Gravidute si mamici de Constanta (70)
Raspunsuri - Pagina 6
Isis_23 spune:
Elsels,multumesc de intrebare.pitik mea e bine,de fapt,a fost bine in aceeasi zi.nu i-am mai dat sa suga,pt.k pr.era la mine,i-am dat doar mancare solida,si si-a revenit.
M-am gandit si eu sa-mi sun pediatra,dar fiind prima zi de Paste,m-am gandit k deranjez.La ce pediatru sunteti voi,de vine si acsa?Wow,ce super!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
Ela31 spune:
Ha,ha..
Pediatrul meu.... daca te doare capul iti da de picioare si daca te doare burta de cap asa ca.... la ea nu merg decat rromii.
Acum cu sarcina asta am mai mers pentru medicale..... noroc ca a avut asistenta buna si acum are una tot asa de buna.
Dr. mi-a scris si ea un medical ( nu stiu ce ii venise) si ala gresit ca am fost de 2 ori inapoi cu el. Va dati seama. Ea nici nu stie cand a facut baiatul temperatura, cand a avut enterocolita de a fost internat.
Varsat a facut baiatul ( noroc ca am zis ca erau multe cazuri la gradinita), in vara anului 2009 si am fost la ea pt. medical iar cand am facut si eu.. zicea ca sunt bubite de la caldura si ele erau pline cu lichid....
Frumos nu???
Isis ma bucur ca puiul tau este bine.
Stefan Nicolae +37s 6 z Andreea Elena
elsels spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela31 Ha,ha.. Pediatrul meu.... daca te doare capul iti da de picioare si daca te doare burta de cap asa ca.... la ea nu merg decat rromii. Acum cu sarcina asta am mai mers pentru medicale..... noroc ca a avut asistenta buna si acum are una tot asa de buna. Dr. mi-a scris si ea un medical ( nu stiu ce ii venise) si ala gresit ca am fost de 2 ori inapoi cu el. Va dati seama. Ea nici nu stie cand a facut baiatul temperatura, cand a avut enterocolita de a fost internat. Varsat a facut baiatul ( noroc ca am zis ca erau multe cazuri la gradinita), in vara anului 2009 si am fost la ea pt. medical iar cand am facut si eu.. zicea ca sunt bubite de la caldura si ele erau pline cu lichid.... Frumos nu??? Isis ma bucur ca puiul tau este bine. Stefan Nicolae +37s 6 z Andreea Elena |
Poti sa mergi la un alt medic de familie daca nu esti multumita de cel pe care il ai acum. Sunt atat de multi si niciunul nu te-ar refuza.
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
Ela31 spune:
Elselv nu am mers deoarece nu am nevoie de el.
De cate ori am probleme merg la fix la particulari.
Asta asa ca de mai ai nevoie de cate un medical dar cum o sa fie cu taxa si la ei s-ar putea ca foarte multi dintre ei sa stea de pomana pe acolo prin cabinet.
O prietena a nascut un baietel la euromaterna de 3350kg. a spus ca este f multumita cu epidurala care i-au facut-o. Aseara cica a dormit neintoarsa ca a cerut ca baiatul sa fie luat din camera. Mai ales ca nu ii da san caci am inteles ca a avut hepatita nu stiu ce tip.Ma bucur ca a scapat si este bine si ea si baiatul.Era programata pe data de 12 asa ca ... a venit mai devreme mai ales ca avea colul deschis de ceva zile.
Astazi am intrat in saptamana 38 si de 3 zile mi s-a deschis colul asa ca ma astept oricand. Doamne ajuta sa vina sanatoasa ca o asteptam cu drag. Baiatul fiind in vacanta saptamana asta de nu ma pupa pe burtica in fiecare dimineata si ma intreaba daca de la burtica curge apa. L-am pus in tema ca atunci cand o sa am nevoie sa ne imbracam repede sa stie ca bebe nu poate trai fara apa si trebuie sa ajungem rapid la " pistal" cum zice el. Vorbeste corect dar nu stiu de ce se prosteste si spune asa.La ora 4 dimineata spalam de mama focului cu gandiul sa le las lucruri curate iar acum ca bate vantul deja sunt calcate si puse la loc....
Suntem in asteptare.
Stefan Nicolae baiat de gradinita Andreea Elena
Isis_23 spune:
Ela,mult succes,nastere usoara,si sa vina beblina sanantoasa,k vad k de pregatit,esti pregatita!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
geo_s spune:
Ela multa, multa sanatate tie si micutei - am eu emotii de parca as fi deja in locul tau
geo 16+ un si o surprize...surprize!
elsels spune:
Ela, nastere usoara! Sanatate tie si puiutului tau.
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)