Vacanta in Turcia (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Marina spune:
macar nu sunt singura nebuna, desi eram mai multe familii, baia noastra era la fel de murdara la sosire dar tb sa le dau un punct si sa le spun ca dupa scandalul de la sosire plus reclamatia scrisa a doua zi camerele au fost curatate cu regularitate de ceas timp de 10 zile. Mie mancarea mi s-a parut foarte buna dar hotelul are maaaare nevoie de o revizie
Laura T spune:
Gabi, scuze ca te intreb: cum de a acceptat agentia sa-ti faca schimbarea? si daca v-au cerut diferenta, tot mi se pare bine ca au acceptat... Sau erati intr-o relatie mai speciala cu agentia respectiva?
Gabrielama spune:
Laura,
nu avem o relatie speciala cu cei de la Agentie, desi toate vacantele din Turcia le-am luat prin ei.
Pur si simplu am sunat la agentie si le-am spus foarte raspicat ca nu putem sa stam acolo si ca trebuie sa gaseasca o solutie; noi am platit o penalizare de 140 de euro pentru ca am schimbat, iar prietenii nostri au primit bani inapoi, caci la Rixos aveau un apartament, iar la Calista au luat o camera normala.
Marina, mancarea era buna, sunt de acord. Problema era restaurantul...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
cameliam spune:
madau multumesc pentru sugestie!
Intre timp am mai primit o oferta, Hotel Saturn 5*, tot in Lara. N-am prea gasit reviewuri pentru ei pe net, dar ma tenteaza.
Laura T spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Laura, nu avem o relatie speciala cu cei de la Agentie, desi toate vacantele din Turcia le-am luat prin ei. Pur si simplu am sunat la agentie si le-am spus foarte raspicat ca nu putem sa stam acolo si ca trebuie sa gaseasca o solutie; noi am platit o penalizare de 140 de euro pentru ca am schimbat, iar prietenii nostri au primit bani inapoi, caci la Rixos aveau un apartament, iar la Calista au luat o camera normala. Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Dar, Gabi, nu era (mult) mai scump Calista fata de Rixos Sungate? asa aveam impresia...
Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
Moniland spune:
Vreau sa ma duc cu fetitele in Turcia. As opta pt unul de Wow-uri: Topkapi sau Kremlin. Ati fost la ele? Care ar fi mai bun pt fetitele mele de 1 an si 2 luni?
Noi am mai fost in Turcia la IC Santai, Kervansaray Kundu, Delphin Botanic, Amara Club, Rixos Tekirova. Cam unde s-ar situa Wow-ul compartiv cu cele la care am fost?
Va multumesc
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
madau spune:
Eu n-as opta pt nici unul din ele, din cate stiu sunt slabe rau. Managementul e rus si nu au deloc serviciile de calitate obisnuite la alte hoteluri din Turcia. Nu ai alta varianta?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elag Dar despre Silence Beach Resort din Side? |
ma intereseaza si pe mine, dar vad ca nimeni n-a fost acolo
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Moniland spune:
Madau, mersi , deci tu asa ai auzit de Wow-uri? hmmmm.... Vreau ceva aproape de aeroport sa nu ma plimb 2 ore cu fetitele in autocar si zborul sa fie din Cj. Prea multe variante nu am. Si bineinteles sa nu-mi dau averea pe o saptamana in Turcia.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Denisa spune:
Daca vrei aproape de aeroport, cu zbor din Cluj, eu am mers pe Miracle acum 2 ani si pe Royal Wings anul acesta. Miracle e o alegere buna si nu foarte scumpa.
Nu am vazut diferente foarte semnificative intre cele 2, doar in ce priveste pretul. RW are mai multe tobogane, dar la 1 an si 2 luni acest lucru nu e justificat.
Eu am mers prin Eximtur in ambele cazuri.
RW e mai scump cam cu 20%, adica 2180 euro fata de 1800 Miracle (2 adulti + un copil 7 ani)
Denisa