. In ceea ce priveste serviciile in hoteluri trebuie sa mai stiti ca doar 20 % sunt personal calificat iar restul sezonieri. Noi plecam la Cornelia la sf lui August. Astazi trebuie sa plecam in Bulgaria dar fiind vreme urata si acolo am refacut rezervarea pentru luna August. Pentru prima data in viata mea ( si repet, am lucrat 11 ani in turism ) am gasit in Bulgaria un hotel extrem de flexibil si atent la dorintele fiecarui client. Drum bun si vacanta placuta celor care urmeaza sa plecati. Cristina |
Unde pleci in Bulgaria?
miflore spune:
Buna fetelor,
M-am intors acum o saptamana din Turcia, Kemer, hotel Akka-Antedon. A fost ok, nu pot spune superlativ, dar ok. S-a stricat cartela de la camera de vreo 2 ori, trebuie sa cobori la receptie, etc etc, am lasat prosoapele pe sezlonguri peste noapte (e-adevarat ca trebuia sa le luam noi in camera dar e destul de incomod sa te cari cu ele - era mai bun sistemul cu cartele de la Ela Quality), rusi cat cuprinde ca-n toata Antalya, enervant pana la urma, mancarea diversificata dar putea fi si mai si. Intrarea in mare e nasoala, pietre taietoare si apa brusc adanca. Plaja e relativ buna, au carat baietii nisip si se poate lucra cu galetusa si grebla. .
Ca si plusuri au spectacole de divertisment f. bune spre deosebire de Ela la care-am fost acum 2 ani. Erau invitate diverse trupe specializate, circ, dans, concursuri, animatie la piscina, pentru copii f. frumos, isi dadeau interesul. Camera noastra a fost mare, cam 40mp sa zic (fiind pe colt) aveam 2 privelisti, intrarea la hotel si muntele. Celelalte camere de-a lungul holului mi s-au parut destul de mici (pana-n 30mp). Baia era maricica si ea, si cada si cabina de dus separat. Minibarul in camera umplut zilnic, pe masa in fiecare zi cubulete de rahat, draguti. Treaba cu ploaia a fost ciudata, ne-a plouat de 3 ori, turcii isi faceau cruce ca n-a mai plouat asa de ani. Ploua si-ntr-o ora era vreme buna de plaja si piscina. Piscinele fff. curate si mari si goaleeee, eu nu stiu ce faceau toti oamenii astia, full la mese si la cafele si la baruri si piscinele goale goale, cativa oameni in ele. Chestie care mi-a placut la maxim mai ales ca fi-mea impreuna cu colacul ei ar fi dorit sa si doarma pe apa. Am fost in Kemer de 2 ori, un orasel frumos, am fost si la delfinariu. Pe fi-mea a muscat-o in ultima zi un paianjen de pleoapa, saracuta nu mai putea deschide ochiul. I-a trecut in 3-4 zile. Aaaa, seara era plin de lilieci, intr-o seara unul a intrat in holul hotelului si era cam bulversat.Nu stiu ce sa mai spun, in ansamblu a fost un concediu reusit. Vacanta placuta tuturor!!!
miflore spune:
Moss, eu am fost anul trecut la Miramar, in Obzor, a fost foarte bine. Bulgarii sunt sub turci dar si preturile sunt la jumatate. Concediu frumos!
Marina spune:
back din Rixos Sungate....eu una servicii atat de proaste nu am mai vazut pe litoralul turcesc. Complexul e fain, ai ce face , camera era cam ponosita si pt prima data cand am regretat ca nu mi-am luat un halat de acasa, nu am avut curaj sa le folosesc pe cele din hotel.
Hotelul a fost FULLLLLLLL iar obiceiul cu prosopul lasat sa tina loc iar proprietarul aparea pe la 12 cand noi plecam, daca aparea a fost cel mai enervant lucru.
bb_yasmi spune:
maine plecam si noi de la LETOONIA GOLF RESORT BELEK.
nu pot face comparatie pt ca nu am mai fost in alt resort, doar din cele citite la voi. la anul ne vom intoarce cu siguranta tot in acest loc.
ceea ce ne-a placut:
- fffff spatios si aerisit resortul.
- extraordinar de multa vegetatie verde.
- personal fff simpatic, prietenos, amabil. vesnic iti zambeam si parca de abia asteptau sa te serveasca
- echipa de entertaiment este super!!!! ii vezi peste tot, animeaza tot resortul. de la jocurile la piscina/plaja, party-urile pe plaja seara, spectacole f bune .
- mancare ff diversificata/exagerat de multa . eu am avut ceva pb la acest capitol din cauza greturilor dar sotzul.....a fost incantat sa probeze din specialitatile lor.
- sucurile naturale, proaspat stoarse au un succes mare.
- camere spatioase, curate, prosoapele sunt schimbate zilnic, curatenia in camera , minibarul este umplut zilnic.
- proasoapele se dau pe baza de cartela.
- am intalnit doar 3 familii de romani. in rets erau din toate partile tarii (rusi, nemti, francezi, etc). nu ne-a deranjat nimeni niciodata.
- plaja cu nisip fin, intrarea in mare este lina.
- piscine ff mari, una imensa, o piscina semiolimpica si inca 2 piscine la bungalow-uri , plus un jacuzzi in aer liber.
altceva nu imi mai vine in minte acum. totusi nu inteleg de ce nu e asa promovat acest resort ca si ela, rixos, cornelia, etc????
mamica fericita de 2+ si 7+
pupici din Antalya!! :)