Gravidute si mamici de Constanta (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Elena frumoase nume au gemenutii tai. De cate ori ma uit la mesajele tale ma uit la numele puilor tai: Mihai si Gabriel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Elena frumoase nume au gemenutii tai. De cate ori ma uit la mesajele tale ma uit la numele puilor tai: Mihai si Gabriel.

Multumesc.
A fost sugestia nasei pe motiv ca se nasc in preajma zilei de 8 noiembrie (si chiar in acea zi mi s-a rupt apa) si ca sunt nume frumoase. Noua nu ne-a picat deloc rau dupa ce ne batusem capul cateva zile ce nume sa alegem baietilor, asa ca am si pus in practica.

Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)

Mergi la inceput

Astazi este sarbatoare. Izvorul tamaduirii.

Pare sa fie frumos si astazi dar vantul asta...

+38s 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Buna , fetelor!
Am aflat de curand ca sunt gravida si as vrea sa va cer o parere...
A fost cineva la domnul doctor Beghim de la Prosana?
Daca da , spuneti-mi si mie impresii despre dansul si cum s-a comportat la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Felicitari pt.sarcina,vulpitzayam.
Nu pot s ate ajut cu informatii despre drales de tine!poate celelalte fete sunt mai inforate.
Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Sarcina usoara Vulpitzayam.

Stefan Nicolae +38s2z Andreea Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Eu raman sa nasc in Spital,nu fac fite,in 2003 am nascut in spital dar cu alt medic care acum este la Euromaterna...si sincer chiar nu vreau sa dau banii asa in vant...m-am mutat de la el la tipa la care sunt acum in ideea asta sa nasc in Spital...deci nu ma duc la Isis!Nu vad de ce vrei sa nasti in maternitate scumpa,pana acum nu au existat si au nascut femeile...daca e sa se intample ceva se intampla oricum si oriunde....!Te pup,o zi buna!

Tin sa te contrazic...Eu nu cred ca "lumea" nashte de "fitze" la maternitatzile particulare, ci tocmai ca sa evite sa se intample ceva rau. Nu cred ca daca e sa se intample se intampla oricum si oriunde.. de fapt nu ca nu cred chiar nu este asha. Cel putzin in cazul meu, care am avut o sarcina considerata cu risc (fiind gemelara si cu tensiune indusa si cu trombofilie si cu...) a contat enorm medicul care m-a operat si care m-a tinut sub observatzie toata sarcina. Un alt motiv pt a alege o maternitate particulara este faptul ca nu trebuie sa te caciuleshti sau milogesti de vreo asistenta sa te bage in seama (a se citi sa-si faca datoria)...eu una am preferat sa platesc si sa primesc bon fiscal pt banii dati decat sa ma bag prin buzunarele nu stiu cui... Sa nu mai vorbim de civilizatzie si zambetul cu care te intampina toata lumea la euromaterna (nu stiu cum o fi la isis dar cred ca e aceeashi politica) si mai ales cand esti un pic "depresiva" dupa ce ai nascut...si asta iarashi nu este o "fitza" ca vrei sa fii inconjurat de oameni civilizati. Si nu in ultimul rand conditziile (lipsa gandacilor de exemplu) iarashi nu le consider o "fitza" pt ca asha cum arata maternitatzile private tot asha ar trebui sa arate si spitalul judetzean...ceea ce probabil nu se va intampla nici in cateva generatzii de acum incolo, poate peste vreo 100 de ani...iar mentalitatea se va schimba peste vreo 200...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Draguta eu am nascut in 2003 in Spitalul judetean si am avut un medic fff bun pe tot timpul sarcinii cat si la operatie,am beneficiat de rezerva cu 2 paturi si copilul langa mine,a fost super ok,am dat bani,e ceva normal in Romania,dar asta nu inseamna ca chiar nu se mai poate naste decat in maternitatile private!
Fiecare cu puterea lui financiara,cu ideile lui si cu problemele lui!
Daca ai un medic bun,poti sa nasti si acasa!
Iar la maternitatile particulare,scuza-ma dar de ce sa mai bagi bani in buzunare cand dai 50 mil????Cred si eu ca se comporta frumos pt o gramada de bani...si in plus...nu au nici un an de functionare...mai tarziu o sa mai vb pe tema asta!Mamele noastre nu au avut sanse nici macar cate avem noi in ziua de azi,in 2010 si tot ne-au nascut,bunicile la fel si chiar unele dintre noi care mai au copii!Asa ca te rog sa ma lasi cu....,,nu e vb de fitze''....ca eu nu cred!Se mai gasesc medici buni si in maternitatile de stat,doar trebuie sa cauti si sa crezi in el...ca daca esti invatat cu unu si ala da coltu....nu o sa mai nasti????Mai gandeste-te....Nu vreau sa para a discutie contradictorie dar fiecare cu parerea lui!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Binentzeles ca fiecare va nashte unde va crede de cuviintza...si sa nu vorbim de mamele noastre ci de bunicile noastre... nashteau pe camp si copiii erau sanatoshi, dar cati dintre ei supravietzuiau? Iar despre mamele noastre...cred ca multe sunt afectate si sufera si acum de pe urma nashterilor de acum 20-30 ani... Daca poti sa nashti oriunde asta nu inseamna si ca toate vor fi cu happy-end...

Cel putzin eu ...am ales matenitatea privata pe principiul ca suntem mai in sigurantza eu si bb-lushele mele pe mainile unui medic bun si in conditzii civilizate. Si m-a deranjat ca asta ai catalogat-o drept "fitza".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

FETELOR- ingerasului meu ii curg ochisorii si face secretii, asistenta mi-a zis ca tre sa-l vada un oftalmolog de copii, stie cineva un medic bun sa-mi recomande?

Vine cam tarziu raspunsul meu... Noi am avut aceasta problema cu Natalia. Vreo 2 saptamani i-am pus doar ser fiziologic si am masat-o in coltzul ochishorului cu secretzii...dar fara nici un rezultat. I-a trecut dupa o saptamana cu picaturi de 1-2 ori pe zi cu Tobrex si masaj.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Astazi am intrat in saptamana 38 si de 3 zile mi s-a deschis colul asa ca ma astept oricand. Doamne ajuta sa vina sanatoasa ca o asteptam cu drag.

Nashtere ushoara si refacere grabnica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulpitzayam

Buna , fetelor!
Am aflat de curand ca sunt gravida si as vrea sa va cer o parere...
A fost cineva la domnul doctor Beghim de la Prosana?
Daca da , spuneti-mi si mie impresii despre dansul si cum s-a comportat la nastere.

My pictures

Sarcina ushoara si bb sanatos!

Nu am auzit de acest dr...sorry...

Mergi la inceput