Gravidute si mamici de Constanta (70)
Raspunsuri - Pagina 7
Ela31 spune:
Elena frumoase nume au gemenutii tai. De cate ori ma uit la mesajele tale ma uit la numele puilor tai: Mihai si Gabriel.
elsels spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela31 Elena frumoase nume au gemenutii tai. De cate ori ma uit la mesajele tale ma uit la numele puilor tai: Mihai si Gabriel. |
Multumesc.
A fost sugestia nasei pe motiv ca se nasc in preajma zilei de 8 noiembrie (si chiar in acea zi mi s-a rupt apa) si ca sunt nume frumoase. Noua nu ne-a picat deloc rau dupa ce ne batusem capul cateva zile ce nume sa alegem baietilor, asa ca am si pus in practica.
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
Ela31 spune:
Astazi este sarbatoare. Izvorul tamaduirii.
Pare sa fie frumos si astazi dar vantul asta...
+38s 2z
vulpitzayam spune:
Buna , fetelor!
Am aflat de curand ca sunt gravida si as vrea sa va cer o parere...
A fost cineva la domnul doctor Beghim de la Prosana?
Daca da , spuneti-mi si mie impresii despre dansul si cum s-a comportat la nastere.
Isis_23 spune:
Felicitari pt.sarcina,vulpitzayam.
Nu pot s ate ajut cu informatii despre drales de tine!poate celelalte fete sunt mai inforate.
Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
larisel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Aniska80
Draguta eu am nascut in 2003 in Spitalul judetean si am avut un medic fff bun pe tot timpul sarcinii cat si la operatie,am beneficiat de rezerva cu 2 paturi si copilul langa mine,a fost super ok,am dat bani,e ceva normal in Romania,dar asta nu inseamna ca chiar nu se mai poate naste decat in maternitatile private! Fiecare cu puterea lui financiara,cu ideile lui si cu problemele lui! Daca ai un medic bun,poti sa nasti si acasa! Iar la maternitatile particulare,scuza-ma dar de ce sa mai bagi bani in buzunare cand dai 50 mil????Cred si eu ca se comporta frumos pt o gramada de bani...si in plus...nu au nici un an de functionare...mai tarziu o sa mai vb pe tema asta!Mamele noastre nu au avut sanse nici macar cate avem noi in ziua de azi,in 2010 si tot ne-au nascut,bunicile la fel si chiar unele dintre noi care mai au copii!Asa ca te rog sa ma lasi cu....,,nu e vb de fitze''....ca eu nu cred!Se mai gasesc medici buni si in maternitatile de stat,doar trebuie sa cauti si sa crezi in el...ca daca esti invatat cu unu si ala da coltu....nu o sa mai nasti????Mai gandeste-te....Nu vreau sa para a discutie contradictorie dar fiecare cu parerea lui!!! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA |
Binentzeles ca fiecare va nashte unde va crede de cuviintza...si sa nu vorbim de mamele noastre ci de bunicile noastre... nashteau pe camp si copiii erau sanatoshi, dar cati dintre ei supravietzuiau? Iar despre mamele noastre...cred ca multe sunt afectate si sufera si acum de pe urma nashterilor de acum 20-30 ani... Daca poti sa nashti oriunde asta nu inseamna si ca toate vor fi cu happy-end...
Cel putzin eu ...am ales matenitatea privata pe principiul ca suntem mai in sigurantza eu si bb-lushele mele pe mainile unui medic bun si in conditzii civilizate. Si m-a deranjat ca asta ai catalogat-o drept "fitza".
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4
larisel spune:
citat din mesajul lui Delia13 FETELOR- ingerasului meu ii curg ochisorii si face secretii, asistenta mi-a zis ca tre sa-l vada un oftalmolog de copii, stie cineva un medic bun sa-mi recomande? |
Vine cam tarziu raspunsul meu... Noi am avut aceasta problema cu Natalia. Vreo 2 saptamani i-am pus doar ser fiziologic si am masat-o in coltzul ochishorului cu secretzii...dar fara nici un rezultat. I-a trecut dupa o saptamana cu picaturi de 1-2 ori pe zi cu Tobrex si masaj.
larisel spune:
citat din mesajul lui Ela31 Astazi am intrat in saptamana 38 si de 3 zile mi s-a deschis colul asa ca ma astept oricand. Doamne ajuta sa vina sanatoasa ca o asteptam cu drag. |
Nashtere ushoara si refacere grabnica!
larisel spune:
citat din mesajul lui vulpitzayam Buna , fetelor! Am aflat de curand ca sunt gravida si as vrea sa va cer o parere... A fost cineva la domnul doctor Beghim de la Prosana? Daca da , spuneti-mi si mie impresii despre dansul si cum s-a comportat la nastere. My pictures |
Sarcina ushoara si bb sanatos!
Nu am auzit de acest dr...sorry...