Sunt disperata numai stiu ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pentru ca antibioticul si stamicinul pot afecta flora intestinala, poti intreba la farmacie de biotix baby care ajuta la refacerea florei si in plus, daca fetita vrea, ii poti da iaurturi sa manance.Sanatate multa!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Neaparat sa-i dai enterolactis sau biotics dupa atata antibiotic!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tit.ioana spune:

Multumesc frumos pt sfat ii dau biotix baby dupa fiecare antibiotic in laptic si il bea.Lichide imi bea f multe dar mai putina mancare azi a inceput sa mai pape cate un piculet dar f putin.VA MULTUMESC PT SFATURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Ioana, nu te stresa cu mancarea. doar ce-i place si cat doreste, cand doreste. hidratarea este importanta. stomatita doare rau.
de obicei lactatele se dau INTRE dozele de antibiotic, nu imediat. stiu, nu scrie in prospecte, dar ... eu asa stiu.din mai multe surse (medici si internet).
febra va mai face. nu acum. in timp, dupa intrarea in colectivitate ... cauta articole si studii despre febra, invata sa deosebesti starile febrile, si incearca sa te relaxezi, sa fii calma, sa nu transmiti nelinistile tale fetitei. si va fi bine.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Tipic...antibiotic pentru rosu in gat eu nu inteleg doctorii care sar imediat cu antibiotic
La temperatura aproape 39 mi se pare un pic maricica, exista riscul de convulsii, se poata da Panadol alternativ cu Nurofen la 4 ore, antibioticul nu se da doar 3 zile cum ziceau si fetele, se da minim 5 zile fara intrerupere si e bine sa-i dai si biotics daca ii dai antibiotic pt ca altfel se deregleaza flora microbiana care exista in mod normal in organsim. Multa sanatate!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

Offf, imi pare rau !!! Si fetita mea a avut si e fooooarte greu !!! Cinci nopti noi nu am dormit deloc deloc. Din pacate, nu prea poti face mare lucru. La noi a tinut cam 7-8 zile. Trebuie sa stai mereu cu lichide dupa ea sa nu se deshidrateze,asta e un mare pericol al stomatitei aftoase.Noi i-am dat si cu Tantum verde care este suuuuuuuper ,dupa prerea mea. II dadeam de 2 ori cate 2 pufuri pe zi si a reactionat foarte bine. Sper sa treceti cu bine peste asta.Sanatate multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Tipic...antibiotic pentru rosu in gat eu nu inteleg doctorii care sar imediat cu antibiotic
La temperatura aproape 39 mi se pare un pic maricica, exista riscul de convulsii, se poata da Panadol alternativ cu Nurofen la 4 ore, antibioticul nu se da doar 3 zile cum ziceau si fetele, se da minim 5 zile fara intrerupere si e bine sa-i dai si biotics daca ii dai antibiotic pt ca altfel se deregleaza flora microbiana care exista in mod normal in organsim. Multa sanatate!

Poze Diana
Povestea nasterii

tu esti medic, cumva?
uite de aia intrerup unii oameni tratamentul pt ca vin altii si isi dau cu parerea.
de unde stii cind "se da" si cind "nu se da" antibiotic?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Poze Diana
Povestea nasterii

tu esti medic, cumva?
uite de aia intrerup unii oameni tratamentul pt ca vin altii si isi dau cu parerea.
de unde stii cind "se da" si cind "nu se da" antibiotic?

buli, nici eu nu sunt medic, DAR nu i-am dat si nici nu-i voi da antibiotic copilului DOAR pt ca un medic imi spune ca e rosu in gat!!! daca ar avea puncte de puroi as solicita hemoleucograma 9se vede instant daca infectia e bacter sau virala => pt virus antibioticul este ZERO si exudat.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

treaba TA ce faci TU, dar nu ai pregatirea necesara sa-ti dai cu parerea la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vad ca esti din Oradea, la ce pediatru mergi ?

Antibiotic: 5-7 zile se da fara intrerupere in fct de ce spune pediatrul - dar minim 5 zile oricat de rapid s-ar vedea ameliorarile; BiotixBby f bun pt flora intestinala.

Si nu inteleg ce aveti cu medicii ? Adica daca un medic prescrie un tratament, il contestati mereu ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput