Sunt disperata numai stiu ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Am patit si eu asa. De la o simpla viroza in 3 zile s-a transformat in pneumonie, cu febra de 39,8 care nu reusea sa scada mai mult de 6 ore. Panadol, alternat cu Nurofen sau supozitoare cu paracetamol. De la Klacid ne-a trecut pe Zinat si abia dupa fix 6 zile febra s-a oprit.
In loc de Biotics foloseam pe atunci Dicoflor. Iar acum pediatra recomanda Protectis.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Buli nu sunt medic, dar sunt cadru medical si stiu sigur ca pentru un simplu rosu in gat nu se da antibiotic. Se da doar daca este angina pultacee, adica mai pe romaneste, puroi in gat. Eu doar am spus ce cred, nu trebuie ca Ioana sa execute exact cum am spus. Am o pregatire in domeniul medical, profesez de cativa ani asa ca nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba. Sper ca m-am facut inteleasa.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Buli nu sunt medic, dar sunt cadru medical si stiu sigur ca pentru un simplu rosu in gat nu se da antibiotic. Se da doar daca este angina pultacee, adica mai pe romaneste, puroi in gat. Eu doar am spus ce cred, nu trebuie ca Ioana sa execute exact cum am spus. Am o pregatire in domeniul medical, profesez de cativa ani asa ca nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba. Sper ca m-am facut inteleasa.

Poze Diana
Povestea nasterii

atunci stii mai bine ca mine ca tb respectata opinia doctorului care s-a uitat in gitul copilului.
expresia "rosu in git" e folosita pt o gama f larga de probleme.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si daca varsta ta la profil e corecta, nu cred ca stii mai bine ca cineva trecut prin experiente cu copii bolnavi cum si cand se adiministreaza antibioticul.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buli, noroc ca esti majora
Scuzati de of topic.

Eu cred ca in acest caz, clar nu a fost un rosu in gat simplu, ca daca era doar atat, trecea si gata dupa cele 3 zile de antibiotic.
Deci clar e mai mult.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu stiu ce virsta am la profil, ma uit acusica
da's majora, parol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

18 anisori scrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004
pt virus antibioticul este ZERO si exudat.

Corect, antibioticul nu adreseaza o cauza virala si poate inrautati situatia: vezi informatie oficiala www.webmd.com/oral-health/sore-throat-cold-strep-throat-tonsillitis" target="_blank">aici:

"Antibiotics should not be used to treat a cold virus and sore throat. Antibiotics are effective only against bacteria. They will not work on sore throats associated with colds, which are caused by viruses, and may cause future infections to be worse and last longer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Tipic...antibiotic pentru rosu in gat eu nu inteleg doctorii care sar imediat cu antibiotic
La temperatura aproape 39 mi se pare un pic maricica, exista riscul de convulsii, se poata da Panadol alternativ cu Nurofen la 4 ore, antibioticul nu se da doar 3 zile cum ziceau si fetele, se da minim 5 zile fara intrerupere si e bine sa-i dai si biotics daca ii dai antibiotic pt ca altfel se deregleaza flora microbiana care exista in mod normal in organsim. Multa sanatate!

Poze Diana
Povestea nasterii

tu esti medic, cumva?
uite de aia intrerup unii oameni tratamentul pt ca vin altii si isi dau cu parerea.
de unde stii cind "se da" si cind "nu se da" antibiotic?

buli, nici eu nu sunt medic, DAR nu i-am dat si nici nu-i voi da antibiotic copilului DOAR pt ca un medic imi spune ca e rosu in gat!!! daca ar avea puncte de puroi as solicita hemoleucograma 9se vede instant daca infectia e bacter sau virala => pt virus antibioticul este ZERO si exudat.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Te poti orienta DOAR DUPA ASPECT daca e virala sau bacteriana , ca sa nu mai spun ca in cazul unor boli stii foarte bine ca e vorba de streptococ spre exemplu.
Sunt dr care dau aiurea antibiotice , dar hai sa nu deveim paranoia cu asta.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

treaba TA ce faci TU, dar nu ai pregatirea necesara sa-ti dai cu parerea la altii.

NU mi-am dat CU paparerea LA altii. si nici Kitzy nu a facut-o. a spus doar ca deja a devenit stereotip prescrierea antibioticului pentru tratarea "rosului in gat"

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput